Magazin > Horoskop in Numerologija
8467 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 1. julija 2020

astrologija, horoskop Profimedia
To nas čaka v sredo.

OVEN
Splošno:

Danes bodite še posebej potrpežljivi, saj bo v zraku precej nemira. Ne ukvarjajte se s starimi zamerami in ne izzovite novih sporov. Spoznali boste, da je življenje veliko lepše, če poteka brez prepirov. Partnerju povejte, kako veseli ste, da ga imate ob sebi, saj tega že dolgo ni slišal. Pazite na zdravje.

Ljubezen:
Vezani boste končno pripravljeni na prvo mesto postaviti svojo zvezo in pri neki pomembni odločitvi boste podprli svojega partnerja, za kar vam bo zelo hvaležen. Samskim bo današnji dan prinesel priložnost za afero. Naj vas nič ne omeji, bodite vztrajni. Ta oseba bo zelo posebna.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Polni boste strasti in močnih čustev. Partner vam bo komaj sledil, saj vas bo kar razganjalo od energije. Ne bodite površni in vihravi, stvari se raje lotite počasi in natančno, kar še posebno velja za službeno področje. Če ne boste pozorni, boste namreč spregledali pomembne dejavnike.

Ljubezen:
Samski boste imeli kljub vsemu malodušju danes veliko razlogov za smeh, še posebno ko bo beseda nanesla na ljubezen. Večer boste preživeli v prijetni družbi osebe, ki vam bo ogrela srce. Vezanim pa se obeta prijeten večer v partnerjevi družbi, skupaj se bosta veselila ob obujanju spominov. Romantika bo na vrhuncu!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Znašli se boste v precepu. Vse se vam bo zdelo tako zelo mikavno, da se ne boste mogli odločiti. Če vas nič ne bo pritegnilo dovolj močno, da bi to zgrabili, raje odnehajte. Ko bo prišlo tisto pravo, boste vedeli in takrat bo odločitev preprosta. Zvečer se prepustite razvajanju. Prejeli boste povabilo, nikar ga ne prezrite.

Ljubezen:
Samski že dolgo časa čakate na svojo ljubljeno osebo in nocoj se bo vaša potrpežljivost končno obrestovala. Obstaja namreč možnost, da se boste prav danes zvečer zapletli s svojo sorodno dušo. Vezani pa boste na prvo mesto postavili svoje razmerje. Če ste že dolgo v razmerju, pa bo morda prišlo celo do govora o poroki.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 6


RAK
Splošno:

Povežite se s tistimi, s katerimi imate skupne cilje in vse bo lažje. Ker običajno nimate težav z delom v skupini, tudi sedaj ne bi smelo priti do zapletov. Bodite prilagodljivi in se ne zapletajte v prepire. Od tega sodelovanja si lahko obetate mnogo več, kot si mislite. Pogumno naredite korak naprej.

Ljubezen:
Vezani se boste danes soočili s prepiri in nesporazumi z ljubljeno osebo, poleg tega pa bosta začela pogrevati tudi neke stare zadeve. Umirite se in poskusite mirno zaključiti dan. Če ste samski, pa izkoristite današnji dan za ljubezen, saj se vam bo obrestovalo, če jo boste postavili na prvo mesto. Prepustite se užitkom.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Če se ne boste nadzorovali, boste močno ogrozili neko prijateljstvo. Še enkrat pretehtajte razloge za vašo jezo in premislite, ali bi bilo resnično dobro začeti tako vojno. Navsezadnje oseba ni imela slabega namena. Prespite vse skupaj, če bo potrebno, se oddaljite od nje in razmislite.

Ljubezen:
Tisti, ki niste v razmerju, bodite izredno previdni, saj današnji dan ne bo najbolj ugoden za ljubezenske zadeve in nove začetke. Vezani pa boste končno spoznali, da je vaše razmerje kot pristan v nemirnem morju. Tudi vaše spolno življenje bo nocoj doživelo razcvet.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Nekdo vas čaka, vi pa se obirate še bolj kot običajno. Podvizajte se, da ne boste vsega zamudili. V službi vas čaka nek izziv, nad katerim sprva ne boste navdušeni. Skušajte prebroditi krizo in se osredotočite na vse pozitivno. Na življenje glejte samo še z optimizmom!

