Magazin > Horoskop in Numerologija
7078 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 10. februarja 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Devica, nekdo vas bo obsipal s pozornostjo.

OVEN
Splošno:

Od materialnih se boste usmerili k čustvenim in duhovnim stvarem. Prebudila se bo vaša intuicija, na dan bosta prišli podzavest in čustvena stran. Občutke in stališča boste tako bolj jasno izražali in z lahkoto boste povedali vse, kar vam leži na duši. Dan izkoristite za reševanje starih sporov in nesoglasij. 

Ljubezen:
Na vaš čustveni svet bo vplivalo veliko zunanjih dejavnikov. Danes je dober dan, da najdete rešitve za kakšne motnje ali neugoden vpliv tretje osebe. Pri vezanih bo to prineslo občutek olajšanja v zvezo. Naenkrat bo nastalo več prostora za reševanje težav. Tudi samski boste lažje zadihali. Končno boste začutili, da ste dobili pravo priložnost.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Odnosi z nadrejenimi postajajo vse bolj napeti. Nezadovoljni boste v službi, težko boste prenašali ukaze, saj se z večino niti ne boste strinjali. Imate veliko dobrih zamisli in lahko bi marsikaj izboljšali. Ker pa ste gotovost in varnost postavili na prvo mesto, boste še dolgo trpeli pritisk, preden boste dovolili svojim ambicijam, da bodo prišle na plano.

Ljubezen:
Na vas bo močno vplivalo razpoloženje ljubljene osebe. Zelo se boste vživeli in nevede prevzeli del skrbi nase. Vezanim bo partner hvaležen in boste tako pripomogli k izboljšanju zveze. Samski pa le pazite, da se ne boste na ta način vpletli v čustvene drame nekoga drugega, še preden bi se prepričali, če je to sploh prava oseba za vas.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Poskrbite za svobodo. Ko se boste osvobodili obremenilnih, omejujočih starih in slabih odnosov, boste spoznali, kaj resnično potrebujete in želite v življenju. Ne želite tradicionalnosti, to je zagotovo. Najbolj pomembno je to, da ostanete zvesti sebi in popolnoma iskreni tudi do svojih bližnjih. 

Ljubezen:
Danes boste zelo intenzivno načrtovali ljubezensko in z njim povezana področja. Vezani boste morda preveč zahtevni do partnerja, saj boste v komunikaciji zelo direktni, vaša pripravljenost na kompromise pa bo majhne. Vezani boste igrali na vse ali nič, polovične rešitve ne bodo prišle v poštev.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


RAK
Splošno:

Prerasli ste ustaljene življenjske okvirje. Sedaj veste, da zmorete več in bolje, zato se ne bi bilo pametno zadovoljiti z majhnimi dosežki. Vaše izvirne zamisli vas bodo pripeljale do uresničitve velikih načrtov. Opogumite se in začnite znova, spremenite delovno mesto in bodite drugačni. 

Ljubezen:
Partner vas bo občasno spomnil na to, da poleg posla in ustvarjanja denarja obstaja še kakšna druga aktivnost. Posvetite se tudi vajini zvezi. Samski boste prav tako osredotočeni na delo, denar ali druge praktične zadeve. S tem boste zaustavili vsako namero že v njenem začetku, zato danes v ljubezni ni pričakovati posebnega napredka.

Ljubezen: 3
Služba:5
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Nepričakovani dogodek, kot na primer prekinitev pogodbe ali nezmožnost odplačevanja kredita, bo porušil vaš občutek varnosti. Izguba vira prihodka, na katerega ste do sedaj računali, vas bo prisilila, da boste ponovno preverili vrednote, za katere ste se vezali. Lahko pa bo prišlo do nenadnih dobitkov iz povsem nepričakovanih virov. 

Ljubezen:
Na ljubezenskem področju boste danes zaznali vpliv, ki poudarja resnost in odgovornost. Samski boste tako zahtevali razjasnitev svoje situacije, da bi se lahko odločili, ali greste v zvezo ali sami naprej. Vezani pa boste zadovoljni, če imata s partnerjem skupne cilje. Manjša nesoglasja bo potrebno razčistiti takoj in dokončno.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Vaša agresivna, gonilna energija bo usmerjena k dokazovanju in uresničevanju lastne volje. Ko bo ta napetost, nastala iz nezadovoljstva, dosegla svojo kritično točko, bo prišlo do upora in vidnih aktivnosti, katerih cilj bo izboljšati obstoječe situacije. Zlomilo se bo vse, kar ne bo služilo vašemu osebnemu razvoju in napredku. 

Ljubezen:
Naj vas danes ne preseneti povečana potreba po ljubezni, naj vas ne presenetijo veliki izbruhi strasti. Nekdo vas bo zasipal z neizmerno pozornostjo in vajin odnos postavljal na prvo mesto svojih prioritet. Prepustite se in uživajte. Samski, če boste želeli zapeljati svojo simpatijo, bodite skrivnostni in malce nedostopni, pa bo zagotovo zagrizla v vabo. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Materialne vrednote bodo postale vir nemira in nezadovoljstva. Morda vas nekdo ne bo mogel več finančno in čustveno podpirati. Nenadoma boste spoznali, da se lahko zanesete le nase. Česar vam primanjkuje, ne boste našli v drugih ljudeh. Morali boste spoznati, da lahko in tudi morate sami poskrbeti za določene stvari.

