Magazin > Horoskop in Numerologija
14094 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 12. januarja 2022

astrologija, napoved Profimedia
Pričakujte, da se boste tekom dne počutili nekoliko izolirani.

Ne pričakujte odgovorov za vsako ceno, raje se sprijaznite z nastalo situacijo, ki niti ni tako slaba. Zavedati se boste začeli, da je potrebno delovati bolj sproščeno in vse skupaj se bo odvilo v bolj optimistični smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne ozirajte se več za seboj. Tako doma kot v odnosih je pravi trenutek, da pokažete moč. Morda tudi željo, da bi nekaj naredili popolnoma drugače. Reši vas lahko iznajdljivost.

BIK 
Srce vas vodi k prijetnim vibracijam, ki jih bo luna v vašem znamenju še dodatno prebudila. Ni še prepozno za drugačen korak, po katerem bo vse spet prijetno, zato nikar ne odlašajte.

DVOJČKA 
Čas bo zahteval od vas, da iščete možnosti za zaslužek ali kako drugače urejate zadeve, ki so za vas pomembne in vas po tihem skrbijo. V ljubezni bo nekaj nesoglasij.

RAK 
V pomoč v določeni situaciji vam bo dober nasvet, ki mu skrbno prisluhnite. Zapomnite si, počasi se daleč pride, zato nikar ne razmišljajte o številnih bližnjicah, ki se z njimi spogledujete.

LEV 
Kljub neprespanosti in razdražljivosti se bodo preobrati začeli odvijati eden za drugim. Seveda boste našli pravi navdih, da stopite v ospredje in zopet prebudite svoje pogumne misli.

DEVICA 
Poslovne poti plujejo v pravo smer, obetajo vam več miru in harmonije. Ne smete zaspati in se potem prebuditi, ter pritoževati, ko bo za kakšen pomemben korak že prepozno.

TEHTNICA 
Pri določenih pogovorih kljub luni v biku ne boste dovolj zbrani in motivirani. K sreči gre za zadevo, ki jo lahko še ponovite ali celo popravite. Le ne poudarjajte preveč, da zmorete vse.

ŠKORPIJON 
Med številnimi opravki lahko poiščete čas za krajši premor. Na področju ljubezni se ne morete odločiti, čeprav bo partner ali prijatelj pozoren in veliko bolj razumevajoč kot običajno.

STRELEC 
Ponovno boste med najbolj prepričljivimi, tudi glede stvari, ki so težje dosegljive. Sodelujte in ne odlašajte glede nekega pogovora, ki se bo izkazal za zelo pomembnega.

KOZOROG 
Kljub vsemu, kar se bo dogajalo, se boste z energijo lune v biku držali načela vztrajnosti. Pogovorite se in zaprosite tam, kjer opažate da ne zmorete sami za pomoč.

VODNAR 
Zaznali boste, da prejemate podporo številnih, ki vam zaupajo in vam sledijo z dobrimi energijami, spremlja vas tudi sočutje. V ljubezni se boste po dolgem času morda celo izkazali. 

RIBI 
Na vsak način si želite postati močnejši in odločnejši, zlasti glede ljubezenskih odnosov, kjer velikokrat prehitro popuščate. Vendar nič ne gre na silo, zato delujte korak za korakom.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.