Magazin > Horoskop in Numerologija
9564 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 12. aprila 2023

astrologija Profimedia
Ne glede na to, ali gre za osebne ali poslovne odnose, boste s konjunkcijo med Soncem in Jupitrom veliko lažje zaznali obe plati vsake zgodbe.

Topla energija vas bo nežno spodbudila, da se izognete težavam in začnete znova, le tako boste lahko pogledali na obzorje z navdušenjem. Odkrili boste, kje se v resnici počutite in zaželene. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na zadeve na čustvenem področju, ki vas bremenijo, boste zaradi vpliva lune v kozorogu začeli gledati realno. Nekateri boste prišli do zelo zanimivih zaključkov in rezultatov.

BIK
Kljub zelo intenzivni energiji kozoroga, ki je resna in notranji napetosti je lahko dan, če boste malo bolj razigrani zelo prijeten. Če ste v vezi, se boste ukvarjali z vprašanjem skupnega življenja. 

DVOJČKA
Zaželeli si boste premikov, ki pa bodo seveda odvisni tudi od sodelavcev. Odnosi bodo skladni in umirjeni. Nenadoma ne boste več čutili teže ne samozavesti, saj jo boste zamenjali vera vase in s tem večja odločnost. 

RAK
Pri pomembni odločitvi, o kateri že nekaj časa tuhtate, vam bodo v veliko pomoč tisti, ki so se s podobno situacijo že srečali. S čustvenim področjem se ne boste pretirano obremenjevali.

LEV
Finančno bo vse skupaj malce napeto. Pripravite se na polno odrekanj, ki bodo negativno vplivala tako na vas kot na druge. Ne obtožujte nekoga, dokler ne preverite vsega, kar slišite.

DEVICA
Nikar ne verjemite čudni informaciji, ki vam bo prišla spontano na uho, saj lahko zaradi planetarnega aspekta pride do izkrivljenih informacij in večjih konfliktov brez pravega vzroka.

TEHTNICA
Odnosi bodo na prvem mestu, denar vam kljub vplivu lune v kozorogu niti ne bo tako pomemben, kar lahko marsikoga zelo začudi, saj so vajeni, da ste materialno zelo natančni.

ŠKORPIJON
Nergačem boste obrnili hrbet, trdne vezi boste tkali s tistimi, ki so vam vsaj nekoliko podobni. Vsi, ki vas obkrožajo, vam pri napredku na področju kariere tokrat ne bodo v nobeno pomoč. 

STRELEC
Ne ozirajte se na nezadovoljne obraze in kritike, raje vztrajno nadaljujte s svojim tempom. Ukleščeni boste v breme nalog, nepredvidljivi stroški se lahko vrstijo, tudi neopravičeno.

KOZOROG
Ne bodite presenečeni, če bodo vsi nekaj želeli od vas, vendar ne boste imeli energije zanje, zato boste v določenih situacijah znali burno odreagirati v smeri, da se postavite zase.

VODNAR
Pojavijo se lahko vprašanja in manjše težavice na področju zdravja, kar vas bo v usmerilo v to, da posvetite svojemu telesu več pozornosti. Velik poudarek bo tudi na področju spolnosti.

RIBI
V odnosih s prijatelji in znanci si boste zaželeli več pestrosti in igrivosti. Pazite le, da ne boste preveč pritiskali na nekoga, ki potrebuje svoj mir, saj se ukvarja z resnimi težavami.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.