Magazin > Horoskop in Numerologija
4179 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 14. novembra 2018

astrologija

OVEN 
Splošno:

Danes bo ugoden dan za sprejemanje odločitev. Soočite se torej s svojimi željami in sledite svojim ciljem. Odločite se, kje želite biti v prihodnosti in ta cilj zasledujte. Pri tem boste imeli podporo prijateljev in bližnjih, zato ne skrbite. Na delovnem mestu bodo od vas zahtevali vse več, vi pa boste v svojem delu uživali.

Ljubezen
Samski se morate odločiti, kaj želite doseči in to tudi izrazite. Nekdo, ki vam je blizu, vam pripravlja presenečenje, ki pa se ga ne boste preveč razveselili. Zmedeni boste, zato ne reagirajte nagonsko, ampak racionalno, da ne boste prizadeli druge osebe. Vezani boste obupani, ker vam partner ne bo prisluhnil. Njegovo pozornost boste pridobili na drugačen način, vendar ne počnite neumnosti. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Na delovnem mestu se boste soočili s težavnimi sodelavci. Poskusite se pogovoriti z njimi, saj njihove težave izhajajo iz vašega položaja v službi. Ljudem prisluhnite, saj zadeve niso zapletene in jih boste lahko brez težav rešili. Gre le za napačno dojemanje sodelavcev, zaradi informacije, ki je bila narobe podana. Zadevo boste rešili.

Ljubezen
Samski boste čutili negotovost in prepričani boste, da se je svet obrnil proti vam. Presenečeni boste, ko boste ugotovili, kako zelo ste se zmotili. Čaka vas prijetno presenečenje. Vezani nujno potrebujete pogovor s partnerjem in več časa v njegovi družbi, saj vaše nezadovoljstvo izvira iz dejstva, da skupaj preživita premalo časa. Tudi vaš partner si želi preživeti več časa z vami.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Današnji dan bo za vas zelo pomemben. Pretehtali boste vse vidike vaše odločitve in končno boste naredili korak naprej. Z odločitvijo boste zadovoljni, ne pozabite pa osebe, ki vam je pomagala do dognanja, kaj zares želite in kaj je prav. Situacija vas utegne presenetiti in končno boste naredili tisto, kar ste si želeli že zelo dolgo časa. Zadovoljstvo bo neizmerno.

Ljubezen
Samski boste danes polni optimizma. Vaše razpoloženje bo sicer zelo labilno, vendar boste imeli zaupanje vase in v svoja dejanja. Pazite, na kakšen način boste pristopili do svoje simpatije. Vezani se morate posvetiti svojemu partnerju. Najbolj ga boste presenetili s predlogom o aktivnem koncu tedna, ki vaju bo ponovno zbližal.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno: 

Prisluhnite sodelavki, ki vam bo želela sporočiti pomembno novico in vam pomagati pri projektu. Ne zavrnite njene pomoči zaradi ponosa, ampak raje sodelujte z njo in delo bo dobro opravljeno. Danes bo ugoden dan za odločitve, tako da se soočite s težavami, ki vas tarejo že dolgo in naredite korak naprej. Ne boste ga obžalovali, le olajšali si boste svoje delovanje.

Ljubezen
Samski ne bodite naivni in ne verjemite vsemu, kar vam bo simpatija govorila. Prepričajte se, da ste edina oseba, kateri namenja tovrstno pozornost, drugače boste potrti. Vezani se soočate s preobremenjenostjo partnerja. Želite, da bi poslušal vaš nasvet, a temu ne bo tako. Že v preteklosti ni nikoli poslušal vaših nasvetov in tudi tokrat ne pričakujte, da jih bo.
 
Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Želite si več aktivnosti, vendar vam trenutno razpoloženje in denarnica to otežujeta. Ne prepustite se slabi volji, temveč se posvetite načrtom za prihodnost, ki jih imate že ves čas ogromno. Vaše finančno stanje se izboljšuje, vendar bodite previdni in ne trošite preveč za malenkosti, ki jih pravzaprav ne potrebujete. Posvetite se sebi in si zvečer privoščite sproščujočo kopel.

Ljubezen
Samski ste negotovi glede simpatije. Bodite potrpežljivi, saj vam bo kmalu vrnila sporočilo, ki vas bo prijetno presenetilo. Prepustite se občutkom in se ne pretvarjajte, da ste nekdo drug. Vezani želite v zvezi narediti korak naprej, vendar s parterjem nista na isti valovni dolžini in zato ne razume vaših predlogov. Ne obremenjujte se, saj bo čas prinesel svoje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

Danes boste kot prerojeni. Želeli si boste novih izzivov. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Vaše počutje se bo odražalo na vsakem vašem koraku, kar bo pozitivno delovalo na druge ljudi. Ljudje bodo v vaši družbi uživali. Vendar bodite previdni, saj bo ta sproščenost privedla do odprtih pogovorov in izvedeli boste skrivnost, ki pa jo boste le s težavo obdržali samo zase.

