Magazin > Horoskop in Numerologija
3604 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 12. decembra

astrologija, horoskop
To pravijo astrologi.

OVEN

Splošno:
Privoščili si boste kosilo ali pijačo s starim znancem, s katerim bosta morda sklenila zelo zanimiv posel. Predložil vam bo smiselno in izvedljivo zamisel, ki bi jo lahko vi s svojim znanjem in sposobnostmi zlahka pretočili v realnost. Dobro premislite in izračunajte, kaj boste vi od tega lahko imeli. Če prijatelja dobro poznate in mu zaupate, sprejmite predlog.

Ljubezen:
Zadnje čase pri svojem partnerju nikoli ne veste, pri čem ste in tudi danes bo tako. Njegovo mnenje in razpoloženje se bo spreminjalo in minute v minuto, kar vas bo zelo motilo in bo posredno vplivalo tudi na vašo dobro voljo. Predlagajte mu, da se umiri in razmisli o svojih željah. Poskušajte ugotoviti, kaj ga tako moti in če ima to kakšno zvezo z vami.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK

Splošno:
Ne boste imeli toliko dela v pisarni, zato boste dan izkoristili za prijetne pogovore s sodelavci. Beseda bo tekla o preživetem koncu tedna, kam ste se podali in kaj ste počeli. S sodelavci bi lahko skupaj organizirali kakšno druženje. S tem bi lahko zelo popravili napeto vzdušje, ki drugače vlada med vami.

Ljubezen:
Cel dan vas bo spremljal občutek sproščenosti in svobode. Družinske obveznosti vas ne bodo več toliko motile kot običajno. Še več, sami se boste ponudili, da boste partnerju pomagali pri gospodinjskih opravilih. Samski ste v zelo ugodnem obdobju in morda boste spoznali zanimivo osebo za druženje ter preživljanje prostih uric. Ne pričakujte pa nič resnejšega.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:
Danes bo uspešen dan na vseh življenjskih področjih, še posebej pa boste blesteli v službi in pri interesnih dejavnostih. Po končanih službenih obveznostih se boste z veseljem prepustili svojemu konjičku, ne glede na to, ali gre za šport, zbirateljstvo ali pa brskanje po internetu. Vedno znova uživate in se sproščate ob konjičkih, ki jih ohranjate še iz mladostniških let.

Ljubezen:
Ljubezensko nebo se vam je končno odprlo in zadovoljni ste s trenutnim stanjem. Vedno je lahko tudi boljše, a prav tako tudi slabše in tega se zelo dobro zavedate. Sproščeno druženje brez prevelikih obveznosti in pričakovanj vam resnično prija in vas polni s pozitivno energijo ter odnosom do življenja.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Pestijo vas finančne težave in nikakor ne vidite izhoda iz te situacije. Razmišljali boste, kaj bi lahko še storili, da bi prišli do dodatnega zaslužka. Morda bi morali poprijeti za honorarno delo ali pa delo za polovični delovni čas. Sedaj nikar ne izbirajte, kajti denar nujno potrebujete. Mogoče imate sorodnika, ki bi vam lahko pomagal in ima za to vsa sredstva.

Ljubezen:
Imeli boste veliko skrbi, a partner vas ne bo mogel ali hotel razumeti. Občutek bo imel, da ste že dalj časa v takem stanju in da je sedaj pravi trenutek, da pretrgate svoj začarani krog nejevolje in žalosti. Razmislite, kaj je tisto, kar vas žene v jezo in pesimizem. Ali imate konkretne razloge za to? Morda ima vaš partner prav, ko vas spodbuja k napredku.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV

Splošno:
Polni boste energije in zanosa, pripravljeni na nove podvige in načrte in nič vas ne bo moglo zaustaviti. Nadrejeni bodo zelo navdušeni nad vašo delovno vnemo, zato ne bodite presenečeni, če vam bodo ponudili celo napredovanje ali pa nadzor nad določenim projektom. Potrudili se boste po svojih najboljših močeh in prav gotovo jih ne boste razočarali.

Ljubezen:
Znali boste izkoristiti vsako minuto, ki jo boste preživeli s svojo ljubljeno osebo. Ne glede na to, ali bosta doma ali pa kje zunaj, skupaj se bosta zabavala in smejala. Uživala bosta v skupni družbi, kakor da sta se ravnokar spoznala in še vedno odkrivata majhne skrivnosti in čare drug drugega.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Vaše počutje bo spremenljivo, vi sami pa boste raztreseni in razdraženi. Pazite, kje boste puščali dragocene predmete, da ne boste kaj od tega izgubili ali pa nekje pozabili. Vaša raztresenost vam tudi v službi ne bo veliko pomagala, saj se boste težko znašli med papirji in obrazci, ki jih boste morali izpolnjevati. Pomembnejše posle tako rajši pustite za jutri.

