Magazin > Horoskop in Numerologija
4228 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 14. aprila 2021

astrologija, horoskop Profimedia
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno: 

Na današnji dan lahko pričakujete povečan navdih in intuicijo. Prvega izkoristite v službi, saj bo vaša glava polna uresničljivih idej, intuiciji pa prisluhnite na zasebnem področju. Še posebej, če so se v družini pojavile težave, jih boste težko razrešili le s pomočjo razuma. Prisluhnite srcu.

Ljubezen
Samski boste nocoj spoznali, da niste všeč le tistemu, ki vam je to že mnogokrat povedal, ampak imate oboževalcev več. Če je tudi vam kdo simpatičen, mu le dajte zeleno luč. Tudi vezanim se danes obetajo lepi ljubezenski trenutki, ki bodo prežeti z nežnostjo, vi pa se boste počutili naravnost sanjsko.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


BIK
Splošno: 

Danes se bo lahko v vas naselil čustveni hlad. To bo še posebej nelagodno za vašega partnerja, ki bo ravno danes od vas pričakoval nekaj več pozornosti. Potrudite se in mu jo namenite kljub temu, da bi se raje posvetili bolj praktičnim zadevam. Delo vas bo počakalo.

Ljubezen
Samski boste danes doživeli nemalo čustvenih vzponov in padcev, čeprav se imate za zelo neodvisne. Čas je, da se naučite nadzirati svoja čustva in kdaj zadržite tudi kaj zase. Tudi vezani ne boste veliko bolje razpoloženi, danes bo nekaj počilo v vas in vajinem odnosu, kar bo napovedalo prelomnico.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno:

Morda se stvari resda ne bodo razvile tako, kot ste pričakovali, vendar nič zato. Prej ali slej boste tudi vi prišli na svoj račun, zato le potrpežljivo počakajte na ta dan. Na splošno pa bo današnji dan primeren za udejanjanje na vseh področjih, zato jasno predstavite svoje ideje in želje.

Ljubezen
Vezanim današnji dan ne bo predstavljal prelomnice. Večer vama bo prinesel določene razjasnitve, a se vseeno ne veselite prehitro. V čute samskih se bo danes naselil ogenj ljubezni, s katerim boste hoteli ogreti tudi ljudi v svoji okolici. Svoje čare boste želeli deliti v intimnem krogu z neko osebo, ki je tako kot vi popolnoma brez predsodkov.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Pred vami je konstruktiven in pester dan, v katerem boste lahko povsem spremenili potek dogodkov, v kolikor boste le dovzetni za spremembe, ki se bodo nakazovale. Nikar si ne zapirajte vrat, saj bi s tem povsem brez potrebe povzročil zastoj. Četudi vam nekaj ne bo všeč, boste hitro prepoznali prednosti.

Ljubezen
Samski boste danes izkoristili priložnost, ki se vam bo ponudila, in večer boste preživeli v družbi osebe, ki vam veliko pomeni. Nikar ne hitite in ne dajajte prevelikega pomena malenkostim. Vezanim se obeta sanjski dan, ko boste partnerju lahko zaupali vsa svoja pričakovanja v zvezi z vajinim razmerjem. Vaših resnih namenov se ne bo ustrašil.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


LEV
Splošno: 

Če boste danes potrebovali pomoč, naj vas nikar ne bo strah zaprositi zanjo. Morda jo boste prejeli iz povsem nepričakovanih virov, zato se ozrite na vse strani. Na splošno je pred vami sila prijeten dan, v katerem boste veselje in radost delili s svojimi najbližjimi. Uživajte v dnevu.

Ljubezen
Pred vezanimi je povprečen in miren dan, ki vam bo ostal v prijetnem spominu. Ne le vzdušje med vami in partnerjem ampak tudi ostalo dogajanje bo prežeto s pozitivnimi energijami. Poskusite ga izkoristiti za nadgradnjo ljubezni. Tudi samskim bo dan več kot naklonjen, celo večer bo nadvse prijeten.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


DEVICA
Splošno

Ne bodite tako strogi in zahtevni do sodelavcev, še posebej, če trenutno niste na vodilnem položaju. Prilagodite se in se potrudite za skupinski dogovor, ki bo vsem prinesel določene koristi. V zadnjem času premalo naredite za svoje dobro počutje. Morali bi dajati večji poudarek sproščanju.

Ljubezen
Vezani boste zaradi nebrzdanih čustvenih reakcij popolnoma izčrpani in zmedeni, saj ne boste več vedeli, kaj v resnici želite od trenutnega razmerja. Tisti, ki niste v razmerju, boste imeli občutek, da se simpatija za vas ne zanima dovolj, v resnici pa ste se pred njo že davno umaknili sami. Zid boste morali podreti vi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno: 

Morda boste prehitro pritrdili v nekaj, le nekaj trenutkov pozneje pa boste celotno situacijo že močno obžalovali. V celoti sprejmite dejstva in se ne obremenjujte, saj se bo konec koncev morda izteklo čisto drugače. Če boste ohranili pozitiven pristop, se nimate česa bati.

