Magazin > Horoskop in Numerologija
10256 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 11. septembra 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Nedavni uspeh vas bo vodil do novih idej, kar bo na splošno izboljšalo vaše stanje. Bili boste še posebej odločni in samozavestni glede vaše prihodnosti. Vaši načrti se bodo dobro iztekli. Začutili boste tesnejšo povezanost z družino, saj bo nivo vaše intuicije visok, zato boste lahko zaznavali misli in občutke drugih. Vaša kariera je na dobri poti, prav tako razmerja.

Ljubezen:
Danes boste energični, a bo za vas težko karkoli narediti. Težko vam bo ustreči. Vaša intuicija bo zelo izražena in zato boste nadvse zahtevni. Usmerite se na nekaj kreativnega in drznega, tako boste srečnejši. Sodelujte z drugimi, prisluhnite njihovim željam in posvetite pozornost njihovim potrebam, kar vam bo vsem dobro delo.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Običajno poskušate videti stvari na logičnem in intelektualnem nivoju, a danes vas bo moč vaše intuicije presenetila. Vaša komunikacija bo bolj subtilna kot besede. Danes boste najverjetneje zelo optimistični, navdušeni in zelo navdihnjeni glede na vse okoliščine. Nadaljujte po vaši poti.

Ljubezen:
Vašemu domu, osebnim razmerjem in zasebnemu življenje boste naklonili več pozornosti. Vaši občutki, čustvene potrebe in želje bodo v ospredju. Hrepeneli boste po bližini in pripadnosti, s tem boste imeli tudi nekaj težav. Vsekakor boste morali poslušati vaše občutke in intuicijo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Vaš navdih bo danes povečan. Danes boste veliko svojega časa porabili za analiziranje idej, ki se vam bodo porajale. Ste intuitivni po naravi, a danes bo vaše mišljenje delovalo na visokem nivoju. Zapišite si prav vse zamisli. Ne pozabite na papir in svinčnik. Vseh idej in sanj se boste kasneje želeli spominjati.

Ljubezen:
Osebno razmerje ali prijateljstvo vam bo vzelo več energije, kot je boste pripravljeni dati ali žrtvovati. Najverjetneje zaradi tega ne boste imeli dovolj časa zase, kar vas bo lahko razburilo. Če bo tako, potem stopite korak nazaj od vašega intimnega razmerja in si vzemite nekaj časa, da boste poskrbeli za vaše osebne potrebe.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5


RAK
Splošno:

Razumevanje potreb in želja drugih bo obogatilo vaša razmerja. Vaša intuicija bo močna in verjetno boste nagonsko brali misli, občutke, potrebe in želje drugih. Prostovoljno boste posredovali vaše izkušnje, znanje in razumevanje. Zaradi tega boste bližje drugim, ki bodo delali za vas na različnih nivojih. Socialni dogodki vam bodo prinesli nove prijatelje.

Ljubezen:
Videli boste vrednost v ljubezni starejše osebe v vaši družini ali v socialnem krogu. Podpora bližnjih prijateljev, družine in neke osebe v vašem življenju vam bo dala samozavest. Začeli boste bolj spoštovati sami sebe. To bo tudi dober čas za popravljanje in reševanje težav v vašem družinskem življenju.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Na splošno znate dvigniti samozavest drugim ljudem in dobri ste pri zaznavanju njihovih misli in občutkov. A danes bo ta talent zelo okrepljen zaradi povečane intuicije. Bili boste še posebej navdušeni in optimistični. Delovno in domače življenje bosta dobra. Fizično boste zdravi, živahni in duhovno boste močni.  

Ljubezen:
Skrite strasti, strahovi, ljubosumnost, hrepenenje, želje in potrebe bodo v ospredju in to bo lahko povzročilo težave v vašem bližnjem razmerju. Bili boste kompulzivni in zahtevni. Raje poglejte pozitivno na stvari, poskrbite da bo razmerje poglobljeno in prerojeno. Če boste pripravljeni popolnoma razkriti vaša čustva vaši ljubljeni osebi, boste dobili novo življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Komunikacija z bližnjimi prijatelji in romantičnim partnerjem bo še posebej dobra, saj boste bolj v stiku z ljudmi, ki so vam blizu. Otroci bodo lahko bili tudi vir vaše zabave. Vaša kreativnost in inspiracija bosta močni, zato bo to idealen dan za zagon novega projekta. Vaše navdušenje in optimizem vas bosta pognala do novih dosežkov.

