Magazin > Horoskop in Numerologija
5971 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 11. maja 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Tokrat bo na vrsti odpuščanje, ena izmed najtežjih oblik osvoboditve, še posebej, če želite odpustiti sebi.

Bistvenega pomena na poti do višjih vizij bo popolna zbranost. Če boste zadrževali jezo ali zamero v sebi, boste s tem blokirali sposobnost jasnega zaznavanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Kljub hladni energiji lune v devici boste strastni in ambiciozni, prihaja tudi nekaj razpuščenosti in preveč svobodne volje, kar vas lahko notranje močno obremeni.

BIK
Vse kar vas bremeni lahko pravočasno rešite in za vse se lahko dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki jih boste na lahkoten način zgladili. Občutek utesnjenosti se počasi umika.

DVOJČKA
Nekdo bo spoštoval ter tudi pohvalil vašo umirjenost in zanesljivost. Končno lahko napredujete, čeprav so trenutna čustva morda povsem drugačna. Pokažite več odločnosti.

RAK
Odločili se boste videti bolj obsežno sliko in se dvigniti nad nepomembnosti. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje dvome in negativne energije postavite na stran.

LEV
Vsak trenutek bo zaradi lune v devici dragocen, zato bodite pozorni, komu posvečate svoj čas. Dogovorite se za srečanje, ki vam odpira obzorja in vas spravlja v dobro voljo.

DEVICA
Nekdo vam bo izredno naklonjen in prav presenečeni boste, kako iznajdljivo vam bo pristopil. Prav tako se lahko brez zadržkov ter dvomov odpravite na pomemben sestanek.

TEHTNICA
Zaradi lune v devici in pomanjkanja sproščenosti lahko nastane kakšen nenavaden nesporazum. Poskusite preprečiti težave in nesoglasja, vendar bodite pri tem čim bolj umirjeni. 

ŠKORPIJON
Zelo razpoloženi in komunikativni se boste pogumno zagnali v delovne obveznosti. V prostem času boste srečali nekaj zanimivih ljudi, slišali boste nekaj, kar vas bo navdihnilo.

STRELEC
Nekaj vas bo navdušilo, vendar najprej preverite vsa dejstva, ravnajte obzirno, ne glede na to, da postajate malce nemirni. Z več diplomacije boste nastopili kot zmagovalec.

KOZOROG
Običajno se bojujete do konca, danes pa se nikakor ne boste želeli izpostavljati. Počasi boste premagali občutek, da se vam morda zopet godi krivica. Vendar ta pot vodi čez mnoge ovire.

VODNAR
Bodite kljub zadržani energiji lune v znamenju device prodorni, svetujte, navdihujte, skratka poskrbite za dobro voljo, kjerkoli se boste nahajali. Večer bo povezan z globokim pogovorom.

RIBI
Ne morete se zbrati, kljub temu boste želeli širiti svoja obzorja in prekinili začarani krog starih navad, ki vas le vlečejo navzdol. Navdihne vas lahko tudi iskrena ljubezenska gesta.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.