Magazin > Horoskop in Numerologija
6710 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 16. avgusta 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Zabrisale se bodo stroge meje, zanimal vas bo le pošten pristop.

Zelo pomembno bo, da z energijo Mlaja najdete smisel. Prihajajo iskanje občutka vrednosti, samoopredelitve in namena ter sprejemanje novih lekcij. To je čas zdravljenja in ponovne pridobitve moči. Sočutna vibracija vas bo ščitila pred besednimi napadi in negativnim pristopom. Zaželeli si boste okusiti umetnost, ter izraziti svoj ustvarjalni potencial. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čustva bodo na prvem mestu. Ves dan se boste spraševali, če ste naredili prav ali ne, ko ste nekomu, ki je povezan z vami negativno odgovorili na prošnjo, ki vam jo je predstavil.

BIK 
Končno boste začeli razumeti, zakaj vam nekdo ne pove direktno kar si misli. Malce boste razočarani nad situacijo, ki se lahko zaradi poudarjanja različnih interesov zavihti v napeto smer.

DVOJČKA 
Nekaj nejasnosti vas lahko hitro spravi v slabo voljo, saj se niste dobro pozanimali glede določene zadeve. Za vsak slučaj raje še enkrat vse preverite, saj boste prikupno zmedeni. 

RAK 
Končno boste spadali med posameznike, ki bodo najbolj blesteli in izkoristili ugodne vibracije. Posebno glede novosti na poslovnem področju, ki vas bodo dobesedno prebudile.

LEV 
Prenehajte z igranjem, saj se vam ravno zato nekdo počasi umika, ker ne ve ali ga marate ali ne. Novosti, ki prihajajo, se bodo dotikale tudi vas, in to tako, da boste na koncu zadovoljni.

DEVICA 
Glede nečesa, kar je za vas zelo pomembno, se boste z energijo lune v znamenju leva  odločili lažje, kot upate. Ne pričakujte, da vas bodo materialno podprli, znajti se boste morali sami.

TEHTNICA
Energija Mlaja vam lahko na vseh področjih delovanja podari boljši zagon. Pomembno zadevo boste izvedeli pravočasno zato vam bo še bolj jasno, da ste na pragu pozitivnih sprememb. 

ŠKORPIJON 
Ker ste trdni in samozavestni obdržite kljub temu, da vas bo želel nekdo prepričati, da razmišljate napačno svoje ideje. Tehtanje na ljubezenskem področju bo tokrat trajalo dolgo.

STRELEC 
Vsa opozorila, ki ste jih prejeli v zadnjih časih, bodo zdaj še bolj stopala v ospredje. Na čustvenem področju lahko pride do večjih zapletov, če se ne boste zjasnili, kaj vas moti. 

KOZOROG 
Najboljše bo, da si vzamete nekaj časa zase ter razmislite o dogajanju preteklih dni brez motečih dejavnikov. Verjetno se dobro zavedate, da določenih stvari, dokler ne dozorijo ne morete pravilno oceniti.

VODNAR 
Z energijo lune v levu boste vedno bolj praktični in manj zapravljivi kot sicer. Lahko se izkažete pri finančnih poslih, pisanju, nekoliko manj sreče pa vam bo naklonjene na ustvarjalnem področju.

RIBI 
Žalostni boste, ker se z nekom, ki vam je sicer pri srcu nikakor ne morete uskladiti. Ugajali vam bodo pogoji, v katerih je vse točno določeno, zato boste bežali pred spontanostjo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.