Magazin > Horoskop in Numerologija
11210 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 10. julija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Soočenja ne bo enostavna, prav tako se boste tisti, ki hrepenite po spremembah težko zadovoljili s počasnimi premiki.

Potrebni bosta prilagodljivost in sposobnost optimističnega razmišljanja, ne glede na to kar se bo dogajalo. Spraševali se boste o pomenu določenih stvari, vendar pravih odgovorov še ne bo na spregled. Najbolj učinkovito boste delovali tisti, ki vas delo povezuje s številkami. Ideje bodo domiselne, z njimi se lahko ponovno postavite na tisto mesto, ki si ga v mislih ogledujete. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nikar ne bodite več odvisni od mnenja drugih, raje se odločajte po notranjem občutku. Na ljubezenskem področju bo pomembno, da si priznate, kaj čutite in česa si ne želite. 

BIK
Ne odlašajte predolgo, ker bo, če boste komplicirali vedno težje začeti z iskrenim pogovorom in soočanjem z dejstvi, ki vas že nekaj časa bodejo v oči. Skušajte nastopiti uglajeno.

DVOJČKA
Kljub luni v znamenju device, ki obožuje delo in red, si boste zaželeli več svobode, strasti, zadovoljstva in predvsem hitrih rešitev. Marsikdo ne bo razumel, zakaj ste tako nestrpni.

RAK
Besede boste z energijo lune v devici skrbno izbirali ter povedali točno tisto, kar si v resnici mislite. Na področju družinskih odnosov boste bolj preračunljivi, saj vas nekaj v ozadju skrbi.

LEV
Znali se boste približati ter izražati, marsikomu bo všeč vaš simpatičen ter spontan pristop. Ne bojte se vprašanj, ki vam jih bo zastavljal nekdo od sodelavcev, saj bodo navihana.

DEVICA
Na področju čustev vam bo ves čas po glavi švigala misel, da potrebujete spremembo, a žal še ne boste pripravljeni nanjo. Nikar se ne predajajte malodušnosti, raje se odprite.

TEHTNICA
Resnim fizičnim opravkom boste z energijo lune v devici dajali prednost pred intelektualnimi izzivi. Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti.

ŠKORPIJON
Ne predajajte se temnim mislim, saj vas čakajo številna presenečenja, ki vam bodo ponovno povrnila optimizem. Pomežiknite prijetnemu neznancu ali neznanki, ne bo vam žal.

STRELEC
Čeprav se boste z nekom pogovarjali o načrtih v prihodnosti, bo za vas najbolj pomembno, da uživate tukaj in sedaj. Dovolite prijateljem, da vas navdihujejo s svojimi anekdotami. 

KOZOROG
Če se boste samo pritoževali, se lahko hitro prebudi nekaj občutljivosti ali manjših čustvenih težavic, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti. Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo.

VODNAR
Pomembno bo, da se, če se niste sposobni sami odločiti, pogovorite s tistimi, ki jim zaupate. Čustvena plat se bo s pomočjo iskrenih pogledov in toplih objemov izboljšala. 

RIBI
Na ljubezenskem področju se boste zaradi vpliva lune v devici preveč poglabljali v podrobnosti ter iskali razlog za konflikt, zato niti ne pričakujte sožitja in umirjenega stanja. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.