Ljubezen
Pred vezanimi je zelo napet dan. Kljub temu ste lahko brez skrbi, saj si boste že zvečer pošteno oddahnili. Težave se bodo v trenutku razblinile. Samski poskusite pozabiti na pretekle poraze in se oprimite novih življenjskih izzivov. Nekaj vas bo spodbudilo k pogumnim dejanjem, ob tem pa vas bo nekdo skrivaj opazoval.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


ŠKORPIJON
Splošno: 

Na finančnem področju se bo danes lahko izrazila neka kriza, ki jo boste le s težavo odpravili. Bodite kar se da potrpežljivi in ne silite v želji, da bi čim prej prišlo do ključne odločitve. Sčasoma boste dobili vse odgovore. Danes se raje posvetite službenemu področju, saj boste tam najbolj uspešni.

Ljubezen
Vezani predstavniki tega znamenja danes pazite predvsem na to, da ne boste sumničavi do partnerja. Bolj ko boste namreč vrtali vanj, več vam bo želel prikriti. Naj vas ne bo strah, zato se poskusite čim bolj sprostiti in zbrati. Medtem samski posebnih težav danes ne boste imeli. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


STRELEC
Splošno: 

Čisto kratka pot vas še loči od zmage, zato nikar ne obupajte. Morda še vedno niste odkrili prave poti do cilja, vendar se mu kljub temu vztrajno približujete. Obstaja velika verjetnost, da se boste danes povezali z nekom, ki bob pomembno vplival na vaše nadaljnje odločitve. Razmišljajte s svojo glavo.

Ljubezen
Samski iz spomina ne boste mogli izbrisati neke osebe, ki ste jo bežno spoznali že pred časom. Današnji dan bo predstavljal prelomnico, zberite pogum in naredite odločilno potezo. Danes boste vezani lahko oplemenitili svoje razmerje. Ozavestite modrost, da se le tisti, ki se kdaj pa kdaj tudi sprejo, lahko zares ljubijo!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Že zjutraj boste polni energije, ta pa se bo preko dneva le še stopnjevala. Obveznosti in naloge v službi boste hitro zaključili, na žalost pa vas bo obremenjevalo dogajanje na zasebnem področju. Napetosti v odnosu z osebo, s katero že dalj časa ne najdete skupnega jezika, se bodo stopnjevale.

Ljubezen
Ker sta s partnerjem sicer v trdnem razmerju in sta skladen par, bosta današnjo krizo prebrodila z manjšimi ranami. Tisti, ki ste v bolj »šibkih« vezah, danes naredite korak v smeri svobode. Tudi samski imate pred seboj nemiren dan, saj se boste končno zavedli, da ste zanemarili prijateljske stike. Izkoristite priložnost in poskusite popraviti napako.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


VODNAR
Splošno: 

V ozračje se utegneta danes naseliti stres in nemir, zaradi česar se boste težko posvetili opravkom in obveznostim, ki si jih boste zadali. Kljub temu pa nikar ne izgubite živcev, saj vam bo prej ali slej uspelo zaključiti z vsem načetim. Ohranite dobro voljo in pozitiven pristop.

Ljubezen
Do samskih ljubezenske zvezde danes ne bodo najbolj prizanesljive. Celo med najbolj vročimi simpatijami bo lahko prišlo do večjih prepirov, zato poskusite ohraniti mirne živce in se ne razburite za vsako malenkost! Partnerski odnosi bodo nocoj uravnoteženi, a kljub vsemu ne idealni. Pazljivo s partnerjevimi čustvenimi ranami.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4


RIBI
Splošno: 

Danes se boste v celoti posvetili dogajanju na službenem področju. S sodelavci ali nadrejenimi boste sklenili tudi nek ugoden kompromis, ki vam utegne v prihodnosti še kako služiti. Pred vami je uspešen dan, kljub temu pa ne pozabite na svoje najbližje. Pazite, da boste držali obljube.

Ljubezen
Samski nocoj ne skrivajte privlačnosti in preslišite nerganje čez ljubezen in partnerstvo. Če to iščete, boste zagotovo tudi našli, pa naj drugi mislijo, kar hočejo. Vezani boste veliko manj dovzetni za nežnost, saj boste obremenjeni s službenimi opravki. Seveda vas partner ne bo razumel, zato si proti večeru utrgajte nekaj trenutkov le zanj. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.