Magazin > Horoskop in Numerologija
15548 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 15. maja 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Prehod Merkurja v znamenje bika prebuja vztrajnost ter odločnost, s katero se boste zapodili v opravke.

Vitalnost, ki jo boste zaznavali, vas bo skozi dan držala pokonci ter vas spodbujala, da se z veseljem podate v razgibavanje. Timsko delo prinaša odlične rezultate in okus po napredku. Če vas bo nekaj obremenjevalno, boste brez zadržkov povedali svoje mnenje, na posledice se ne boste ozirali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne bodite presenečeni, če boste na področju čustev slišali nekaj, kar vam ne bo všeč. Ker se nikakor ne želite spreminjati, boste v sebi zaznavali čudne občutke, ki jih nikakor ne boste znali razvozlati.

BIK 
Nekdo vas bo prepričal o zadevi, v katero niste verjeli. Presenečeni boste nad sabo, ker ste spregledali pomembna dejstva. Vendar se ne obremenjujte, saj imate še čas za realizacijo.

DVOJČKA 
Uspelo vam bo predvsem zato, ker boste nekaj pomembnega predstavili z nenavadnimi besedami in načinom, ki bo šarmiral vse vključene, tudi tiste najbolj zahtevne.

RAK 
Omejitve, ki jih boste končno razvozlali, vam bodo predstavljale priložnost za osebni napredek. V ljubezenskih odnosih bo prisotnih nekaj napetosti, saj sta oba izredno samosvoja.

LEV 
Tudi če se za trenutek izgubite, nikar ne pozabite na dejstvo, da imate v svoji bližini ljudi, ki vam bodo z veseljem prisluhnili. Prvi krajec vam bo povrnil fizično moč.

DEVICA 
Z energijo lune v levu in Prvim krajcem boste zapravljivi, navdušeni nad življenjem in zelo komunikativni. Naklonjena vam bo tudi čustvena vsebina, zato se pogovoru o premikih ne izogibajte.

TEHTNICA 
Jasno boste povedali, da ne odpuščate zlahka tistim, ki do vas niso iskreni. Narediti bi morali analizo odnosov in preučiti, kaj je tisto, kar vas najbolj vznemiri, in seveda, zakaj se vam to dogaja.

ŠKORPIJON 
S Prvim krajcem boste deležni mnogo energije in ključnih odločitev, ki vas lahko rešijo v zadnjem trenutku. Radovedni boste, zanimalo vas bo predvsem to, kako se bo nekaj pomembnega razpletlo. 

STRELEC 
Hrepeneli boste po ugodni rešitvi finančnega področja ter poiskali pomoč, zaradi katere si boste lahko oddahnili. Glede čustvenih zadev bo prisotnih veliko praznih besed in nobenih dejanj.

KOZOROG 
S komplimenti, ki jih boste deležni, se boste znova prepričali, da ste v zadnjem času naredili prave korake in na področju kariere tvegali, čeprav so vas vsi opozarjali, da to ni prava rešitev. 

VODNAR 
Pozitivne misli, ki jih prebuja energija lune v levu, bodo ključ do osebne sreče. Z veseljem boste sledili tistim korakom, ki so se vam že večkrat obrestovali v preteklosti. 

RIBI 
Če nekdo od vas zahteva več, kot ste pripravljeni ponuditi, je čas za ukrep ter to, da bolj jasno poveste, kje so vaše meje. Zagotovo si ne želite nesporazumov, zato se postavite zase.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.