Magazin > Horoskop in Numerologija
3838 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 9. septembra 2023

astrologija Profimedia
Občutki, ki se bodo prepletali bodo odlična osnova za tehten razmislek in pogovore, ki bodo zagotovo uredili kakšno nerešeno situacijo.

Ljubezenske vibracije vabijo na plano sočutje in harmonijo. Zadeve, tudi tiste najbolj stabilne se lahko v trenutku obrnejo in spremenijo ter povzročijo občutek, da izgubljate trdna tla pod nogami. Dvomljiva in kočljiva vprašanja raje prihranite za kdaj drugič. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Področje čustev bo zaradi nihanj, ki jih prinaša luna v znamenju raka pod vprašajem. Ne boste se držali tistega, kar vam svetuje zdrav razum, raje boste prisluhnili srcu. 

BIK
Radi bi dosegli dva cilja hkrati, vendar pozabljate na to, da trenutno zaradi energije lune v raku nimate dovolj moči. Če boste raziskali svojo notranjost, boste ugotovili marsikaj zanimivega.

DVOJČKA
Prebujajo se napetosti, še posebej na področju dela, kjer vas bo spremljal občutek, da nečesa morda ne delate tako, kot zahtevajo od vas. Tokrat žal ne boste najbolj samozavestni.

RAK
Zaradi lune v svojem znamenju ne boste najbolj sigurni vase. Bistveno bo, kako se boste odzvali na spremenjene razmere. Imejte pripravljen rezervni načrt, da vam ne spodleti.

LEV
Ne dovolite, da vam karkoli vsilijo, pa naj gre za še tako malenkost. Hitro se bo namreč našel kdo, ki bo iz celotne situacije izpeljal napačne sklepe. Poskrbite za urejene odnose v službi.

DEVICA
Oseba, ki vam je izredno pri srcu, se bo odločila drugače. Vseeno se lahko še pogovorita in prilagodita. Ker boste mentalno utrujeni, vam bodo ugajale mirne oblike zabave.

TEHTNICA
Prihaja obilo zanimivih dogodkov, ki vas bodo navduševali. Pripravljeni se boste tudi soočati. Dobri prijatelji bodo vir dobre volje, ki jo boste znali spretno razširiti tudi drugam.

ŠKORPIJON
Zaradi lune v raku se vas lahko ob nestrinjanju dotaknejo trenja, konflikti in nesporazumi. Umaknite se in rešujte vse skupaj takrat, ko se boste počutili bolj stabilno. 

STRELEC
Luna v znamenju raka prinaša poglobitve in nekaj zelo simpatičnih trenutkov, ki jih boste želeli preživeti s svojo ljubljeno osebo ali bližnjimi. Sprejmite priložnosti, ki prihajajo.

KOZOROG
Ne zanašajte se na nepomembno dogajanje. Zaupajte, da se bo reševalo drugače, hitreje, resnica pa bo končno privrela na dan, kar marsikomu ne bo najbolj pisano na kožo.

VODNAR
Želite si nekaj več, a vseeno se zavedate, da je to trenutno nemogoče, posebno v ljubezni, kjer ste že storili preveč napak. Odvečno energijo raje uporabite v smeri, ki vam je všeč.

RIBI
Zaradi energije lune v raku boste imeli občutek, da ste nekoliko v podrejenem položaju, vendar se bo situacija kmalu stabilizirala. Priznali si boste tudi nekaj napakic ter začutili olajšanje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.