Magazin > Horoskop in Numerologija
10165 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 16. junija 2021

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
To pravijo zvezde.

OVEN 
Splošno:

Načrtovana, a tudi nepričakovana srečanja vas bodo razveselila in vam polepšala dan, sicer poln obveznosti in napetosti. Ne bi smeli imeti večjih denarnih težav, še posebej ne v zvezi s krediti ali zadolževanjem. Nekdo vam bo tudi povrnil dolg. Ne razburjajte se, če vam bo nekdo ponudil poslovno sodelovanje, a ne bo želel sprejeti vaših pogojev.

Ljubezen:
Vaši in partnerjevi načrti se ne bodo ujemali, kar bo tudi razlog za napetost in nesoglasja. Po drugi strani pa bo vaš partner zelo potrpežljiv in prilagodljiv ter bo pokazal veliko več potrpljenja za reševanje težav kot vi. Čeprav se bosta trudila, se bo težko uskladiti, še posebej če se bosta odločala o skupnem življenju. Vajine čustveni vezi bodo zapletene.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


BIK
Splošno:

V službi vas bodo sodelavci in poslovni partnerji izredno razburili, sami pa boste dokaj zadržani, saj se ne boste želeli nikomur zameriti. Vsekakor pa bodite pripravljeni iti do konca, maksimalno se posvetite projektu, ki vam je zelo pomemben. Prišla bo tudi dobra priložnost za povišico, mogoče tudi nagrado ali priznanje. Dajte vse od sebe. 

Ljubezen:
Ker se na partnerja ne boste mogli zanesti, boste počasi izgubljali potrpljenje in vaša čustva se bodo začela ohlajati. Morda boste dobili občutek, da v vajini zvezi manjka iskrenosti in zaupanja in težko boste dojeli, kaj vaš partner od vas pravzaprav želi. Takšne težave bodo samo še poslabšale obstoječ življenjski položaj, toda ne boste imeli moči za večje spremembe.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


DVOJČKA
Splošno:

Glede denarja boste imeli velike zahteve, a vaš položaj ni tako dober, da bi si lahko izmišljevali, še posebej če ste nedavno imeli večje stroške. Če boste želeli več zaslužiti, potem se boste morali tudi bolj potruditi in pokazati iniciativo. Čutili boste priliv energije, zato boste danes lahko uresničili vse, kar boste želeli. Izogibajte se ljudem, ki vam kradejo energijo. 

Ljubezen:
Danes se boste težko soočali s svojimi težavami in partnerjeve težave vam bodo pomenile le še dodatno obremenitev, kar bo lahko dojel kot vašo nezainteresiranost. Večino nesporazumov v zvezi boste lahko rešili, če boste bolj pozorno poslušali. Če boste iz tega izvlekli dobre zaključke in sklepe, ga boste tudi zelo razveselili.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


RAK
Splošno:

Tisti, ki imate samostojna podjetja, boste dokaj odgovorni, toda vaše navdušenje nad določeno situacijo morda ne bo tako resnično. Preden se boste kaj dokončno odločili, se posvetujte s strokovnjakom ali pa rajši počakajte dan ali dva, da boste dobili bolj jasno sliko celotne situacije. Napačne odločitve bi namreč kasneje težko obrnili v svojo korist.

Ljubezen:
Danes zvezde vezanim niso ravno naklonjene in tudi vaš partner ni v najboljšem življenjskem obdobju. Odnos bo odvisen od vsega, kar ste do sedaj vanj vložili. Z iskrenostjo in toleranco bosta te slabe trenutke uspešno prebrodila in z njimi postala še močnejša in bolj povezana. Nikar ne postavljajte svojih potreb in interesov pred njegove, saj bi se s tem samo dodatno oddaljila.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5


LEV
Splošno:

Imeli boste veliko potrebo po spremembi delovnega okolja, morda tudi ljudi, s katerimi poslovno sodelujete, vendar ne boste imeli nikogar, na kogar bi se lahko obrnili in mu zaupali. Pazite, da ne boste začenjali nekaj poslov istočasno, saj ne boste imeli dovolj časa, moči in potrpljenja, da bi jih tudi dokončali. 

Ljubezen
Mnoge stvari v vajini zvezi ne bodo popolne, toda vaš partner vam bo odkrito kazal svoja čustva in vam bo tudi zelo privržen. Njegove čustvene zahteve bodo delovale pretirano, po drugi strani pa boste uživali v njegovi predanosti. Če so vajina čustva dovolj močna, potem bosta lahko skupaj premagala določene izzive in iz težke situacije odšla kot zmagovalca. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


DEVICA
Splošno:

Od sodelavca boste dobili določene nasprotujoče si novice, zato se vprašajte, koliko mu zaupate. Poskušali se boste tudi predstaviti osebi, ki vas že dalj časa odbija, ne glede na to, ali gre za zasebno ali poslovno življenje. Morda bi bilo dobro razmisliti o nekem novem sodelavcu, s katerim bi lahko ustvarili veliko boljši stik in odnos.

