Magazin > Horoskop in Numerologija
3275 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 1. maja 2019

astrologija, horoskop
Kako boste preživeli praznični 1. maj?

OVEN
Splošno:

Kuhanje vam bo danes predstavljalo užitek in veselje, še posebej če boste kuhali za ožje družinske člane ali partnerja. Med tednom ste velikokrat prezaposleni za gospodinjska opravila, danes pa si boste vzeli več časa in boste poleg okusnega kosila še kaj spekli. Vaš partner ve, da zelo dobro pripravljate razne zavitke in pite. Razveselite ga.

Ljubezen:
Morda bosta danes malo časa preživela skupaj, a kar ga bosta, bosta izkoristila na najboljši možen način, tako da bo vsaka minutka koristno porabljena. V svojemu partnerju boste prepoznali tisto osebo, v katero ste se že dolgo nazaj zaljubili. Sprevideli boste, kaj vas je na njem tako privlačilo. Če ste kdaj dvomili v svojo izbiro, se boste ravno danes prepričali v svoj prav.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Današnji dan izkoristite za druženje, piknik v naravi in razne športne dejavnosti. Morda bi lahko zakurili tudi kakšen kres in se zvečer greli ob toplem ognju ter ob kapljici dobrega vina. Ne pozabite tudi na okusno hrano. Če pa sami ne boste zakurili kresa, se odpravite na organizirano kresovanje. Vroč plamen bo ogrel tudi vaše srce.

Ljubezen:
Nemir, ki ga čutite ob ljubljeni osebe, na najlepši možen način opiše, koliko vam pomeni njena bližina. Odpravita se nekam, kjer bosta sama in kjer se bosta lahko v miru pogovarjala. Morda načrtujete nekaj pomembnega in resnega za vajino zvezo. Izkoristite zvezde, ki bodo pozitivno sijale na vas in partnerju danes predstavite svoje načrte.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Če načrtujete potovanje, se najprej dobro pripravite na morebitne zaplete in zastoje. Preglejte avtomobil, da ne bo na poti prišlo do neprijetnih presenečenj, ki bi vam pokvarila izlet. Na pot se odpravite tudi prej, da se boste izognili gneči na cestah in s seboj vzemite tudi dovolj tekočine, kajti močno sonce zna kar precej izčrpati.

Ljubezen:
Poskrbite, da ljubezenske obljube ne bodo ostale samo pri besedah in načrtovanih dejanjih. Kaj od povedanega se potrudite spraviti v resničnost, kajti tako boste zelo veliko pripomogli k izboljšanju vajinega odnosa. Partner ima že dosti vaših praznih obljub in sladkih besed. Ne verjame vam več. Prepričajte ga v nasprotno.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Dobro premislite, preden boste kaj rekli, kajti bližnje osebe vas bodo danes jemale zelo resno. Imeli boste močan vpliv na ljudi okoli vas, zato ne bodite presenečeni, če vas bodo spraševali za mnenje in nasvete. Svetujte samo, če boste popolnoma prepričani v svoj prav in se ne zapletajte v zadeve, ki se ne bodo nanašale neposredno na vas.

Ljubezen:
Svoja čustva boste danes zelo težko izpovedali in pokazali, saj se vam zdi, da vam partner ne zaupa več tako kot prej. Pomislite, ali niste nemara tudi sami za to krivi. V zadnjem času mu niste posvečali dovolj pozornosti, služba vam je bila bolj pomembna od vajinega odnosa. Partner je začel dvomite, sedaj pa se potrudite in mu pokažite, da ga imate še vedno radi.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Dan preživite v naravi, razgibajte se ali pa se začnite ukvarjati s športom. Pozabite na dolgočasne in puste telovadnice, raje se odpravite ven na sonce in svež zrak. Tisti, ki že dolgo razmišljate o tečaju fitnesa ali aerobike, pa se le odločite za začetek takšne vadbe. Polni boste energije, zato je ne trošite v prazno, ampak naredite kaj koristnega.

Ljubezen:
Vajin odnos se bo razcvetel in vi boste zaradi tega zelo zadovoljni ter srečni. Končno se vam bo zdelo, da vse poteka tako, kot mora. S partnerjem bosta našla tudi skupni jezik glede nekaterih načrtov, o katerih že dolgo razglabljata, a do sedaj nista prišla do ustrezne rešitve. Skupaj bosta ugotovila, kaj želite in tudi, kako do tega priti.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Ukvarjali se boste s prijetnimi, umetniškimi zadevami, kot so glasba, pisanje ali filmska produkcija. Umetnost vas bo izjemno privlačila, zelo boste ustvarjalni. Zjutraj se odpravite do knjižne police in si izberite dober pustolovski roman ali napeto akcijo. Branje na vrtu ali terasi vas bo sprostilo in napolnilo z dobro voljo ter veselim razpoloženjem.

