Magazin > Horoskop in Numerologija
5725 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 15. maja

astrologija, horoskopi
Koga čaka lep dan?

OVEN
Splošno:

Na delovnem mestu vas čaka zelo aktiven dan. Danes boste obkroženi z ljudmi, prav tako pa se boste lahko znašli za pogajalsko mizo. Dokazati boste morali, kako dobre so vaše komunikacijske in pogajalske sposobnosti. Pazite na zdravje, da se ne boste prehladili tako močno, da vam bodo sinusi povzročali težave daljše obdobje. Zavarujte se.

Ljubezen:
Danes se boste samski osredotočili na čustveno področje. Zdelo se vam bo, da tam vlada praznina, ki jo je potrebno zapolniti. Vezani boste svojemu partnerju namenili pozornost, ki je ni bil deležen že dalj časa. Čutili boste, da vaše razmerje postaja rutina, zato boste vztrajno začeli delati na tem, da jo boste pregnali. Bravo!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Na delovnem mestu boste dobili občutek, da vam nekaj prikrivajo. Zdelo se vam bo, da so vam določene zadeve skrite in da vam ne odgovorijo na vsa vaša vprašanja. Najbolje bi bilo, da ne bi drezali v podrobnosti, saj bi si s tem lahko nakopali le prepire in nesporazume. Bodite zelo previdni! Zdravje: preženite slabo voljo z več fizične aktivnosti.

Ljubezen:
Danes bodite samski previdni, vezani pa boste zelo ljubosumni. Zdelo se vam bo, da ne morete zaupati partnerju, saj vas bo spravljal ob pamet. Njegove izjave vas bodo prizadele. Če bosta oddaljena tudi fizično, premislite, saj se zagotovo ne bosta sposobna tako mučiti naprej. Pogovorite se z njim in mu zaupajte.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Pred vami so pomembne odločitve, ki bodo lahko odločno zaznamovale vašo prihodnost. Če razmišljate o menjavi dela, premislite dobro. Čas je kritičen, zato pretehtajte svoje odločitve. Vsekakor boste lahko dosegli vse, kar si boste zamislili, zato zaupajte v višjo silo, ki preži nad vami. Danes boste razmišljali o tem, da potrebujete stabilnost na delovnem mestu. Gradite v tej smeri!

Ljubezen:
Na ljubezenskem področju boste obdani z negativno energijo. Zelo se vam bo, da vam okoliščine niso naklonjene in da ne najdete pravega zadoščenja. Čustveno ravnovesje je trenutno na slabi točki, zato bodite previdni, predvsem vezani. Pazite na to, da boste partnerju pokazali, da ga imate radi, saj ga bo ta misel spremljala skozi dan. Ne oddaljite se po nepotrebnem.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Danes boste malce slabše volje. Zdelo se vam bo, da vam stvari niso pisane na kožo, zato boste lahko eksplodirali takrat, ko bodo to bližnji od vas najmanj pričakovali. Pazite na svoje zdravje, saj boste zelo živčni in nemirni. Svetujemo vam, da si privoščite jogo in meditacijo, ki vam bosta povrnili notranjo stabilnost. Finance: danes lahko pričakujte manjši priliv.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes delovali nepotrpežljivo. Zdelo se vam bo, da ne prenašate nikogar, tudi svojega partnerja ne. Negativizem se bo odražal tudi v čustvih, saj boste zavračali vsakršno bližino in dotike. Vzemite si čas zase, pojdite na sprehod. Prav bi bilo tudi, da bi se pogovorili s partnerjem, saj se bo ta lahko krivil po nepotrebnem. Ne mislite le nase. Pojasnite mu, kaj se dogaja z vami.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 2

LEV
Splošno:

Pri delu se zagotovo ne trudite dovolj. Včasih se zdi, da obupate še preden zares poprimete za delo. Prav je, da premislite o tem, koliko truda ste pripravljeni vložiti v določeno delovno nalogo. Ne mislite, da ste najboljši, saj nadrejeni tega zagotovo ne opazijo. Pokažite svoj maksimum. Zdravje: pazite na bolečine v sklepih in hrbtenici.

Ljubezen:
Bodite previdni. Današnji dan vam ne bo pisan na kožo. Čutili boste, da se s partnerjem ne razumeta in da vajina komunikacija ni najboljša. Ne bodite svojeglavi in prisluhnite tudi njegovim besedam. Včasih ste preveč prepričani vase in v svoj prav. Razširite svoje misli in obzorja. Videli boste, da morda potrebujete le drugačen pogled. Danes se izogibajte prepirom!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Danes je dan, ko ne boste pazili na svoje besede, zato si boste lahko nakopali mnogo gorja in več slabega kot dobrega. Danes bodite previdni pri izražanju. Občutljivi boste v osebnih odnosih, prav tako pa boste zahtevni do sebe in do drugih na delovnem mestu. Če ste v vlogi nadrejenega, vas bodo danes lahko vaši sodelavci zasovražili. Bodite previdni!

