Magazin > Horoskop in Numerologija
10215 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 15. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Ples planetarnih energij bo namenjen predvsem ognjenim znamenjem, saj boste znali ujeti ritem.

Približali se boste pravim priložnostim in zaznali kruto resnico. Vsa dejstva bodo obarvana z optimizmom, zato se vas tudi neuspehi in padci tokrat ne bodo preveč dotaknili. Znali se boste izogniti napetostim ter se zazreti v prave rešitve. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Delo vam bo kljub vplivu lune v kozorogu povzročalo preglavice, še posebej tistim, ki morate opraviti tudi z zaostalimi obveznostmi. Omislite si drugačen način delovanja, bolj ambiciozen.

BIK
Čustvena skladnost bo stkala ravnovesje in umirjenost. Popaziti boste morali v komunikaciji, saj vas bodo mikale pikre, navihane pripombe, s katerimi bi lahko nekoga užalili.

DVOJČKA
Ne boste si dovolili, da vas kdorkoli ovira pri odločitvah, ki jih nameravate izpeljati, saj zelo močno verjamete vanje. Poslovni sestanek, ki vam najprej ne bo všeč, vam lahko utre pot naprej. 

RAK
Na naporen način se boste učili strpnosti do svojih sodelavcev. Prilagajati se morate tudi drugim in njihovim potrebam, ne le svojim željam. Kaj če bi stvari pogledali tudi z drugega zornega kota.

LEV
Zaradi lune v kozorogu, je priporočljivo, da se osredotočite samo na nekaj stvari, ki vam bodo prinašale tako zadovoljstvo kot dobiček. Umirite se, a ostanite pozorni tudi na malenkosti.

DEVICA
Pretirano vztrajanje tokrat ne bo najboljša izbira, saj lahko medtem zamudite nekaj sladkega. Ljubezen bo obarvana z lepimi mislimi in prijetnimi dotiki, ki vas bodo čisto raznežili.

TEHTNICA
Ne prepuščajte se brezdelju, saj boste imeli veliko priložnosti, ki vas vodijo pogumno naprej. Zamotite se z ne preveč zahtevnimi opravili, ki vključujejo zlaganje, preurejanje, načrtovanje.

ŠKORPIJON 
Zaželeli si boste, da se dan odvija v prijateljskem duhu. To vas bo odvrnilo od notranje bolečine in raznih nejasnih napetosti, ki se nabirajo pod površjem. Razveselil vas bo nekdo od domačih.

STRELEC
Kljub luni v kozorogu, se boste srečali z nekaj težavami pri delu, pomoči pa ne boste želeli poiskati. Raje se zapletate, kot da bi priznali, da pravzaprav ne veste, kam ste se v resnici napotili. 

KOZOROG
Mnogo zadev boste želeli spremeniti in jih s pomočjo lune v vašem znamenju postaviti na svoje mesto. Zelo dinamično se boste počutili doma in v krogu družine, ujeti v prijetna kramljanja.

VODNAR
Ne bojte se, vse zamujeno boste nadoknadili, ko boste trdno prepričani vase. Spoznali boste, da zares napredujete, le kadar sledite sebi in svojim notranjim občutkom. 

RIBI
V domačem okolju boste slabe volje, saj se boste prepirali zaradi svojih številnih obveznosti, zaradi katerih imate vse manj časa. Povrnili se vam bo občutek, ki sproža pogumna dejanja.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.