Magazin > Horoskop in Numerologija
3494 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 13. februarja

astrologija, horoskop
Danes bo za škorpijone dan ljubezni!

OVEN

Splošno: 

Čas je, da končno razčistite sami s seboj in z bližnjimi. Izogibajte se finančnim tveganjem in nepotrebnim dodatnim investicijam, saj se znajo pojaviti nepredvidljivi stroški. K sreči vas bodo na poslovnem področju zasuli z delom, ki ga boste po večini uspešno izpeljali do konca. Pridni boste. 

Ljubezen: 
Šli boste skozi precej ustvarjalno fazo, ki pa bo lahko zelo naporna - tako fizično kot psihično. Pazite, da si boste vzeli dovolj časa za sprostitev, sicer bo stres lahko škodljivo vplival na vaše ljubezensko razmerje. Težave, s kateri se boste morali soočiti, bodo imele korenine v preteklih izkušnjah in dogodkih, ki jih niste rešili. 
 
Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK

Splošno: 

Današnji dan vam bo prinesel finančni dobitek. Dobro finančno stanje bo predvsem posledica trdega dela v preteklih dveh letih, vendar obstajajo tudi velike možnosti, da boste dobili nekaj sredstev v obliki dediščine ali darila. Nahajate se v obdobju žetve – v tem času boste samo pobirali plodove minulega dela. Uživajte!

Ljubezen: 
Prijatelji vam bodo v veliko oporo, morda pa boste obnovili tudi nekaj starih poznanstev. Otroci, če jih seveda imate, vam bodo v ponos. Kljub uspehu pa ne dovolite, da bi ego prevladal nad zdravo pametjo. Ostanite trezni in se ne spuščajte v konfliktne situacije, saj bi znali izgubiti težko pridobljeni ugled.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 

Začetek današnjega dne vam bo sicer prinesel določen napredek in izboljšave, vendar se boste v drugi polovici morali soočiti s težavami. Lahko se vam zgodi, da boste morali prestati neke preizkušnje - in to ne le enkrat. Tudi pri karieri se zna zatakniti, zato previdno in pazljivo. Načrtovanje poslovne poti ne bo odveč.

Ljubezen: 
Dan bo naklonjen predvsem samskim osebam, ki znajo končno naleteti na osebo svojih sanj in po hitrem postopku skočiti v zakonski stan. Danes se boste zagotovo zabavali; izkoristite vsako priložnost za razvedrilo. Ženskim pripadnicam pa pretijo težave, ki se jim boste lahko izognile, če moških ne boste izzivale! 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


RAK

Splošno:
 
V začetku dneva vas zna presenetiti nenaden pritok finančni sredstev. Kljub temu pa vaši odnosi z bližnjimi (družino in prijatelji) ne bodo nič boljši. Zapletali se boste v nepotrebna merjenja moči, ljudem okoli vas boste poskusili vsiliti svoje mnenje, s čimer si boste nakopali kar nekaj nasprotnikov. Zadihajte in pustite ljudem, da tudi oni dihajo.

Ljubezen: 
Čaka vas dan poln skrbi in težav na področju osebnih odnosov. Vendar ne pozabite, da po vsakem dežju posije sonce - to se vam bo sicer pokazalo šele po naslednjem tednu. Ampak bolje pozno kot nikoli! To bo obdobje rasti in duhovnega napredovanja - čas, ko se bodo v vaši glavi rodile nove ideje. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV

Splošno: 

Današnji dan bo v vaše življenje prinesel kar nekaj pozitivnih sprememb, tudi sreča vam bo kar naklonjena. Močno se boste osredotočili na svojo kariero in trdo boste delali. Doma bo zato prihajalo do nesoglasij (pri poročenih), ki pa se jim boste poskusili za vsako ceno izogniti. Vendar izogibanje ne bo najboljši način reševanja težav - z njimi se bo treba soočiti!

Ljubezen: 
Zabava je postala sestavni del vašega vsakdana! Vaše družabno življenje je veselo, toda partner vas včasih grdo gleda. Morda bi bilo dobro, da bi se vseeno malce umirili. Najbolj občutljivi bodo tisti samski. Nekaj vam ne bo dalo miru in boste rabili družbo. Pojdite ven in se družite z različnimi ljudmi. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno: 

Današnji dan vam bo prinesel več težav kot včerajšnji, vendar boste tudi več zaslužili. Veliko boste vlagali, tudi tvegali, a se vam bo izplačalo. Konkurenco boste zlahka premagali s svojo samozavestjo, znanjem in sposobnostmi. Izogibajte se drastičnim spremembam v življenju, ker niso koristne za vaše zdravje.

Ljubezen: 
Vaši resnobni naravi bo pretirano veseljačenje kaj malce odveč. Poslovne zabave so vam sicer pri srcu in na njih boste zagotovo srečali kakšnega simpatičnega kandidata, toda kaj več od spogledovanja se najbrž ne bo razvilo. Navdušeno boste razmetavali denar in čustva – toda, to se za vas ne spodobi, mar ne?