Ljubezen:
Razganjalo vas bo od energije in strasti, vsako prosto minuto svojega časa boste želeli preživeti s partnerjem. Dokažite mu, koliko vam pomeni. Zaljubili ste se in ne predstavljate si več življenja brez njega. Izkoristita ta lep občutek in ga poskušajta ohraniti. Vezani boste svoj čas z veseljem preživljali v družbi svoje boljše polovice.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Ne boste imeli toliko prostega časa zase in za družino, saj boste z mislimi pri delovnemu redu in službenih obveznostih, ki vas še čakajo. Ne boste se mogli sprostiti in neprestano boste v glavi premlevali, kaj morate še narediti, da ne boste prekoračili določenih rokov. Napeti boste in zaskrbljeni, sprostite se ob vinu in dobri družbi.

Ljubezen:
Posvečali se boste malenkostim v odnosu. Razveselila vas bo topla partnerjeva beseda, bolj kot kakšno dragoceno darilo. Uživali boste v skupnih trenutkih, objemih, poljubih in dotikih. S partnerjem se morda že dolgo nista usedla zjutraj ob kavi in se pogovorila o vsakdanjih stvareh. Vprašajte ga, kako je potekal njegov teden.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Mučila vas bo nespečnost, bili boste nemirni, zato pred spanjem malo potelovadite ali pa se sprehodite na svežem zraku. Čez dan uživajte lahko hrano, ki se ne prebavlja dolgo, kajti prebavne motnje so lahko velik krivec za pomanjkanje spanca. Spotite se in utrudite. Ne obremenjujte se s težavami in nerešenimi medosebnimi odnosi.

Ljubezen:
Povrnite izgubljeno iskro nazaj v vajin odnos. Vzemite si več časa samo za vaju in ne dopustite, da bi vaju kaj iz zunanjega sveta motilo ali vama kvarilo užitek. Skupaj si privoščita penečo kopel, zmasirajta se z dišečim oljem ali pa se pred seksom posvetita dolgi predigri. Pozabita na vsakdanjost in navade, počnita nekaj nenavadnega in porednega.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Pospravljanje doma vam ne bo najbolj dišalo, toda tokrat pričakujete pomembne obiske oddaljenih sorodnikov ali pa vplivnih poslovnih prijateljev. Sedaj se izkažite, pospravite po stanovanju in skuhajte odlično kosilo. Za bolj prijetno vzdušje bo poskrbela tudi dobra glasba, dišeča svečka ali pa okusna sladica.

Ljubezen:
Pri vas bo danes veljalo pravilo, da gre ljubezen skozi želodec, zato se potrudite in partnerju pripravite kaj okusnega. Sladica, ki jo bosta kasneje skupaj pojedla, bo prava izbira za poživitev vajinega odnosa in apetita, tudi seksualnega. Predigro nato nadaljujta v spalnici in se posebej posvetite vsakemu delu partnerjevega telesa.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Obiščite prijatelje, znance in sorodnike, ki jih že dolgo niste videli. Pokličite družinske člane, s katerimi že nekaj časa niste bili v stikih in se dogovorite za kakšen obisk pri vas ali pri njih doma. Dolgo ste bili obremenjeni s poslovnimi obveznostmi in pridobivanjem denarja, sedaj pa se malo umirite, sprostite in uživajte v družbi vam ljubih ljudi.

Ljubezen:
Z ljubosumjem in prigovarjanjem partnerju zagotovo ne boste dokazali, koliko vam pomeni. Rajši se občasno ugriznite v jezik ali pa kaj preslišite, če ne zaradi drugega, pa zaradi miru in prijetnega vzdušja v hiši. Vaša nervoza je postala že skoraj stalnica pri vas doma. Nimate razlogov za tako obremenjevanje in skrbi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Prijatelj vas bo prosil za uslugo, ki pa mu je nikakor ne smete odreči. Morda boste vi naslednjič potrebovali kaj od njega. Če bo šlo za izposojo denarja ali pa za vaš prosti čas, bodite prijazni in mu ustrezite. Denar vam bo pravočasno vrnil, ob tem pa se boste še dobro počutili ob zamisli, da ste lahko pomagali nekomu v stiski.

Ljubezen:
Imate občutek, da se preveč trudite okrog svojega partnerja, a vam ta tega ne vrača. Poskušajte se pogovoriti z njim. Če se ne bo izšlo po pričakovanjih, pa zberite moči in nadaljujte sami. Nima smisla vztrajati v zvezi, kjer se samo eden trudi, zato ne trošite svojega časa in živcev. Vredni ste veliko, zato se borite za svojo srečo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Razposajeni boste in razigrani, kot že dolgo niste bili. Imeli boste občutek, da se življenje končno odvija tako, kot ste si zamislili. Načrte boste uresničevali sproti, denarja in časa vam ne bo primanjkovalo. Svojo pozornost pa le posvetite še ljudem okoli sebe, ki so vas tako dolgo prenašali, ko ste bili nečimrni in nerazpoloženi.

Ljubezen:
Vajin odnos se bo zelo izboljšal in to boste tudi občutili, saj vam bo partner začel posvečati več pozornosti in časa. Ponovno se bosta skupaj smejala in uživala. Vredno je bilo počakati ta trenutek, kajti vrata sreče se vama bodo odprla in le stopiti bosta morala skoznje. Hitro boste pozabili na slabe stvari in se predali novemu, srečnejšemu življenju.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.