Ljubezen:
Danes boste morali paziti na svoje čustvene potrebe. Predvsem vezani boste zahtevali od partnerja preveč. Zdelo se vam bo, da potrebujete stoodstotno pozornost, kar bo predvsem vašemu partnerju oteževalo prihodnje dni. Prav tako boste danes dvomili, da je vaš partnerski odnos to, kar mislite. Za trenutek se vam bo zdelo, da živite v iluziji. Odmislite te slabe misli in se predajte ljubezni.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste razmišljali o tem, da želite nekaj zapustiti. Razmišljali boste, kako bi odgovorili na določeno vprašanje, ki vam ne dopušča mirnega spanca. Prav je, da enkrat in za vselej opravite s težavo, ki jo imate, saj se znotraj vas porajajo dvomi že predolgo časa. Premislite, ali vam težava prinaša kaj dobrega. Odgovorite si iskreno in videli boste, da je skrajni čas za ukrep.

Ljubezen:
Na ljubezenskem področju boste danes nekoliko zaslepljeni. Stvari ne boste videli takšnih, kot bodo. Morda pa preprosto ne boste sposobni objektivno pogledati na stvari, saj so čustva, ki jih gojite do določene osebe, premočna. Samski bodite previdni, saj oseba, s katero se zapletate, ni to, za kar se izdaja. Svetujemo vam previdnost in izredno pazljivost.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Nahajate se v obdobju kreativnosti, zato boste tudi danes lahko dosegli vse, kar si boste zadali. Pri delu boste blesteli, saj je pred vami nov izziv, v katerega boste morali vložiti ogromno energije. Toda veselite se izzivov, zato boste navdušeni nad današnjim delovnikom. Čas vam bo minil hitro. Razumevanje s prijatelji in domačimi bo odlično. V popoldanskih urah se boste posvetili športu.

Ljubezen:
Še vedno boste pod vplivom ljubezni, zato boste nad vsem navdušeni. Res je, da boste morda prav danes malce zasanjani, a nič hudega. Vezanim se bo zdelo, da v mislih kujete načrte za vaju s partnerjem. Pričnite se z njim pogovarjati o teh načrtih in naj ne ostane vse samo v vaši glavi. Samski, prav je, da ste previdni, toda sledite svojemu občutku in svojemu notranjemu glasu.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Danes boste odkrili pot, ki ste jo tako dolgo iskali. Če ste se še pred kratkim soočali s težavo, se bo ta danes razrešila. S pomočjo osebe, ki vam je blizu, boste lahko poiskali rešitev, ki je bila ves ta čas na dosegu roke. Na delovnem mestu lahko pričakujete veliko novosti, ki vas bodo razveselile. Priložnosti za nove projekte bodo vse okoli vas. Bravo!

Ljubezen:
Tisti, ki vas je partner v preteklih dneh razočaral, se boste pomirili. Ponudili mu boste še eno priložnost. Ljubezen med vama bo močnejša kot kdajkoli prej. Učite se iz preteklih napak in pazite, kako boste ravnali s partnerjem v prihodnosti. Dovolite mu, da izrazi svoje mnenje na iskren način. V razmerje morate vključiti več razumnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Obdani boste z osebami, ki vam bodo lahko pričarale negativne občutke in občutke nezadovoljstva. Če se bo to dogajalo na delovnem mestu, vam svetujemo izolacijo. Drugače pa se le pogumno posvetite delu, saj bo današnji dan eden napornejših. Sodelavci vam bodo lahko prav danes zavidali zaradi vašega uspeha. Danes bo srečen dan za vas, zato ga izkoristite sebi v prid.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes vezani začutili nekakšne dvome. Poskusite jih čim prej premagati. Pogovorite se s partnerjem o tem, zakaj dvomite. Čutili boste, da vas premleva ljubosumje in nezaupanje. Sprva boste želeli prikriti svoje občutke, zato se boste lahko namenoma vrgli v delo, saj boste na tak način želeli pozabiti. Samski boste dali prednost svoji poslovni poti.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Pred vami je nov dan, v katerem boste čutili, kako v vaše življenje vstopajo spremembe. Spremembe, ki prihajajo za vas, bodo pozitivne, zato brez skrbi. Tako na poslovni kot na osebni ravni lahko pričakujete potovanje. Če bo šlo za službeno pot, potem se je veselite, saj boste od nje odnesli zares veliko. Zdravje: izogibajte se prepihu.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes zelo odločni. Zagotovo ne boste skopi z besedami. Vezani boste svojemu partnerju izkazali, kako dominantni ste lahko v resnici, saj se bo na trenutke zdelo, kot da ste diktator. Umirite se malo. Lepa beseda lahko najde lepo mesto, zato pokažite malce več potrpljenja. Samski boste do svoje simpatije stopili zelo samozavestni. Pazite na svoje besede.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Danes boste zelo nejevoljni in prav vse vas bo lahko vrglo iz tira. Umirite se malo. Če boste živčni, je prav, da si privoščite malce oddiha. Potrebovali boste sprostitev, zato si jo privoščite že danes. V večernih urah si vzemite čas zase in se posvetite fizičnemu in mentalnem miru. Pazite na finance in zaslužen denar!

Ljubezen:
Na čustvenem področju boste danes vezani in samski potrebovali čas zase. Zdelo se vam bo, da ste se znašli v obdobju, ko potrebujete samoto in čas za premislek. Zagotovo ne dvomite v partnerja, ki ga imate, toda vaša preobremenjenost in težave so tiste, ki vplivajo na čustveno stanje. Pojasnite partnerju, kaj čutite, saj se boste tako izognili prepirom.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 2

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.