Magazin > Horoskop in Numerologija
3777 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 14. marca

horoskop
Raki, nujno preberite to lepo novico!

OVEN

Splošno:
Izražena bo potreba po sodelovanju, partnerstvu in izmenjavi zamisli. V kolikor se boste odločili današnji dan izkoristiti za izboljšanje odnosov z okolico, boste dokaj uspešni, a le v primeru, da ne boste takoj izpostavili svojih potreb. Ne glede na to, koliko boste zaposleni, ljubezni nikar ne potiskajte na stranski tir.

Ljubezen:
Krize so za vami. Partnerjeva nežnost in privrženost bosta veliki, vaše srce pa se bo pred njim topilo. Ljubezen med vama bo močna, toda razumevanje niti ne. On bo na trenutke svoje nezadovoljstvo pripisoval vajini zvezi, vi pa boste na to dobro reagirali. Samski, vaše samsko obdobje se počasi izteka, izkoristite vsako priložnost.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Zahvaljujoč skladnim medosebnim odnosom boste z lahkoto sprevideli namere druge strani. Tisti, ki zaupate intuiciji, pa boste brez težav ocenili ozadje za lepimi besedami in prijetno zunanjostjo. Posvetite več pozornosti tudi svojemu počutju, predvsem sklepom, koži in hrbtenici. Pojdite na masažo!

Ljubezen:
Oba bosta dokaj nemirna, a to ne bo tako zelo vplivalo na vajino skladje v zvezi. Skupno potovanje ali krajši izlet bo ravno tisto, kar bo še bolj učvrstilo vezi med vama. Pričakujete lahko intenziven dan, v katerem boste partnerju morali tudi dokazovati svojo ljubezen, kajti on bo v veliki dilemi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:
Poslovne spremembe vam bodo odprle nove poti za samostojno delovanje in profesionalno napredovanje. V kolikor se ukvarjate s samostojnim podjetništvom, lahko pričakujete manjše težave glede družinske lastnine ali pa boste denar sorodnikov vložili v svoje poslovanje. Nekdo bo lahko kasneje zahteval nazaj svoj delež in to v najbolj neprijetnem trenutku.

Ljubezen:
Težili boste k vzpostavljanju čvrstih zvez, vendar se ne boste mogli upreti klicu avanture. Tudi strastna ljubezenska pustolovščina bi se lahko na koncu razvila v nekaj več, le potrudite se. Vezani, partner se bo sprostil in polenil, saj boste večino obveznosti prevzeli vi na svoja pleča. Nikar se potem ne jezite in ne ugovarjajte, da sami nosite breme vajine zveze.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5
 

RAK

Splošno:
Zelo dobro boste plavali v komercialnih in marketinških vodah, bodite pa zelo previdni pri vlaganju v nepremičnine, nakupu ali prodaji zemlje in stanovanjskega prostora. O svojih projektih govorite samo z zanesljivimi ljudmi. Vaša energija bo narastla, a je še ne boste znali izkoristiti na pravi način.

Ljubezen:
Znašli se boste na začetku zveze, ki vas bo napolnila z zanosom in velikimi pričakovanji. A vaša ljubezenska sreča bo zelo spremenljiva. Malce boste razdraženi in napeti, vseeno pa boste imeli veliko priložnosti za ljubezensko osvajanje in čustveno zadovoljstvo. Vezani, največ prepirov lahko pričakujete okrog delitve dela in gospodinjskih obveznosti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno:
Najbolje se boste počutili, ko boste delali nekaj koristnega. Zagnali boste družabne projekte, s katerimi se boste vzpenjali po statusni lestvici. Ne boste se hitro zadovoljili, želeli boste delovati širše. Vaš idealizem želi svet narediti boljši in lepši, ob tem pa ste izvirni, samostojni in uporniški. Zavedajte se, da ne morete vsega spremeniti.

Ljubezen:
Samski, do izraza bo prišel vaš prirojeni hedonizem, občasno bodo vaše strasti popolnoma izven nadzora. Vezani, v postelji boste našli preveč skladnosti. Nezadovoljni z zakonom boste storili vse, da bi se nekaj spremenilo. Ali boste prekinili zvezo ali ne, bo najbolj odvisno od tega, kako se bo to odrazilo na družini in vašem materialnem statusu.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Danes boste prevelik individualist in ne boste pokleknili pred avtoriteto. Burno se boste odzvali na vsako nesmiselnost in neumnost. Z veliko količino zdravega razuma boste trmasto sledili svojim lastnim pravilom. Čeprav boste zelo jezikavi, pa ne boste ustvarjali novih stikov, saj boste želeli predvsem ohraniti stabilnost tega trenutka.

