Magazin > Horoskop in Numerologija
10882 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 14. julija

horoskop Profimedia
S prebujeno potrebo po samoorganizaciji se boste lažje približali zahtevnim opravilom.

Pazite, da vas ne ujame pretirana kritičnost. Težje kot v preteklih dneh se boste sprostili, saj se boste zaradi zemeljske energije ves čas vrteli v krogu poslovnih ter materialnih zadev. Ne bodite presenečeni, če se bo pojavil strah pred prihodnostjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Z analitičnim pristopom, ki ga prinaša luna v znamenju device se boste na področju dela zavihteli v skrajnosti, ki lahko marsikoga zelo močno zmotijo. Nikar ne bodite preveč pikolovski. 

BIK

Brez razmišljanja se lahko odločite za napredek na področju dela, saj boste odlično pripravljeni in predvsem vztrajni. Zadeve ki se bodo odvijale, boste sprejemali zelo budno.

DVOJČKA

Skozi osebne zaznave se boste podali v pravo duhovno popotovanje, ki pa ga lahko zmoti energija lune v znamenju device, ki ne spodbuja poglobitev ampak le konkretne zaznave.

RAK

Morda se boste srečali z nekom, ki vam je zanimiv že dlje časa, zato se že zjutraj uredite kot iz škatlice, da bo vtis takšen kot si žalite in kot mora biti. Zaupajte v svojo simpatičnost.

LEV

Največ zanimivega lahko pričakujete na področju ljubezni, kjer se bo nekod prijetno poigral z vami. Vendar se ne razburjajte, saj to počne zaradi želje po tem da vas razvedri.

DEVICA

Ne ustrašite se strogosti, ki jo boste zaradi lune v vašem znamenju zaznavali predvsem na področju medsebojnih odnosov. Hladen pristop bo nekaj, čemur bi se bilo smotrno izogniti.

TEHTNICA

Čeprav ste dobro pripravljeni in širokega razmišljanja, vas lahko danes nekaj močno preseneti. Prihajajo stvari, ki bi se jim najraje izognili, vendar te priložnosti žal ne boste imeli.

ŠKORPIJON

Ne iščite težav kjer jih ni in se raje umirjeno naslonite ter razmislite, ali je vredno komplicirati. Kljub luni v znamenju device bodo najbolj ugodne tiste rešitve, ki bodo predvsem spontane.

STRELEC

Obremenjeni z delom in finančnim področjem boste danes celo jezni na tiste, ki so prosti in lahko uživajo. Skušajte si tudi vi počasi načrtovati kakšen prijeten trenutek za svojo dušo.

KOZOROG

Najprej končajte z delom, šele nato boste mirno lahko začeli kovati načrte, povezane s tem, da malce popestrite ljubezenski ali prijateljski odnos, ki je v zadnjem času že skoraj dolgočasen.

VODNAR

Nikar ne dovolite zoprni naravi da vas preplavi. Nezavednim procesom se skušajte izogniti, saj nosijo s sabo preveč negativne energije in dvomov. Ne pustite da vas zmedejo z besedami.

RIBI

Čas je, da spoznate in raziščete kaj si nekdo želi od vas, saj vam namigi žal niso dovolj, da bi si ustvarili celotno sliko. Begale vas bodo pripombe nekoga od starejših, ki želi razmišljati namesto vas.
 

 
Komentarjev 1
  • Michael_Colon 10:27 14.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