Magazin > Horoskop in Numerologija
10000 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 9. oktobra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
S konjunkcijo med Soncem in Merkurjem stopa v ospredje področje komunikacije.

Želeli se boste soočati, izmenjavati mnenja ter prodreti na kariernem področju. Pričakujete lahko praktično razmišljanje, jasne ideje ter nove rezerve moči za delo intelektualne narave. Bodite v prometu nekoliko bolj previdni, saj boste na trenutke zasanjani. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Napeti boste, saj so bili vaši načrti čisto drugačni, padli pa ste na zelo realna tla. Tokrat se ne razburjajte preveč, saj bodo zadeve stekle naprej takrat, ko boste zadovoljni s sabo.

BIK 
V današnjem dnevu se boste podali v opravke, ki vas polnijo z energijo. Za delo in obveznosti vam bo popolnoma vseeno, saj imate za vse skupaj še več kot dovolj časa.

DVOJČKA 
Odločitve se bodo pojavile same od sebe, predvsem pa jih morate čutiti z vsem srcem, saj bi jih drugače kasneje obžalovali. V večernih urah boste z vplivom lune v strelcu prišli do pomembnih zaključkov.

RAK 
Ne obremenjujte se s financami in z drugimi zadevami, ki vas omejujejo že nekaj časa. Verjemite v vase in doživeli boste lepe spremembe, ki vas bodo ponovno dodatno navdihnile.

LEV 
Verjemite v pozitivne misli, saj sestavljajo vašo usodo v prihodnosti. Popoldne, ko luna preide v strelca vam bo ustrezala družba prijateljev, ki imajo popolnoma drugačen značaj.

DEVICA 
Kljub temu, da se vam zdi, da v tem trenutku nimate urejenega ljubezenskega področja se nehajte pritoževati. Vse se bo rešilo samo od sebe, vi le zaupajte v dober razplet.

TEHTNICA 
Zbranost bo zmanjšana, saj se preveč ozirate na marsikaj, kar se dogaja v vaši okolici, čeprav se vas direktno ne dotika. Postopoma boste z noto poguma in moči dosegli vse kar si želite.

ŠKORPIJON 
Pred vami je nekaj nepredvidljivih, vendar pomembnih opravkov, saj boste morali sprejeti prelomne odločitve. Zaradi pritiska in raznih skrbi boste komaj čakali, da bodo za vami.

STRELEC 
Dokler se ne boste odločili, kaj si pravzaprav želite, bo neodločnost še naprej intenzivno dušila vaše načrte. Ko pa si boste enkrat jasno zastavili cilje, bo vse skupaj lažje.

KOZOROG 
Sprejmite odločitev, ki je na vidiku in se ne obremenjujte s stvarmi, ki vas bodo pripeljale do notranjih dvomov. Le prehitevati ne boste smeli, saj bo štela vsaka drobna malenkost.

VODNAR 
Prepustite se in počakajte, da vam nekdo sam pove, kaj misli, oziroma naredi korak v vaši smeri. Na splošno boste precej umirjeni, zato boste odlična družba za prijatelje.

RIBI 
Za vami so številne nenavadne situacije, zato lahko končno pričakujete več harmonije, še posebej v medsebojnih odnosih. Če vas bo nekaj jezilo, najprej zadihajte ter preštejte do tri.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.