Magazin > Horoskop in Numerologija
6357 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 13. julija 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Resne odločitve in želja po uspehu se lahko zaradi energije polne lune razblinijo v ležernost in iskanje prijetnih priložnosti.

Soočenja ne bo enostavna, prav tako se boste tisti, ki hrepenite po spremembah težko pomaknili naprej. Potrebni bosta prilagodljivost in sposobnost optimističnega razmišljanja ne glede na to kar se bo dogajalo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi vpliva Polne lune boste malce nezadovoljni z dogajanjem na področju kariere in čas je, da se o tem pogovorite. Izkoristite dan za reševanje problemov v domačem okolju.

BIK 
Hudomušna zamisel znanca vam bo kljub težki energiji ki jo prinaša Polna luna lahko polepša dan. Vse kar se bo dogajalo v okolici boste brez težav opazovali na pravi način.

DVOJČKA 
Počasna energija bo za vas tuja, vendar lahko deluje kot spodbuda, da postanete bolj vztrajni, dobro motivirani in enkrat za spremembo malo manj raztreseni in nezbrani.

RAK 
Zavedate se, da nekaj, kar počnete, ne pomaga pri napredku. Polna luna lahko prebudi speča čustva in vas usmeri v napačno zaznavo situacije, ki niti ni tako negativna kot izgleda.

LEV 
Kljub temu, da nekdo preživi veliko časa z vami, vam to ne bo dovolj, vendar ne pretiravajte, saj vse skupaj prebuja dvome na drugi strani. Skušajte raje poiskati stik s sabo.

DEVICA 
Energija Polne lune vas bo opomnila, zakaj bi se morali bolj ukvarjati s pomembnimi trenutki. Ljubezenske vibracije se bodo prepletale iz svetle točke do tiste, nekoliko temnejše.

TEHTNICA 
Na nekaj pomembnega boste pogledali na različne načine, ne le izključno iz svojega zornega kota. Pustite mislim da gredo prosto pot in nikar ne iščite težav, tam kjer jih ni.

ŠKORPIJON 
Največ nevšečnosti se vam obeta na kariernem področju, kar vas bo spravljalo ob živce. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, največja težava pa bodo pripombe sodelavca.

STRELEC 
Ne tvegajte preveč, saj zaradi energije Polne lune ne morete postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti, kot deluje na prvi pogled. Morda niti ni dovolj časa za vse, zato počakajte.

KOZOROG 
Vsega, kar je povezano s področjem čustev bi se lahko lotili povsem drugače. Priznati si morate, da včasih pretiravate ter da ne želite razumeti, da oseba na drugi strani pričakuje več pozornosti.

VODNAR 
Določena zadeva ne bo izgubljena, tudi če se boste izognili pomembnemu pogovoru. Še več, z energijo Polne lune se lahko hitro zapletete v težave, zato ostanite previdni.

RIBI 
Težave imate s počutjem, zato nikar ne pretiravajte. Zaradi preobremenjenosti na poslovnem področju nimate dovolj časa zase, kar lahko negativno vpliva tudi na domače okolje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.