Ljubezen
Samski ste v dilemi glede druge osebe. Po eni strani se zavedate, kaj čutite, vendar vam racionalnost ne da miru. Ne pozabite, da ljubezen ne pozna meja in da je kompromise pravzaprav lahko sklepati. Vezani boste počasi spet sproščeni v svojem razmerju in si boste začeli prizadevati za boljši odnos s partnerjem. Partner tega sprva ne bo opazil, vendar ne obupajte.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno: 

Današnji dan ne bo prijeten. Sodelavka vas bo obremenila s svojim delom do mere, ki bo presegala vse skrajnosti, vaša reakcija pa ne bo skladna z vašo preteklo naravo dela. Ta glas se bo razširil med ostalimi zaposlenimi, kar se bo odražalo v nadaljnjem delovnem vzdušju. Ne skrbite, v tednu dni bo minilo. 

Ljubezen
Vezani boste uživali v sadovih ljubezni, saj se bosta s partnerjem danes popolnoma ujemala, zato bo vajino razmerje polno kompromisov. Glede na to, da si želita več časa zase, predlagajte aktivnosti za konec tedna. Partner bo nad vašimi predlogi navdušen. Samski si boste zadali cilje, da v prihodnosti starih napak ne boste več ponavljali.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 
Z odločitvijo, ki ste jo sprejeli, ste zelo zadovoljni. Vendar bodite pozorni na občutke drugih, saj je v vaši bližini nekdo, ki ga je ta odločitev prizadela. Vajin odnos se zna močno spremeniti, če se s to osebo ne boste kmalu pogovorili. S pogovorom se bodo stvari uredile. Pomembno je, da prisluhnete svojemu prijatelju.

Ljubezen
Vezani ste sumničavi in ne zaupate partnerju. Najbolje bi bilo, da bi se pogovorila. Partnerju zaupajte svoje občutke. Pogovor vas bo pomiril in vam dal svežega zagona, ki ga močno potrebujete. Samski se veselite jutrišnjega dne, vendar se bodo vaši načrti pošteno spremenili, saj vas bo sodelavec prijetno presenetil s povabilom na druženje po službi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Danes se boste smilili sami sebi. Tega se boste zavedali, zato je pomembno, da se s svojimi težavami spopadete. Pazite, da s tem ne boste preveč obremenili drugih ljudi, saj ste imeli s tem, da ste se s svojim obnašanjem odtujili od bližnjih, že v preteklosti neprijetno izkušnjo. Najbolje bi bilo, da bi se danes izognili družbi. Svoje težave razčistite sami.

Ljubezen
Samski ste navdušeni nad preteklimi dogodki in komaj čakate, da boste ponovno odhiteli v službo, kjer utegnete videti osebo, na katero ste naredili vtis. Vezani se boste pogovorili s partnerjem, ki pa vas bo postavil pred dejstvo. Ostanite mirni, izrazite svoje misli in želje ter obenem prisluhnete partnerju, ki bo pravzaprav klical na pomoč.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

Še malo, pa boste dočakali težko zasluženi oddih. Kljub zadovoljstvu na delovnem mestu ste izčrpani in potrebujete počitek. Pazite na prehrano, ki vam bo dala moč, da boste zdržali do konca. Vendar ne pozabite nase in prisluhnite telesu, ki kliče po sprostitvi. Zvečer si privoščite kopel in se zgodaj odpravite v posteljo.

Ljubezen
Samski ste si na glavo nakopali oboževalca, kar vam ni po godu. Sicer koristi vašemu egu, ampak je po drugi strani obremenjujoče in ste razočarani nad občutki, ki jih gojite do te določene osebe. Vezani se morate nujno pogovoriti s partnerjem, delite z njim svoje želje za prihodnost. Presenečeni boste!

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno: 

Zelo ste izčrpani. Ponovno ste precenili svoje sposobnosti. Niste prisluhnili znakom, ki vam jih je dajalo vaše telo, ki je klicalo po počitku. Posvetite se sami sebi in poskrbite zase. Organizirajte si sproščujoč konec tedna s prijateljem. Nabrati si morate novih moči, saj vas čaka pomembna naloga na delovnem mestu.

Ljubezen
S partnerjem končno uživata v ljubezni. Le držite se dogovorov, ki sta jih sklenila, saj bosta tako na najbolj preprost način ohranjala srečo v zvezi. Prisluhnite partnerjevim idejam, saj bodo pozitivno vplivale na delovanje zveze. Samski ste v dilemi, saj ne veste, kako znancu sporočiti, da do njega gojite določene občutke. Upajte si, saj zvezde kažejo na pozitivno razpoloženje v vašem ljubezenskem življenju.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 2

RIBI
Splošno: 

Danes boste utrujeni, saj je za vami pomemben projekt, ki ste ga uspešno opravili. Odpočijte si, pojdite v naravo, družite se s prijatelji, vendar ne pozabite, da vas čaka še veliko dela, tako da se dobro pripravite nanj, saj vas čaka težka preizkušnja na delovnem mestu. Sprva sicer ne boste prepričani, da ji boste lahko kos, vendar boste presenetili celo sami sebe.

Ljubezen
Vezani ste navdušeni nad svojo zvezo in partnerjem. Končno ne dvomite več v vajino zvezo in pripravljeni ste na večje odgovornosti, ki jih prinaša skupno življenje. Samski imate zaupanje sami vase. Pomembno je, da tehtno premislite, katerim željam boste dali prednost, ker jih boste dejansko lahko tudi uresničili.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.