Ljubezen:
Samski se boste danes znašli pred izzivom na področju medsebojnih odnosov. Poskusite se osredotočiti na trajnejše vidike življenja v dvoje in lažje boste razumeli ostale. Vezani pa boste dan začeli obetavno, a vas bodo določeni dogodki tako presenetili, da boste slabo voljo stresli na partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Danes boste še bolj napadalni kot običajno. Pazite, da ne boste prizadeli nekoga, ki bo danes še posebej občutljiv. Napako bi namreč nato težko popravili. S partnerjem danes ne bosta istega mnenja. Naj vas to ne razjezi, saj vama bo uspelo skleniti kompromis, le potrpežljivi bodite.

Ljubezen:
Vezani boste lahko danes končno s čistim srcem pristopili k nekomu, s katerim ste življenjsko povezani. Energije med vama so močnejše kot menite. Samskim bo današnji dan prinesel več priložnosti za ljubezen. Če boste podrli zid okoli vas in odprli svoje srce, se boste lahko celo zaljubili.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Današnji dan vam bo dal nov zagon. Polni boste načrtov in optimističnih pričakovanj glede prihodnosti. Pazite pa se lahkovernosti in prenagljenosti, s katerima bi lahko marsikaj uničili. Še posebej v drugi polovici dneva nadzorujte ostre kritike, ki bodo prihajale iz vaših ust.

Ljubezen:
Vezani boste dan preživeli dokaj mirno. Večer sicer ne bo ravno takšen, kot ste si ga zamislili, saj bo partner do vas zelo hladen, a to bo plačilo za vašo ravnodušnost. Tudi pred samskimi ni najbolj obetaven dan, saj ste prekinili prijateljstvo, ki vam je v zadnjem času veliko pomenilo. Bodite hvaležni, da ni trajalo dlje, saj bi se s to osebo lahko na smrt sporekli.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Danes se vam bo zdelo, da so obzorja zamegljena. Nikar se ne lotite česa velikega in ne sprejemajte pomembnih odločitev. Raje počakajte, da se bo megla razkadila. Melanholična čustva medtem preženite s poslušanjem glasbe ali ogledom filma. Zvečer vas čaka nek obisk.

Ljubezen:
Samski boste še naprej tiho vztrajali pri neki osebi, ki na žalost sploh ne opazi, da do nje niste povsem ravnodušni. Vezani pripadniki tega znamenja pa boste dan začeli slabo kot že dolgo ne, ob tem pa boste v slabo voljo spravili tudi partnerja. Večer boste zaradi jutranjega prepira preživeli sami, vaš izbranec pa bo odvihral ven.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Današnji dan vam bo omogočil nenadna odkritja in hiter razvoj dogodkov. Pričakujete lahko prijetna presenečenja, ki vam bodo popestrila dan. Danes vam nikakor ne bo dolgčas. Če posel v zadnjih dneh ni tekel ravno po vaših načrtih, pa vas danes čaka izboljšanje, samo potrpežljivi ostanite.

Ljubezen:
Vezani že nekaj časa čutite pomanjkanje ljubezni, zato si boste danes omislili zanimivo popestritev s svojim partnerjem. Pri samskih pa se bo stanje zdelo popolno. Spoznali boste nekoga, ki vam bo postavljal žgečkljiva vprašanja. Vse skupaj vzemite kot del igre in ga nazaj dražite v isti meri. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Današnji dan bo ugoden za druženje, zato pokličite prijatelje, ki jih že dolgo niste videli. Nedvomno jim morate veliko zaupati. Če boste imeli občutek, da so vsi zaposleni, pa se posvetite negi svojega telesa. Razvajajte se na vse možne načine, privoščite si težko prisluženo sprostitev.

Ljubezen:
Samski bodite pazljivi. Pri osebi, ki vam je že dalj časa všeč, imate dobre možnosti, a bi se ta lahko zaradi vaše neodločnosti hitro odmaknila. Za vezane pa bo današnji dan vse prej kot idiličen. Že zjutraj se boste brez razloga »spotaknili« ob partnerja, ki pa vaše jeze ne bo sprejel mirno. Nikakor ne bosta mogla najti skupnega jezika.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Danes se zazrite v nebo in se prepustite sanjarjenju. Izmučeni ste od vsega dela in stresa, zato izpostavite skrb za svoje zdravje. Privoščite si prost dan in pri tem nikar ne imejte slabe vesti. Delo v službi vam ne bo nikamor ušlo. Izvajajte dihalne vaje, ki vas bodo sprostile.

Ljubezen:
Vezani boste danes na prvo mesto postavili svojo vezo, prepustili se boste užitkom. Tokrat poskusite brez obtoževanj in očitkov. Pri samskih pa se bo danes ljubezensko področje zdelo popolno, a se tudi vam približuje obdobje nemira. Prav verjetno se boste še danes z nekom sprli.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.