Magazin > Horoskop in Numerologija
6887 ogledov

Dnevni horoskop za sredo 10. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Ključ do uspeha bo potrpežljivost.

Gibanje bo odlična sprostitev, prav tako tudi ukvarjanje s hobiji. Vsi bodo na področju kariere in financ nad vami navdušeni, saj jih boste vodili po pravi poti in znali svetovati na pravi način. Tuhtali boste o sebi, o svojem pomenu ter sreči, ki je prisotna znotraj vas in vam podarja veličino. Iskrenost stopa na prvo mesto, zato se ne bojte biti neposredni na vseh področjih. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Sprejmite s pomočjo lune v kozorogu dejstvo, da če boste začeli drugače razmišljati in delovati, vam bo to prineslo večji uspeh. Pomaga vam lahko nekdo, ki vam bo na zanimiv način namignil, kaj lahko storite.

BIK
Ljubezen počasi pronica v misli, tega se zavedate, čeprav ste nezaupljivi, saj ste se že večkrat opekli. Čim prej se morate znebiti starega načina razmišljanja, čeprav je to nekaj, kar je težko. 

DVOJČKA
V službi bi morali nekoliko popustiti in dovoliti tudi sodelavcem, ki niso tako iznajdljivi kot vi, da izrazijo svoje stališče. Vse, kar se bo dogajalo, bo lahkotno in bolj razigrano.

RAK
Čustva vas bodo zapeljala v napačno smer, saj ste od nekoga pričakovali bolj pozitiven odziv. Na vsak način se boste želeli pogovoriti z osebo, ki vam še vedno hodi po mislih.

LEV
Prepričljivo boste zagovarjali svoje cilje in zahteve, vse pa bo odvisno od dobre pripravljenosti in uspešnega delovanja.  Ostanite na trdnih tleh in se potrudite po najboljših močeh.

DEVICA
Ob živce vas lahko spravi dolgo razglabljanje o tem, kdo ima prav in kdo nima. V osebnih odnosih ne boste najbolj sproščeni in luna v kozorogu bo tista, ki bo vse skupaj še zaostrila.

TEHTNICA
Čeprav ste v zadnjih dneh glede nečesa že skoraj obupali, lahko sedaj, ko se bo luna nahajala v kozorogu, pričakujete bolj učinkovito rešitev. Upoštevati svoj razum, bo najboljša rešitev.

ŠKORPIJON
Zaradi energije lune v kozorogu boste zadržani, zato ne boste sposobni spregledati nečesa, kar se skriva med vrsticami. Prihajajo dobre novice, povezane s področjem ljubezni.

STRELEC
V čustvenih odnosih preveč razmišljate, medtem ko so vse skupaj odvija v napačni smeri. Prehitro se spuščate v dvoboje, kar ni najboljše, saj s tem podajate roke stresu.

KOZOROG
Zmotilo vas bo, da se morate osredotočiti le na eno zadevo, kljub temu boste vse skupaj znali sprejeti na takšen način, da se vam obetajo čez nekaj časa odlični rezultati.

VODNAR
Nikar ne računajte preveč na nekoga, ki vam je obljubil sodelovanje in pomoč, saj lahko pride do razočaranja. Ljubezenski dogodki, ki bodo sledili proti večeru, vas bodo razbremenili.

RIBI
Prihaja nekaj dvomov v zvezi s tistim, kar še ni rešeno v pravi smeri. Ker tokrat ne boste pripravljeni na branje med vrsticami, boste nekoliko nervozni ter v družbi neprilagodljivi. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.