Ljubezen:
Danes bodo med vama prevladovale razlike. Vi boste potrebovali partnerja, na katerega bi se lahko zanesli in ki bi vam pomagal v napetih trenutkih. Vaš partner pa ne bo imel posluha za vaše potrebe in težave. Zaposlen bo s svojo službo in vajin odnos bo postavil na stranski tir, vi pa se boste zaradi tega počutili zelo osamljeno. Podporo poiščite med prijatelji.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Prijala vam bo pozornost, s katero boste danes obkroženi cel dan. Še najbolj se bo okoli vas sukal sodelavec, ki se bo poskušal vrniti na svoj stari položaj. Naklonjenosti ne boste vračali in tudi ne boste zadovoljni z dejstvom, da se nekdo na vaš račun želi preriniti v ospredje, drugače pa boste uživali. Morda vas bo tudi nekaj stvari tiščalo, a o tem se ne boste želeli pogovoriti. 

Ljubezen
Nepričakovano dober odnos s partnerjem vam bo odprl popolnoma drug pogled na čustvene zveze. Vaša iskrenost in njegova korektnost se bosta odlično dopolnjevali. Ljubljena oseba bo v vaši bližini sproščena in vesela, vi pa boste cenili njeno praktičnost in ambicije. V zvezi boste tako povsem gotovi, stabilni in srečni.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4


ŠKORPIJON
Splošno:

Z razvojem situacije v službi ne boste pretirano zadovoljni. Dobili boste ponudbo od nekoga, pred katerim ste dokaj zadržani, saj mu ne zaupate. Tokrat dobro in temeljito razmislite, saj bi se sodelovanje lahko izplačalo. Na poslovnem sestanku se dobro pripravite za pogajanja in trde pogovore, pri katerih ne bo lahko priti do kompromisa. 

Ljubezen:
Današnji dan bo skoraj ključen za vajin odnos. Morda se boste sprijaznili s povprečnim odnosom, v katerem nihče od vaju ni zadovoljen ali pa se boste pogumno odločili za spremembe. Če je med vama še vedno prijateljstvo, potem ni potrebe po izpostavljanju slabih strani odnosa. Vaša nezvestoba pa bi lahko popolnoma uničila njegovo zaupanje v vas.

Ljubezen:2
Služba: 4
Zdravje: 4


STRELEC
Splošno:

S pomočjo prijatelja ali sorodnika boste lahko spoznali nekoga, ki vam bo všeč in s komer boste lahko uresničili tudi poslovne želje. Če se boste odpravili na pot, s seboj vzemite zanimivega in zgovornega kolega, ki vas bo razveseljeval in vam krajšal urice. Podvrženi boste malodušju in slabemu razpoloženju, vendar ne boste rabili veliko, da se situacija spremeni.

Ljubezen:
Vajin odnos nima pravil in ustaljene rutine, vedno se zgodi nekaj nepredvidenega. Po eni strani se želite osvoboditi tega kaotičnega odnosa, po drugi strani pa vas partner neustavljivo privlači. Ne glede na to, ali vas bo danes neprijetno presenetil ali ne, se boste vi še naprej trudili, da bi mu v vsem ustregli. Čeprav se zelo trudite, pa vajinega odnosa nikoli ne boste uspeli spremeniti.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

V službi odprite oči in ne verjemite vsemu, tudi če vam bo oseba na prvi pogled zelo všeč. Imate zelo velik vpliv na prijatelje in sodelavce, toda preveč se vmešavate v njihova življenja. Pustite jih, da sami rešujejo svoje težave. Okoliščine danes ne bodo na vaši strani, preveč boste eksplozivni in hitro se boste razburili. 

Ljubezen
Partner vas bo presenečal s svojo odločnostjo in prodornimi postopki, ki pa ga bodo vedno pripeljali do cilja. Tudi vam bi takšne veščine koristile, zato se boste pri večini stvari zanašali nanj in na njegove nasvete. Zelo dobro bo vedel, kaj želi od vas, zato se potrudite in mu izpolnite vse želje. Pred njim nikar ne skrivajte svojih težav.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno:

Zvezde bodo prinesle nove ljudi v vaše življenje, mnoge boste spoznali ravno v službi ali v nekem drugem poslovnem okolju. Ne sklepajte poslov z zanimivo, a izredno nezanesljivo osebo, ki jo boste spoznali na poslovni poti ali pa s pomočjo prijatelja. Dobro vam kaže tudi na finančnem področju, lahko boste prišli do določenih nepričakovanih prihodkov.

Ljubezen:
Razum vašega partnerja se bo pokazal kot velika prednost v trenutkih, ko boste vi zgubljali nadzor nad svojim življenjem. Njegovi prijatelji in znanci vam bodo dali veliko podpore in olajšali bodo mnoge vaše težave. Vajin odnos bo tako postal bolj skladen, partner pa bo postal nenadomestljiva opora, prijatelj in svetovalec. Ostanite mu privrženi!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


RIBI
Splošno:

Danes boste še posebej malodušni in brezvoljni. Bolj skrbite zase in za svoje počutje ter se ne razburjajte, če vam bodo partner, sodelavci ali prijatelji nasprotovali, kar se bo danes lahko zgodilo, in sicer na številnih življenjskih področjih. Morda se vam bo tudi zdelo, da se okrog vas plete mreža, a vi glede tega ne morete nič narediti. 

Ljubezen:
V vajini zvezi se bodo izmenjavali dobri in slabi trenutki ter bolj ali manj ugodne situacije. Že dolgo trpite določene omejitve, kar vam onemogoča bolj skladno zvezo. Srečne preobrate lahko pričakujete šele ob koncu dneva. Po tem se bosta v vajino zvezo ponovno vrnila sreča in zadovoljstvo.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 2


 

 
Komentarjev 1
  • Edward_Adkins 12:27 17.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