Magazin > Horoskop in Numerologija
3114 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 17. aprila 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Kaj pravijo astrologi?

OVEN
Splošno:

Današnji dan vam bo namenil pozitivno energijo, zato boste izpolnili kar nekaj svojih srčnih želja. Popoldne se boste družili s prijetnimi ljudmi, ki niso obremenjeni z delovnimi aktivnostmi. Dobili boste zanimivo idejo. Za nameček vas bodo tudi razsvetlili v nekaterih zadevah, ki se tičejo zasebnega področja. Vaše splošno počutje bo idealno.

Ljubezen:
Samski imate sedaj več kot ugoden trenutek, da svoje življenje spravite v red. Uresničite lahko prav vse zadane cilje, zato se vprašajte, kaj bo najprej na vrsti. Vezani boste malce nervozni. Točno boste vedeli, da se morate pogovoriti s partnerjem, a nihče ne bo načel teme. Vi prevzemite pobudo.  

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Danes se potrudite in pokažite več fleksibilnosti, predvsem na področju prijateljstva. Saj veste, da se ne bodo vedno le drugi prilagajali vam. Finance: ne zapravite vseh prihrankov za večerno zabavo. Zdravje: obilo dobre volje bo v vaš dan prinesla oseba, ki vas je očarala s svojo pozitivno energijo.

Ljubezen:
Samski nikakor ne boste sposobni sprejeti tveganja in narediti naslednjega koraka. Vaša samozavest ne bo tako visoka, kakor ste vajeni. Raje počakajte kakšen dan. Vezani se opomnite, da je vajin odnos nekaj posebnega, zato ne sledita navodilom, ki vam jih dajejo ostali. Delajte to, kar vam narekuje srce.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Poskrbite, da boste danes čim bolj uživali. Dobrih priložnosti vam ne bo manjkalo, čeprav se ne bo uresničilo vse, kar ste upali. Ne prepustite se slabi volji, četudi nekoga na vso moč pogrešate. Okoli sebe imate ogromno čudovitih ljudi, ki vas bodo z veseljem spravili v boljšo voljo, le prepustite se jim. Zdravje: storite več za svojo fizično kondicijo.

Ljubezen:
Samski, vaš napredek na čustvenem področju je odvisen od tega, kako odkrito ste se pripravljeni pogovoriti z nekom, ki vam lahko pomaga. Prejeli boste pomembno učno uro glede čustev in ljubezni. Vezani boste prišli na dan z nekim novim stilom obnašanja ali oblačenja. Ni nujno, da bo vaš partner nad tem navdušen.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

V družinskem okolju boste izredno napeti, saj se ponavlja nekaj, za kar ste upali, da ste pustili za seboj. Še včeraj je kazalo dobro, a danes je prišlo do nenadnega obrata. Ne morete imeti v vsem zadnje besede, saj se vam to vedno znova vrača. Zdravje: lahko, da se bodo zaradi napetosti pojavile želodčne bolečine.

Ljubezen:
Vezani, nikakor ne boste našli skupnega jezika s svojo boljšo polovico. Danes vama pogovor ne bo šel najbolje od rok. Bolje bi bilo, da z resnimi temami počakate. Samski boste sicer zelo zaposleni, vendar bi bilo škoda, če bi ostali zaprti med štirimi stenami. Usoda vam prinaša nekaj zanimivega na področju ljubezni.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 2

LEV
Splošno:

Prijateljem boste danes na nek način vlivali strah v kosti, saj jim boste govorili le o negativnih stvareh, ki se jim lahko zgodijo, v kolikor ne bodo pazljivi. Bodite milejši in jim dajte raje upanje za prihodnost. Na splošno boste danes aktivirali svoj um in se vrgli v delo. Današnji delovni dan bo zlata vreden.

Ljubezen:
Samski se boste morali prilagoditi ljudem okoli vas. V kolikor boste vi pokazali nekaj truda, se vam bo nekdo približal in poskrbel, da prejmete nagrado za svoj trud. Vezani se nikar ne zapletajte v težave. Če boste zaznali jezo s strani partnerja, je bolje, da se takoj odmaknete in ne drezate vanj.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Pri opravljanju današnjih gospodinjskih opravil boste z mislimi pri težavi, ki vas že dolgo tare. Sprostite se, če ne, vam bo zmanjkalo energije za bolj vesele dogodke, kot so družinska kosila ali večerje in izleti. Zdravje in počutje: kljub precejšnjim skrbem boste pretežno zadovoljni.

