Magazin > Horoskop in Numerologija
8982 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 15. marca 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Zadnji krajec simbolizira zaključevanje, zato boste težko pustili karkoli nedokončano.

Želeli boste prehitevati ter storiti čim več udarnih korakov. Nakopičena energija bo ves čas spontano silila na plano. Zavedajte se, da se boste na ljubezenskem področju težko soočili sami s sabo, zato ne analizirajte preveč situacije na katero ne morete vplivati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Za vsako ceno boste želeli z energijo Zadnjega krajca dokončati nekaj pomembnega. Uspelo vam bo, vendar se posvetite tudi prijateljem ali družini.

BIK
Pazite, da vas dopoldne, ko se bo luna še nahajala v strelcu in bo filozofiranje na višku ne potegne v zadeve, ki se vas popolnoma nič ne tičejo. Poskusite se osredotočiti na pomembne zadeve.

DVOJČKA
Vtikanje nekoga od sodelavcev bo tako smešno in neumno, da nanj sploh ni treba odgovoriti, ampak vse skupaj prezrite. Ohranite trezno glavo, saj boste le tako obvladali položaj.

RAK
Odkrili boste nekaj presenetljivega, kar bi lahko imelo na dolgi rok neprijetne posledice za vse. Na vsak način si boste prizadevali, da se dokopljete do resnice in si olajšate svoje delovanje.

LEV
S spremembo položaja lune boste nekoliko v dvomih. Misli bodo namenjene pomanjkanju časa in ritmu, s katerim se že nekaj časa gibljete , čeprav vam popolnoma ne ustreza.

DEVICA
Močno vas bo razjezilo, ker boste izvedeli, da so se določeni prijatelji pogovarjali za vašim hrbtom. Nikar se ne prepirajte, ker bi utegnili zlahka izgubiti, raje bodite v prihodnje bolj previdni.

TEHTNICA
Ugotavljate, da nečesa niste sposobni brezhibno in sproščeno opraviti, manjkalo vam bo nekaj kockic v mozaiku, znanja in izkušenj. Usmerite se raje tja, kjer nekaj popolnoma obvladate.

ŠKORPIJON
Bodite bolj premišljeni, še zlasti v situaciji, če ste se nedavno začeli izpopolnjevati. Doma ne bo večjih težav, če boste pravočasno razložili, da na nekaj niste pripravljeni.

STRELEC
Dan se bo odvijal v znamenju dramatično obarvanih pripetljajev, zato se raje modro umaknite, saj boste bolj s težavo dosegali svoje. Pravi odgovori se nahajajo v vaši podzavesti. 

KOZOROG
Naglica, ki se ji boste na področju dela in kariere težko izognili, vam lahko škoduje. Zadeve se ne morejo premakniti čez noč, zato sprejmite počasno delovanje in vse pogoje, ki bodo pomembni.

VODNAR
V ljubezni boste zmagali samo z iskrenostjo, čeprav bo vse potekalo nekoliko neobičajno, si boste zvečer pravzaprav oddahnili in se z veseljem sprostili v svoji družbi. 

RIBI
Dan, kljub temu da luna popoldne prehaja v znamenje kozoroga, ne bo primeren za uvajanje večjih poslovnih sprememb, zato jih raje odložite. Še zlasti zato, ker se boste takrat bolje počutili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.