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno: 

Danes vas čaka trdo delo, ki vam bo prineslo napredovanje in razcvet. Osebnostno boste rastli in se prilagajali novim idejam. V začetku dneva se boste morali soočiti z nekaj manjšimi težavami, potem pa se vam bo odprlo. Pazite ne zatrto jezo in stres, saj bi lahko negativno vplivala na vaše zdravje in kariero.
 
Ljubezen: 

Čas vsekakor ne bo naklonjen začetku novega spolnega razmerja, zato osvajajte, če boste že mogli, vendar previdno in počasi! Prejeli boste veliko zanimivih povabil na zabave; izkoristite priložnosti za sprostitev! Dan bo prinesel tudi zanimive dogodivščine, partnerju priredite posebno presenečenje. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno: 

V drugi polovici dneva bo življenje teklo veliko lažje, v prvi pa lahko pričakujete določene neprijetne dogodke, ki pa jih boste uspešno rešili. Pozitivni boste, inovativni in polni energije, zato bo lahko vaša kariera naravnost poletela v nebo. Dan bo naklonjen tudi potovanjem in raziskovanju, kar vam bo lahko odprlo nove možnosti. 

Ljubezen: 
Tisti, ki ste na to pripravljeni, boste lahko ustvarili trajno in stabilno ljubezensko razmerje, zvezde pa bodo naklonjene tudi poroki. Vezani povejte partnerju, kaj vam leži na duši. Samski hodite po svetu z odprtimi očmi - za vsakim ovinkom vas lahko čaka presenečenje. Prepustite se užitkom in razmišljajte karseda pozitivno.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno:
 
Današnji dan bo v primerjavi s prejšnjimi uspešnejši. Napredovali boste in čaka vas veliko pozitivnih dogodkov, čeprav si boste po stari navadi občasno sami nekoliko zagrenili življenje z nepotrebno črnogledostjo. Rastli boste in načrtovali prihodnost. Vse svoje aktivnosti usmerite proti želenemu cilju in zadeve bodo počasi dozorevale.

Ljubezen: 
Živahen in temperamenten dan! Planeti bodo skrbeli za veselo druženje in obilico romantičnih trenutkov v dvoje; pot vaju bo lahko zanesla celo v tujino. A kljub temu opozorilo, ki velja vsem: v vašem srcu se bodo lahko nenadoma pojavili dvomi ali pa vas bo zamikalo, da bi zavili na stransko pot. Previdno! Čas ne bo ugoden za začetek nove intimne zveze.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno: 

Pred vami je neverjeten napredek v karieri. Pričakujte hiter razvoj dogodkov in se jim sproti prilagajajte. To bo dan nenavadnih dogodkov, ki si jih boste zapomnili za vse življenje. Stopnja vaših mentalnih aktivnosti bo visoka ves dan, zato boste občasno precej nemirni, nervozni in morda celo nekoliko agresivni. Vzemite si čas zase in preizkusite tehnike sproščanja, koristilo vam bo!

Ljubezen:
Obeta se vam pestro družabno življenje, med neštetimi novimi ljudmi, ki jih boste spoznali, pa bo morda tudi vaš novi življenjski partner. Kronični bolniki še posebej pazite na svoje zdravje, saj bo to precej krhko. Nekaj težav boste imeli tudi poročeni, saj bo med vama s partnerjem prihajalo do občasnih trenj.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno: 

Začetek dneva bo pozitiven in vesel, v drugi polovici pa vas zna doleteti nekaj nepričakovanih izgub. Veliko boste imeli tudi nepredvidenih stroškov. Na poslovnem področju se vam bodo odprle nove priložnosti, ki jih nikar ne zgrešite. Trdo delo in vztrajnost bosta prinesla rezultate, ki si jih želite.

Ljubezen: 
Ljubezen ne bo več vaša bolezen. Svoje čustvene in telesne potrebe boste sedaj laže izražali, zato ta bolezen za vas ne bo usodna. Ljubezensko življenje bo relativno umirjeno. Srečo boste iskali in našli doma, v krogu najdražjih. Na obisk povabite prijatelje! Lepo se boste imeli, zabavali se boste. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno: 

Danes se boste morali za uspeh zelo potruditi. Nekoliko lažje boste zadihali popoldan, ko se vam kaže nov vzpon - morda boste celo razširili posel, če ste podjetnik. Veliko bolj samozavestni boste in osredotočeni na svoj cilj. Ne dajte se zavesti malenkostim! Pred seboj imejte vedno jasen cilj.

Ljubezen: 
V začetku dneva se boste morali spopasti s težavami v osebnem razmerju, predvsem poročeni boste morali razčistiti kar nekaj starih, nerešenih zadev. Tudi v poslovnih odnosih ne bo vse teklo tako, kot si boste želeli. Izbirajte besede, saj obstaja nevarnost, da se boste drugače sprli in razšli, tako na osebnem kot tudi na poslovnem področju.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.