Ljubezen:
Na vaše ljubezensko področje bo danes vplivalo marsikaj. Vse, kar se bo dogajalo na drugih področjih, boste tako ali drugače razreševali tudi v ljubezni. Vezani boste pri partnerju našli podporo, a ne na točno takšen način, kot bi vam ustrezalo. Samski boste nekoliko prilagodili svoje želje o tem, kakšen naj bi bil vaš partner. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3


ŠKORPIJON
Splošno:

Želite izstopiti iz svojega tradicionalnega okolja. To lahko pomeni selitev v novo okolje, morda načrtovano, morda prisilno. Bolj tolerantne družine bodo selitev podprle, tiste staromodne pa ne. Nikar pa zato ne prekinite družinskih vezi, samo malo jih sprostite. Iz družinskega gnezda stopite v življenje, v katerem boste sami pisali pravila. 

Ljubezen:
Pripravite se na težave v komunikaciji. Partner bo tekom dneva venomer imel občutek, da se mora braniti ali opravičevati za nekaj. Vse to ga bo delalo zelo živčnega in razdražljivega. Poskušajte ga malo umiriti in preusmerite tok dogajanja na nekaj, kar mu bo vrnilo dobro razpoloženje. Tudi samskim ne bo šlo ravno po maslu.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Med vami in pomembno osebo bo prišlo do razhajanja. Ne bodite presenečeni, če boste videli drugo lice ali kakšne neprijetne lastnosti. Preživeli bodo le odnosi, zasnovani na zdravih temeljih in ti bodo doživeli tudi dokaj pozitivne preobrate. Planeti vam bodo lahko prinesli tudi nov, obetaven začetek, a pazite, da v zanosu ne boste takoj pregoreli. 

Ljubezen:
Vezani, poslovne in družinske obveznosti so vaju začele obremenjevati bolj, kot sta si to pripravljena priznati. Nase prevzemite načrtovanje in organizacijo ter partnerja na ta način razbremenite dodatnih skrbi. Zelo vam bo hvaležen za pomoč, ki mu jo boste nudili. Samski boste pod vplivom vsakdanjih obveznosti iskali predvsem nekoga, ki bi bil zanesljiv in bi vam znal pomagati.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno:

V strahu pred spremembami in nestabilno finančno situacijo boste nenadoma spoznali, da imate v sebi moč in veščine, da se lahko korenito preobrazite. Tako boste preživeli vse težave. Poskušajte vse videti v novi, svetlejši luči in se sprijaznite z določenimi grenkimi izkušnjami iz preteklosti. Šele takrat boste privabili srečo. 

Ljubezen:
Danes vas bo zelo razburjalo spremenljivo razpoloženje. Hitro se vam bo vzbudilo upanje, a hitro boste tudi obupali. To bo še posebno neugodno vplivalo na tiste samske, ki vas le še korak loči do zveze, in pa na vezane, ki še niste zgladili sporov s partnerjem. Tudi vseh ostalih ta vpliv ne bo obšel, a vam bo povzročal manj nihanj.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Za stabilnost, ki jo ponuja obstoječa situacija, ste preveč žrtvovali sebe. Prebuja se želja po samostojnosti, ker marsikaj običajnega postaja moteč faktor. Težko vas bo zadovoljiti, ne boste prenesli ukazov in upirali se boste vsem poskusom omejevanja. Čeprav se boste izogibali prepirom, boste s svojim vedenjem priklicali prekinitve zadev.

Ljubezen:
Partner vam bo pokazal, koliko energičnosti in strasti lahko premore. Njegovo vedenje vas bo čisto presenetilo in hkrati navdušilo, saj bo pravi zapeljivec. Samski, danes bo eden boljših dni v letu. Simpatija bo venomer pri roki in navduševali se boste nad njeno inteligenco in uspešnostjo. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4


RIBI
Splošno:

Dober vtis je odvisen od številnih stvari: vašega dela in izobrazbe, zakonskega stanu, vrednot, ki jih posedujete, do oblek in vaših osebnih prepričanj. Danes se bo lahko spremenil velik del tega, zelo bodite pri vedenju malce bolj pazljivi kot običajno. Spremembe v službi vam bodo pomagale, da boste postali inovator ali vodja. 

Ljubezen:
Partner bo želel narediti določene spremembe v domu. Bodite srečni, če bo vse ostalo le pri premikanju pohištva, drugače pa se kar pripravite na gnečo, prah in delavce v hiši. Če boste danes želeli koga zapeljati in navdušiti, boste imeli največ možnosti, če se spoznate na gradbeništvo, arhitekturo in dizajn. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.