Ljubezen:
Vaš partner bo dokaj presenečen nad močjo vašega odpora in energijo, s katero se boste borili zase. Seveda, vrnil vam bo z enako mero. Ne boste popolnoma zadovoljni, a tega sebi ne boste hoteli priznati. Ne razmišljajte o težavah, temveč sprejmite konstruktivno stališče do vajine zveze. Tudi v najtežjih trenutkih boste doživeli predanost in razumevanje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Strogi boste, zadržani in zelo ambiciozni. Poslovnega uspeha še ne pričakujte tako hitro, saj ta zahteva zrelost in potrpežljivost. Ostanite trmasti in vztrajni ter predani svojim zamislim, v katere verjamete. Počasi premagujte ovire in previdno stopajte do vrhunskega uspeha v karieri. Bodite samokritični in strogi!

Ljubezen:
Uskladila se bosta glede skupnih druženj, občasna napetost med vama pa bo vsakič hitro splahnela. Razumevanje bo obojestransko in zaželi si boste, da bi za vedno ostalo tako. Partner bo občasno dvomil v vašo ljubezen, prepričajte ga v nasprotno. Ne glede na napetost in nemire vaju bodo vezale čvrste čustvene vezi.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:
Vaša skromnost bo iskrena, poslovna etika pa zelo izražena, a kaj ko je nezaupanje vase v vas globoko zakoreninjeno. Vedno znova premlevate svoje dosežke. Na videz ne boste delovali tako strogi, ambiciozni in usmerjeni k delu. Romantični pridih okoli vas bo ustvarjal privid neukrotljive in skrivnostne osebnosti. S prilagodljivostjo boste želeli skriti svojo negotovost in notranjo ostrino.

Ljubezen:
Prenašali boste njegove izpade, on pa vašo trmo. Ne glede na to, je pred vama dokaj miren dan. Morda se vam ne zdi tako, toda vajina ljubezen je globoka, obojestranska in skladna. Pred vami je tudi zanimivo in ugodno obdobje, vajina komunikacija pa bo obeležena s smehom in iskrenim razumevanjem.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Zahvaljujoč ustvarjalnosti se boste izvrstno prilagajali različnim vlogam, z nezmotljivo intuicijo boste iskali prave rešitve. Umetniški talent, sposobnost preobrazbe in intuicija bodo danes vaši največji aduti. Tudi komunikacija z drugimi bo dokaj dobra, vse boste videli in ocenjevali. Izjemno dobro boste analizirali ljudi in situacije.

Ljubezen:
Za sebe boste zahtevali popolno svobodo, partner pa se bo temu upiral. Če se ne bosta uspela dogovorili glede tega ali pa česa drugega, bo lahko sledil buren prepir. Ne boste imeli časa in tudi živcev poslušati njegovih besed. Odločite se za iskren pogovor o vajini prihodnosti in skupnih poteh.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6
 

KOZOROG

Splošno:
S svojimi talenti boste uživali v zabavanju drugih. Imeli boste vlogo posrednika, hitri boste in izvirni. Najbolje boste delovali, ko boste dobro pripravljeni in boste imeli vse potrebne podatke. Vaš dan se bo vrtel okrog besed, enostavno ne boste mogli živeti brez interakcije, druženja in izmenjave zamisli. Radi tvegate, v tem iskreno uživate, a tega ne delajte za vsako ceno.

Ljubezen:
Čeprav se ne bosta povsem strinjala, bosta drugače povsem zadovoljna s svojo zvezo. Druženje s prijatelji vama bo prinašalo zadovoljstvo. Zvečer se bo lahko pojavila napetost, ki jo bo zanetil vaš partner, vi pa jo boste sprejeli z veliko žara. Težko se bosta dogovarjala glede skupnih obveznosti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno:
V vas bo prevladala želja po lahkotnem življenjskem slogu. Burno družabno življenje bo negativno vplivalo na delovno vnemo, ki se bo očitno zmanjšala. Izplačalo pa se bo druženje s tujci, sklenili boste mnogo novih poznanstev. Pazite na težave pri komunikaciji in sporazumevanju. Te bi znale resno ogroziti pomembne poslovne odnose.

Ljubezen:
Odlično se bosta razumela in če sta poročena, se bodo med vama ponovno prebudile stare strasti. Vi boste v zvezo prinesli nujne izzive in spremembe. Znali boste kanalizirati in umiriti njegov nemir ter ga spremeniti v strast. Samski, ne zapirajte se med štiri stene. Pozabite na zasebnost in se čim več družite.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Mnogi boste zelo razburjeni zaradi gneče, čakanja ali pa vas bo presenetilo tuje bahavo vedenje. V kolikor se boste odpravljali na pot, se izognite zamujanju, pazite na prtljago in ostale pomembne stvari. Če imate možnost, se večji del dneva posvečajte športu, tako boste zmanjšali napetost in nervozo.

Ljubezen:
Svojega partnerja boste danes komaj prepoznali. Po navadi miren in nežen, bo postal eksploziven in agresiven. Če ga ne boste umirili, bo nad vami izvajal pritisk! Proti večeru se bosta malo bolje razumela, predvsem skladno bosta delovala v družbi starih prijateljev. Toda ko bosta ostala sama, bosta govorila predvsem o službi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.