Ljubezen:
Samski, hitreje kot boste opravili obveznosti čez dan, hitreje boste zvečer prosti za zabavo. In pred vami je zelo zanimiv večer, poln novih ljudi, ki bi vam lahko popestrili ljubezensko življenje. Vezani vedite, da morate partnerju kar naravnost povedati, kakšne so vaše želje. Le tako vam jih bo lahko uresničil.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste razmišljali o športnih dejavnostih, storili pa malo. Podajte se v akcijo, saj imate časa na pretek. Počutili se boste prenovljene in prevzete s pozitivno energijo, kar bo odlično vplivalo predvsem na vaše zdravje. Finance: vaš bančni račun bo obremenjen, ker imate opravka z velikimi stroški.

Ljubezen:
Skrajni čas je, da vezani popravite neko zamero, ki je nastala med vama že pred časom, pa sta se ji do sedaj uspešno izogibala. Spet bo prišla na dan. Soočite se z njo. Samski pa se zazrite vase. Že nekaj časa se vam porajajo določena vprašanja in morali boste, preden lahko pričakujete napredek, poiskati odgovore nanje.  

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Prijatelji si zaslužijo vaš odgovor na klic, ne glede na to, kako zamorjeni ste. Verjemite, da vam bodo ravno oni pomagali priti nazaj v realni svet s pozitivno energijo. Z lahkoto se boste lotevali ovir, ki se bodo pojavljale pred vami. Današnje proste urice čim bolje izkoristite tudi za fizične aktivnosti.

Ljubezen:
Samski, če menite, da tveganje ni previsoko, potem le naredite naslednji korak glede vaše simpatije. Ne zaprite svojega srca zaradi strahu, ki ga občasno občutite. Vezane morate najprej ugotoviti, kaj si sploh želite v vajinem odnosu, zato, da boste lahko to tudi dosegle. Vprašajte se, kaj vam manjka.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Prijateljem boste danes izrekli tisto, okoli česar ste imeli v zadnjem času kar nekaj zadržkov. Opravičite se za morebitne nejasnosti. V sproščenem okolju boste lahko govorili o vsem, kar vam ne da miru, in morda rešili marsikateri prepir. Nekdo se bo v tej želji tudi obrnil na vas. Vaše počutje bo stabilno.

Ljubezen:
Vezani, preden se spustite v globok pogovor s partnerjem, raje razmislite o svojih čustvih. Nikar ne sprejmite kakšnih hitrih in nepremišljenih odločitev. Pred vami je precej čustven dan. Samski se boste morali prav tako poglobiti vase in v svoje želje. Zato si vzemite prost dan, brez čustvenih pretresov.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Če ste imeli zadnje čase željo, lahko danes nekoliko bolj brezskrbno ravnate z denarjem. Višji znesek na bančnem računu vam bo to omogočil. Nesporazum, ki bo nastal tekom popoldneva, bo ostal nerazčiščen, kar vam bo povzročilo kar nekaj sivih las. Kažejo se vam tudi nova poznanstva v krogu prijateljev.

Ljubezen:
Samski, pred vami je vikend, zato ne pustite, da bi vas obveznosti na drugem področju prevzele in vam uničile zabavo. Poskusite se sprostiti, nujno potrebujete to. Vezani boste dobili občutek, da se vaša boljša polovica ne obnaša primerno situaciji. To ji poskusite povedati na prijeten način, brez grdih pogledov.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Nekdo se bo kujal, kar je znak neurejenih odnosov. Če ste imeli v zadnjem času s to osebo prepir, ga skušajte že danes razrešiti, obstaja pa tudi velika verjetnost, da si le želi vaše pozornosti. Zdravstveno stanje: zbudili se boste razdražljive volje. Finance danes raje pustite pri miru.

Ljubezen:
Vezani  se boste vedli precej zadržano do svoje boljše polovice, kar bo v njej zbudilo nekaj dvomov. Pred vama je čustveno precej hladen dan. Poskusite biti malce bolj odprti. Samski z nogami stojite na trdnih tleh, zato ne boste uspeli narediti kakšnega večjega koraka naprej, saj vas bo ta togost držala nazaj. Sprostite se.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Na današnji dan bo nekdo od vaših bližnjih potreboval dobršno mero potrpežljivosti, da bo prenesel nevihte, ki bodo vsake toliko časa izbruhnile. Finance: panika glede denarja je odveč. Kmalu se bo nekaj premaknilo v pozitivno smer. Zdravje: čas bi bil, da preventivno obiščete zdravnika.

Ljubezen:
Samski, naredite domačo nalogo in se pozanimajte o tisti novi osebi, ki vam je padla v oko. Nekdo jo pozna, zato vaša naloga niti ne bo tako težka. Vezani se odločite, kaj si želite v vajinem odnosu. Če boste oklevali, nikoli ne boste dosegli napredka. Prevzemite zadeve v svoje roke.
 
Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.