Magazin > Horoskop in Numerologija
7966 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 10. aprila 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Energija, ki jo prebuja konjunkcija med Luno in Jupitrom, bo obnovila smisel za pustolovščino in morda boste imeli željo, da naredite nekaj novega, drugačnega.

Prebudili boste idejo o širjenjih svojega obzorja in ne bodite presenečeni, če se boste želeli prijaviti na tečaj, o katerem ste že razmišljali. Na področju čustev se ne boste želeli preveč prilagajati in poglabljati, raje boste izbrali bolj spontano pot. Počutje bo stabilno, morebitne težave vas ne bodo obremenjevale.

OVEN 
To, da boste ob pomembnem pogovoru bolj v svojem svetu, ne bo bistveno vplivalo na končni izid situacije. Nikar ne ocenjujte drugih po sebi, saj ne veste, kaj jih pesti v ozadju.

BIK 
S pomočjo energije lune v svojem znamenju boste razpolagali z vsemi dobrimi argumenti, zato pogumno nastopite z drznejšo potezo, ki vam dolgoročno prinaša nagrado.

DVOJČKA 
Pripravite se na nove delovne izzive in uporabite, ko boste želeli nekoga šarmirati nasmešek. Preveč se osredotočate le na eno zadevo, medtem ko gredo druge priložnosti mimo vas.

RAK 
Odgovornost, ki vam bo zaupana, vas lahko v dolgoročnem smislu končno popelje do boljše pozicije. Ob sebi boste imeli ves čas nekoga, ki vas razume in pri vsem tudi podpira.

LEV 
Čeprav si, da bi lahko napredovali, želite pomembnejših zadolžitev, se namesto, da nergate, raje zavedajte, da vsaka dobro opravljena naloga veliko šteje. Zadovoljni boste z odnosom nekoga od sodelavcev.

DEVICA 
Napredovali boste v razmišljanju, povezanem s čustveno situacijo. S poglobljenimi pogovori se lahko dokopljete do pomembnih odgovorov, nad katerimi ste že skoraj čisto obupali.

TEHTNICA 
V ljubezni še razmišljate, zato si boste, ko se bo treba odzivati, želeli vzeti še nekaj časa. Ne obremenjujte se, saj se bo kmalu to, kar vas muči, razpletlo v pravi smeri.

ŠKORPIJON 
Čeprav boste opazili, da vam v večini zadev mnogi vplivi nasprotujejo, boste z energijo lune v znamenju bika ohranili trden in stabilen pristop. Morda vas bodo označili, da ste preveč trmasti. 

STRELEC 
Iz odnosa, ki je že nekaj časa velika uganka, se lahko razvije nekaj več, vendar je smiselno vprašati se, ali si nadaljevanja glede na to, da želite biti svobodni, sploh želite. 

KOZOROG 
Nikakor ne mencajte predolgo, ko se bo treba strinjati, ker bo naslednja poteza vaša. Energija lune v znamenju bika vam bo v pomoč, ko boste želeli preveriti vsa dejstva.

VODNAR 
Največ se bo dogajalo na kariernem in finančnem področju, saj se boste določili za korak, na katerega ste se zelo dobro pripravili. Čustvene vibracije vas ne bodo najbolj pritegnile.

RIBI 
Pozitivna naravnanost bo najboljša izbira v trenutku, ko si boste priznali, da ste zaradi zasanjanega delovanja morda zamudili prvo priložnost. Zmotilo vas bo, da morate čakati.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.