Ljubezen:
Vaše misli ne bodo pri ljubljeni osebi, kar bo ta takoj opazila in vam to tudi jasno povedala. Nikar se ne poskušajte izvleči s službo, kajti opaziti je, da se že nekaj časa vedete zelo čudno in nenavadno. Če je med vaju prišla tretja oseba, ji to kar takoj povejte in je nikar ne poskušajte zavajati. Tudi vi boste bolj srečni, ko si boste končno olajšali vest.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA

Splošno:
Nikar se prehitro ne odločajte, kajti danes bodo vaše misli meglene in občutki nejasni. Nikakor ne boste mogli ugotoviti, kaj si pravzaprav želite, zato boste veliko nihali iz ene skrajnosti v drugo. Če se boste za določeno stvar prehitro odločili, vam bo kasneje žal in si boste želeli, da bi se odločili za drugo. Žal stvari potem ne bo več mogoče popraviti.

Ljubezen:
Oba zelo veliko delata in se predajata službenim obveznostim, zato danes, če bo le čas, poskrbite za razvajanje in skupne trenutke v dvoje. Taki trenutki so zelo pomembni, saj utrjujejo in krepijo zvezo, ki je zaradi službe že zelo preobremenjena in na majavih nogah. Videli boste, da imata še veliko drugih, bolj zanimivih tem za pogovor.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:
S poslovnimi partnerji se nikakor ne morete uskladiti, saj ste si preveč različni. Spraševali se boste, kaj ste razmišljali, ko ste se odločili skleniti posel z njimi. Ne glede na začetna nestrinjanja, se boste na koncu umirili. Profesionalno boste dokončali začeto delo. Drugič bi bilo bolje, da bi kar sami vse vnaprej pripravili in uredili.

Ljubezen:
V ljubezni boste srečni, kajti stvari bodo potekale po načrtih in vaših pričakovanjih. Ne boste imeli nikakršnih skrbi, zato se boste prepustili druženju in veseljačenju. Partner se bo nalezel vašega dobrega razpoloženja in bo tudi on boljše volje, kot je bil do sedaj. Uživajte v teh trenutkih brezbrižnosti in brezskrbnosti, dokler boste le lahko.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Zelo boste odgovorni in vestni, ne boste puščali neopravljenega dela. Pravzaprav boste vse želeli opraviti v roku, kar bo uspelo le najbolj pridnim in vztrajnim. Ostali pazite na svoje počutje in živce, da ne boste slučajno pregoreli. Poskrbite, da ne boste dela nesli s seboj domov, saj bi to sprožilo jezo pri vašem partnerju.

Ljubezen:
Zahtevali boste veliko pozornosti, medtem ko boste vi še vedno v svojem svetu in ne boste ugodili partnerju. Preveč boste obremenjeni sami s seboj in svojimi potrebami. Nič čudnega ne bo, če vam bo partner vaše vedenje zelo zameril in bo zato v vajinem domu za nekaj časa zavladala popolna tišina.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno:
Danes boste zelo odločni in trdni, vedeli boste, kaj želite in kako to doseči. Sodelavci vas niso navajeni takšnega, po navadi se drugim umikate in ne želite biti v središču pozornosti. Vsi okrog vas bodo zelo presenečeni, ko bodo videli, da ste vzeli stvari v svoje roke in uspešno rešili določeno situacijo, ki se je že nekaj časa vlekla brez kakršnegakoli napredka.

Ljubezen:
Pokazali boste svoj drugi obraz, bolj močan in odločen. Parter bo prijetno presenečen nad vašim vedenjem, še posebej pa, ko boste v postelji prevzeli nadzor nad dogajanjem in mu pokazali, kaj vse zmorete. Sedaj mu bo popolnoma jasno, zakaj se je zaljubil v vas, kajti pod masko plašne osebe se skriva divja in nepotešena narava.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Odnosi v službi bodo napeti, zato se nikar ne šopirite in ne vmešavajte tam, kjer to ne bo potrebno. Svoje mnenje zadržite zase in spregovorite le, če boste popolnoma prepričani v svoj prav. Vsi okrog vas bodo zelo na koncu z živci in zato se raje umaknite v svoje delovno okolje in tam postorite svoje delo. Pridite ven, ko se bodo čustva malo umirila.

Ljubezen:
Zelo vas bosta razveselili partnerjeva skrb in pozornost. V njegovem naročju boste pozabili na kruto resničnost in se umaknili v svoj mali svet, kjer boste srečni in zadovoljni. Znal vas bo potolažiti in vam povedati točno to, kar boste želeli slišati. Spočijte si, da boste jutri napolnjeni z energijo in pripravljeni na nove podvige.

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI

Splošno:
Sestanki in dogovori bodo danes potekali v mirnem in sproščenem tonu, kajti zadovoljni boste s seboj in delom, ki ga boste opravljali. Nadrejenim boste tako pokazali, da ste prava oseba za njih in njihove bodoče načrte. Predstavili se boste kot nekdo vreden zaupanja in spoštovanja. Skratka, kot oseba, ki jih ne bo nikoli pustila na cedilu.

Ljubezen:
Partner se bo počutil odrinjenega, kajti več časa se boste posvečali službi kot njemu. Tudi ko boste malo časa namenili samo njemu, bo beseda še vedno tekla samo o vaših poslovnih obveznostih in to mu ne bo prav nič všeč. Ne bodite presenečeni, če se bo na koncu pošteno razjezil in vam povedal v obraz vse, kar si misli o vas in vaši službi.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.