Magazin > Horoskop in Numerologija
11963 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 1. decembra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Opirali se boste na razne psihološke motive, ki bodo simbolizirali vaše počutje.

Dnevni vpliv vas vodi skozi soočenje s svojo pravo naravo ter naravo bližnjih. Vse skupaj vas bo seznanilo z globino tega, kaj pomeni biti izpopolnjen. Podarjena vam bo priložnost, da ponudite sočutno razumevanje tistim, ki si to zaslužijo. V negativnem smislu se vas bodo zelo dotaknile krizne situacije, večje odločitve in slabe novice. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Čeprav boste dopoldne, ko bo luna še v tehtnici, želeli več miru, boste popoldne, ko luna preide v znamenje škorpijona, zelo razigrani. Postajali boste vedno bolj nepotrpežljivi. 

BIK 
Na kariernem področju boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila in navodila. Največ boste dosegli brez veliko besed, samo s konkretnimi in premišljenimi dejanji.

DVOJČKA 
Počasi odpravljate težave, ki so povezane s čustvenim področjem in razumevanjem določenega odnosa. Zdravje se počasi izboljšuje, zato se boste usmerili v več gibanja.

RAK 
Od vas se pričakuje, da potrpežljivo sledite navodilom, posebno tisti, ki delujete v zahtevnem krogu. To bo morda dolgočasno, toda za zdaj najboljša mogoča rešitev, ki vas lahko popelje do pravih rešitev.

LEV 
Naravnani boste optimistično, vendar vseeno ne pretiravajte, posebno, ko se bo zvrstilo nekaj zadev ali obveznosti naenkrat. S prijateljem bi radi dosegli nekaj večjega, bolj zabavnega.

DEVICA 
Dopoldne, ko bo luna še v tehtnici, se ustrezno organizirajte, da vam kaj pomembnega ne zbeži. Vsekakor imate priložnost, da nekaj storite nekaj pomembnega drugače kot običajno.

TEHTNICA 
Nekdo od sodelavcev vas bo dopoldne kljub energiji lune v vašem znamenju zmedel in vam povzročil nekaj napetosti. Potrudite se, da boste jasno in odkrito izrazili, kaj vas muči.

ŠKORPIJON 
Preveč boste raztreseni in zato se vam dogaja, da preprosto ne slišite mnenj, ki bi vam lahko še kako pomagala. Drugi nimajo možnosti, da bi vas prepričali o čemer koli drugačnem.

STRELEC 
Optimizem se lahko nekam izgubi. Skušajte delovati zbrano, čim manj naj bo projekcij, ter čim manj prenašanja pomembnih odgovornosti na druge in uspelo vam bo, kar ste si zastavili.

KOZOROG 
Spoznali boste, da je dobro poslušati prvi občutek namesto dolgega analiziranja. Prijatelj vam bo pomagal, da boste ugotovili, kaj si želite in česa ne, čeprav bo pogovor potekal zelo sproščeno.

VODNAR 
Energija današnjega dne, ki se bo iz umirjene zavihtela v strastno, spodbuja delo in prinaša voljo do pomembnih premikov na finančnem področju. Zasebno pa bo treba biti bolj naklonjen.

RIBI 
Vse, kar vas bo obdajalo, se vam bo zdelo veliko bolj zapleteno, kot je v resnici. Nekdo vas mika, vendar vam vse skupaj ne bo ustrezalo tako, kot bi si v resnici želeli. 
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.