Magazin > Horoskop in Numerologija
7073 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 13. aprila 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Zelo boste kritični in polni strahu pred prihodnostjo, zato nikakor ne boste pripravljeni sprejeti težav drugih.

Preveč intenzivno razčlenjevanje vas lahko močno obremeni. Naredite nekaj zase ter za svoje telo. Začnite z dieto ali s telovadnimi vajami, ali pa vsaj uredite in pospravite svojo garderobo. Začutili boste razbremenitev. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Dan z energijo lune v devici bo namenjen skrbi za dobro počutje, zato se vzemite v roke. Rezultati se bodo pokazali, zato ne obupajte. Meditirajte in si sestavite nov bolj zdrav jedilnik.

BIK 
Zadevo, ki jo od vas pričakujejo, boste morali na vsak način izpeljati, saj se vam v nasprotnem primeru nakazujejo težave. Družinski člani vam bodo prisluhnili in skupaj boste našli rešitev. 

DVOJČKA 
Obeta se vam zelo učinkovit dan, zato izkoristite ponujeno priložnost, ki se ne bo kmalu ponovila. Nagrada bo prijetno presenečenje, o katerem po tihem razmišljate že dlje časa.

RAK 
Prijeten nasmešek neznane osebe bo vplival pozitivno na vaše počutje, saj boste sestavljeni in sproščeni. Najmanj, kar lahko storite, je, da se več gibate in da poskrbite za zdrav način prehranjevanja.

LEV 
Zelo boste motivirani, vendar pa še ne veste, kako stvar izpeljati do konca. Ne smete se ustaviti, da ne pride do neprijetnosti, ki jih ne želite. Pomagala vam bo energija lune v devici.

DEVICA 
Čim prej boste morali poravnati nekaj dolgov iz preteklosti, in odgovoriti na nekaj vprašanj, ki ne bodo najbolj prijetna. Na koncu se lahko vse uredi pozitivno, zato nikar ne obupajte.

TEHTNICA 
Energičnost in stabilnost vam bosta prinesla velike poslovne rezultate, ki jih pričakujete že nekaj časa. Pazite se sodelavca, ki vas bo hotel na simpatičen način malo provocirati. 

ŠKORPIJON 
Končno boste priplezali na zeleno vejo. Obvestilo pomembne osebe vas bo razveselilo. S sodelavcem se bosta znašla v besedni igri, ki tokrat ne bo najbolj enostavna.

STRELEC 
Zadev ne boste komplicirali, čeprav boste malo napeti in utesnjeni. Zavedali si boste, da lepa beseda lepo mesto najde. Vse to boste znali tudi spretno uporabiti in se zraven nasmehniti.

KOZOROG 
Finančno boste z energijo lune v devici bolj stabilni, zato boste lahko vrnili dolg iz preteklosti. Imeli boste možnost izbire, a jo dobro izkoristite, da vas slučajno kdo ne prehiti. 

VODNAR 
Trenutno ste zelo ustvarjalni, zato ne bi bilo dobro, če bi popustili. Napnite vse sile in dokončajte delo, saj od vas pričakujejo, da boste s svojo iznajdljivostjo zopet presenetili.

RIBI 
Na trenutke se boste smilili sami sebi, ker se vam bo nakopičilo veliko obveznosti, a če boste dovolj motivirani vam bodo okoliščine naklonjene, saj boste znali zavihati rokave.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.