Ljubezen:
Energija bo v tem času na višku, prijateljska in preprosta, vse skupaj bo potekalo enkratno. Povezave z drugimi bodo pozitivne in lahko boste spoznali novega prijatelja. Želeli boste tudi poklicati ali vsaj poslati spletno sporočilo osebi, ki jo imate radi, enostavno zato, da bi jo malo razveselili ali ji povedali, da jo imate radi.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno:

To bo čas, ko boste še posebej idealistični. Polni boste upanja. Zaradi duhovnih izkušenj boste v oblakih. Vaša intuicija bo tudi močna. Razmišljali boste o potovanju v oddaljene kraje ali v tuje dežele, mogoče bo povezano z duhovno tradicijo. Vsekakor počakajte dan ali dva in se pogovorite s prijatelji.

Ljubezen:
V tem času boste zelo zaposleni, želeli boste priti v stik z ostalimi. Obetajo se vam številni telefonski klici, spletna sporočila, srečanja, opravki in razprave, kar vas bo spravilo v stik z drugimi. Kdo ve, vsi ti socialni stiki vas bodo lahko pripeljali do neke osebe, v katero ste že nekaj časa zaljubljeni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

V tem obdobju boste še posebej intuitivni, optimistični in duhovni. Nad vsem boste naravnost navdušeni in to energijo usmerite tudi v pravkar pričete projekte. Vaša razmerja bodo dobra. Vaše povečano razumevanje potreb drugih vas bo naredilo sočutne in pomagali boste tam, kjer boste lahko. Uživajte v čudovitem dnevu.

Ljubezen:
Ozrite se naokoli in odkrili boste lepoto v vašem življenju. Znali boste ceniti tiste, ki so vam blizu. Ob istem času pa bo vse dobilo dodatno vrednost, za vas bodo čustva postala pomembna. Vsekakor morate paziti, da ne boste porabili preveč sredstev samo, da bi na neko osebo naredili vtis.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Skupinska aktivnost, ki se je boste udeležili, bo duhovno usmerjena, kot je recimo meditacija. Spoznali boste nove prijatelje iz oddaljenih krajev, s katerimi boste imeli iste interese. Čeprav ste običajno bolj nagnjeni k intelektualnim zadevam, boste danes še posebej intuitivni. Zapišite si vse misli in ideje, da jih ne boste pozabili.

Ljubezen:
Vstopate v čas čustvene neposrednosti in impulzivnosti, zaznamovala vas bodo močna čustva. Čustveni in svež pričetek bo v ospredju, morda boste vzpostavili nove navade, samo prepričajte se, da bodo dobre, ker boste z vsem tem zaznamovali vaše življenje za kar nekaj časa.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Žive in čudovite sanje bodo lahko vir vašega navdiha za vaše prihodnje projekte. Bili boste nadvse veseli in optimistični, vaše navdušenje se bo nadaljevalo. Uspešni boste tako pri karieri kot razmerjih. Vaša povečana intuicija bo izboljšala razumevanje drugih. Ne bodite presenečeni, če bodo prijatelji in sodelavci želeli vašo pomoč in navodila.

Ljubezen:
Čas bo idealen za odkrivanje čustev in razumevanje lastne situacije, kako čutite do neke osebe v trenutnem razmerju. Zlasti čustva ali občutki tistih, ki vas obkrožajo, bodo zelo jasna po zelo dolgem času. Več kot se boste naučili o sebi, boljše razmerje boste imeli z vašim partnerjem.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Zalotili se boste, da razmišljate o počitnicah. Zadnje mesce ste veliko delali in čutite, da si zaslužite odmor. Letos boste najverjetneje želeli početi nekaj čisto drugačnega. Morda boste potovali v tuje dežele. Bili boste bližje svojim najdražjim in zelo boste optimistični glede vaše prihodnosti. Uživajte.

Ljubezen:
Čas je, da dobite mnenja od drugih, povratne informacije o sebi in v povezavi z vašim življenjem. Razmerja vseh vrst bodo energična, z drugimi se boste dobro razumeli. Kompromisi bodo glavna tema, sodelovanju boste posvečali veliko pozornosti. Prišli boste v stik z osebo, ki bo še posebej kreativna in bo vplivala na vaše življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:
Vaše zdravje bo v najboljši formi. Bili boste fizično, čustveno, duhovno močni in pripravljeni, da boste izkoristili notranjo moč. Lahko da se bodo sprostile stare travme, kar vam bo preprečevalo, da bi lahko šli naprej. Preprosto pozabite na pretekle teme in težave, nadaljujte taki, kot ste in uživajte.

Ljubezen:
Bili boste zelo konkurenčni, ognjeni in nestrpni, kar bo lahko povzročilo besne čustvene spopade z drugimi. Vaš zakonec, otroci ali starši bodo še posebej dvigovali vašo jezo. Nerešeni občutki iz preteklosti bodo najverjetneje sprožili čustvene izbruhe. Poskusite se zadržati.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.