Magazin > Horoskop in Numerologija
3070 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 10. avgusta 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Odločili se boste, da si zastavite konkretne cilje, analizirate obveznosti in se soočite z odgovornostmi.

Ne bodite presenečeni, če bo vse skupaj podrejeno stasu, ponosu in časti, še posebej odnosi. Iskali boste dodatne razloge, preveč boste komplicirali, zato nič ne bo potekalo spontano. Veliko energije bo namenjene tkanju boljših pogojev na finančnem področju.(Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Če se boste znali upreti škodljivim skušnjavam na področju kariere in denarja, se vam bo posrečilo neuresničljivo. Zaupajte predvsem v tiste rešitve, ki ste jih nekoč že preverili ali izkusili.

BIK
Najbolj vas je strah, da bi bili odvisni od drugih. Pogumne odločitve vam bodo dvignile samozavest ter ego, čeprav bo minilo še nekaj časa, preden se bo vse skupaj realiziralo.

DVOJČKA 
V zadnjem obdobju je bilo na področju družine preveč negativne energije. Soočite se čim prej s sorodnikom, toda ne zahtevajte preveč naenkrat, da ga slučajno ne prestrašite preveč.

RAK
Planeti vam bodo naklonjeni, tudi če si želite razčistiti nekaj v zvezi s čustveno zgodbo, ki vsebuje vzpone in padce. Dovolj imate obljub, sedaj boste želeli le še konkretna dejanja. 

LEV
Dan bo kljub energiji lune v kozorogu, ki se najbolj povezuje z delom in denarjem sproščen. Vse kar je potrebno boste uredili pravi čas, brez odvečnih komplikacij in negativnega priokusa.

DEVICA 
Presenečeni boste, kako brez težav bo šlo v zadevi, ki se vam je še pred kratkim dozdevala zelo težavna. Dokazali boste, da se znate obrniti v pravo smer, kar vas vodi k večji samozavesti.

TEHTNICA
Pravi vzrok za občutek neugodja in nerazpoloženosti bodo tokrat pričakovanja, da se mora vse vrteti samo okoli vas. Umaknite se, če čutite, da bi se morali ves čas neprestano dokazovati.

ŠKORPIJON
Z energijo lune v kozorogu se boste zagnali v delo, najslabše bi bilo, če bi le čakali na rešitve. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki na področju čustev med seboj tesno povezani.

STRELEC
Sami si zaradi povečane neodgovornosti zapletate stvari. Ko si boste priznali, boste veliko lažje krmarili skozi dan. V večernih urah, ko luna prehaja v vodnarja bo vse skupaj lepše in lažje.

KOZOROG 
Kljub luni v vašem znamenju se bo potrebno potruditi, da zadeve, ki jim ni videti zaključka uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le poskusite ostati pozitivno naravnani in sproščeni.

VODNAR 
Namenite več časa, pozornosti in ljubezni dobrim prijateljem. Vzemite si čas, bodite nagajivi in dan se bo zaključil v pozitivnem razmišljanju. Ljubezen bo dišala po prodornih vibracijah.

RIBI
Z energijo lune v kozorogu boste obvladovali obveznosti in načrte, morali pa boste sprejeti pomembno odločitev, ki se bo dotikala področja čustev. Naj nekaj ostane le v vaših mislih, zadržite se preden si nakopljete težave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.