Magazin > Horoskop in Numerologija
4981 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 15. februarja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Nihali boste med skrajnostmi, kot da bi se vozili po toboganu čustvenih vrhov in padcev.

Skušajte na področju ljubezni dovoliti močnim občutkom, da tečejo skozi vas, ne da bi vas prevzeli ali obremenili. Bistvenega pomena na poti do višjih vizij bo popolna zbranost. Če boste zadrževali jezo ali zamero v sebi, boste s tem blokirali sposobnost jasnega zaznavanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vse se bo zaradi energije lune v strelcu pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, o kateri ste dolgo molčali. Tudi na čustvenem področju boste znali poskrbeti zase.

BIK
Izkoristite priložnost, ne čakajte, ampak svoj trud in energijo usmerite v odločitev, ki je trenutno ključnega pomena. Pri reševanju poslovnih in finančnih zapletov se boste odlično znašli.

DVOJČKA
Polni boste idej in zamisli, ki jih je vredno deliti tudi z drugimi. Spoznali boste, da bi vam lahko dodatni zaslužek prijetno polepšal življenje. Iskali boste nove povezave, vendar bodite previdni.

RAK
Odvrzite negativen pristop, boljše se boste počutili. Tokrat je pomembno, da ne predvidevate, da veste, ali razumete, kaj nekdo čuti, namesto tega raje vprašajte, dobili boste odgovor.

LEV
Ves dan boste kljub luni v znamenju strelca iskali harmonijo, skladnost in romantiko. Glasba bo tista, ki vam bo koristila, da se boste na bolj enostaven način znali povezati s podzavestjo. 

DEVICA
Ne bodite tako prepričani, da imate prav, raje si vnaprej postavite meje in bodite bolj prilagodljivi. Čas je, da čim prej zavihate rokave in se začnete soočati s situacijo, ki vas muči.

TEHTNICA
Če ne boste razrešili večjih bremen, se vam bodo v nasprotnem primeru vse te energije preusmerile še na druga področja. Zaradi energije strelca bo zbranost ena izmed težjih težav. 

ŠKORPIJON
Koncentracije vam bo primanjkovalo zato, ker bodo misli z energijo lune v strelcu razpršene. Poskusite na zadeve pogledati iz drugega vidika in nastopite bolj samozavestno. 

STRELEC
Z umirjenim pristopom se boste počasi približali številnim ugodnim rešitvam, po katerih že nekaj časa hrepenite. Veliko stvari, ki so bile nejasne, se bo sedaj skristaliziralo.

KOZOROG
Všeč vam bo, ko vas bo ogovoril nekdo, na katerega se lahko zanesete v vsakem primeru. Če želite zamenjati nekaj, kar vam morda ne služi več, je sedaj idealen čas za to.

VODNAR
Novi cilji, ki si jih boste zastavili, so dosegljivi, zato se nikar ne ustavite, ko se bo kakšna stvar zakomplicirala. Najraje se boste zadrževali v družbi prijateljev, kjer bo prevladoval iskren pristop.

RIBI
Veliko vlogo bo tokrat odigralo ljubezensko področje, saj ga bose želeli izboljšati. Nikar pa se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko odnos, ki vam veliko pomeni tudi končal.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.