Magazin > Horoskop in Numerologija
10217 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 16. novembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Pričakujte sproščene odločitve, optimistično razmišljanje in prijetne zaznave, ki lahko vplivajo tudi na prihodnje odločitve.

Prijateljski in družinski odnosi vam bodo v oporo, saj vas bodo navdihovali. Čustvene vibracije ne bodo naporne, v njih se boste brez težav znašli in iz vsega skupaj potegnili najboljše. Ljubosumnost se vas ne bo dotaknila, saj boste močno prepričani vase in v svoje odločitve. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi vpliva Zadnjega krajca v znamenju leva premislite preden odgovorite, saj vas lahko kdo popolnoma narobe razume. Situacija, ki vas je skrbela, se bo počasi umirila in stabilizirala.

BIK 
Čeprav boste nekoliko zamujali, ne boste zmedeni, ampak odločni, da prevzamete pomembno vlogo. Odgovor pomembne osebe vas bo notranje umiril in močno navdihnil.

DVOJČKA 
Pričakujte dolg, ampak prijeten pogovor, ki vas bo prebudil. Delili boste modre ter dobronamerne nasvete in skrbno prisluhnili tistim, za katere menite, da si vašo pozornost zaslužijo. 

RAK 
Na področju čustev boste bolj umirjeni, nikamor se vam ne bo mudilo. Samski raki se boste globoko zamislili kaj vse ste si v preteklem obdobju dovolili in težko si boste priznali resnico.

LEV 
Na prvo mesto bodo zaradi lune v vašem znamenju stopile potrebe telesa, zato naredite nekaj zase in se nikar ne vdajte lenobi. V domačem okolju se lahko znajdete v nesporazumih.

DEVICA 
Z odlično energijo lune v levu boste deležni prijetnih komplimentov, ki vas bodo vsaj za nekaj čas dvignili in vam pomagali, da lažje rešite tudi poslovne zadeve, ki od vas zahtevajo napor.

TEHTNICA  
Najprej boste načrtovali in razčlenjevali, nato boste samozavestno ter pogumno zavihali rokave. Na področju ljubezni nikar ne komplicirajte v nedogled, saj postaja nekdo zelo nestrpen.

ŠKORPIJON 
Ker se vse ne bo odvijalo po vaših merilih, ne boste najboljše volje. Morda vam bo celo nekdo nagajal, kar vas lahko popelje do točke, da se prenehate nadzirati in postanete še bolj zaverovani vase.

STRELEC
Pazite, da ne boste pretiravali z delom in drugačnimi fizičnimi napori, ker se vam lahko to kasneje na področju zdravja obrestuje. Raje si pričarajte kakšen prijeten trenutek in v njem uživajte.

KOZOROG 
Energija lune v levu vam daje priložnost, da se iztrgate iz krempljev okoliščin in ustaljenih vzorcev. Počutili se boste mnogo boljše in bolj sproščeno, kot v preteklih dneh.

VODNAR 
Na dan lahko v neprijetni in nepredvidljivi situaciji prodre ljubosumje kar lahko povzroči manjše konflikte. Ne bodite tako prepričani, da niste morda malce krivi tudi sami.

RIBI 
Luna v levu krepi pogumne odločitve, zato se boste znašli v razno raznih dvobojih v katerih boste želeli zmagati. Poskusite srečo, zdaj imate največ možnosti da se vam nasmehne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.