Magazin > Horoskop in Numerologija
3860 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 17. januarja

astrologija
Ovni, pričakujte pozitivne spremembe.

OVEN
Splošno:
Pričakujte pozitivne spremembe v odnosih z bližnjimi osebami in poslovnimi partnerji. Zelo očitno se bo izboljšalo tudi vaše počutje in videz. Večji del dneva vam bo primanjkovalo energije, zato je ne trošite za nepomembne stvari in se ne razdajajte preko svojih zmožnosti. Ključ do uspeha bosta dobra organizacija in postavljanje prioritet.

Ljubezen:
Partnersko življenje bo plulo v bolj mirnih vodah, strasti se bodo umirile, zato bo se boste večinoma ukvarjali z bolj praktičnimi zadevami. Samski boste zelo kritični do oseb, ki vas zapeljujejo. Svoje svobode ne boste želeli zamenjati za življenje z nekom, ki vam ni ravno po volji. Po drugi strani pa vas bo privlačila že vezana ali poročena oseba.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:
Povečanje poslovne aktivnosti bo terjalo svoj davek. Nadrejeni bodo povečali zahteve, zato ostanite razumevajoči in vztrajni. Tako boste ustvarili zadovoljive rezultate. Obstajala bo velika verjetnost vzpona na poslovni lestvici, zato se potrudite dokazati, da ste lahko kos vsemu, kar se od vas pričakuje. V drugi polovici dneva se boste lahko sprostili.

Ljubezen:
Ljubezensko življenje se bo naglo izboljšalo, še posebej če ste v novi zvezi. Vezani in poročeni pa boste preveč obremenjeni z odnosi v širši družini. V primeru, da ne živite sami, temveč svoje gospodinjstvo delite s starši, lahko pričakujete napetost. Ne dovolite partnerju, da bi dodatno podžigal strasti. Čim prej se odselita na svoje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:
Odprle se bodo nove priložnosti, še posebej na finančnem področju. Pospešilo se bo tudi reševanje določenih osebnih težav. V vas se bo tako počasi prebujal optimizem in ravno tak pristop bo pripomogel k izboljšanju poslovnega življenja in vam tudi zagotovil simpatije nadrejenih. Pomembna bosta samokontrola in redno izpolnjevanje poslovnih obveznosti.

Ljubezen:
Zapluli boste v zvezo, ki veliko obeta, čeprav se vam bo na začetku zdelo, da gre bolj za prehodno pustolovščino. Sprva vas bo ta oseba privlačila samo telesno, kasneje pa se bo med vama razvilo tudi veliko razumevanje. Odkrili boste, da imata veliko skupnega. Čas, ki ga bosta preživela eden ob drugem, bo tako minil v hipu.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:
Polni boste novih zamisli glede svoje kariere in poslovnih ciljev in zaradi tega boste zelo zapostavili vsakodnevne obveznosti. Lahko da boste pozabili na pomemben dogovor ali sestanek, zamujali boste in delovali zelo raztreseno. Študentje boste preslišali pomembne podatke in zaradi svoje nepozornosti boste lahko izpustili pomemben rok.

Ljubezen:
Ljubljena oseba se ne bo odzivala na vaš šarm in ne bo sprejela vaših izgovorov, vseeno pa vam bo jasno dala vedeti, da od zveze veliko pričakuje. Ne boste se najbolje znašli pred njenimi neposrednimi vprašanji o svojih čustvih in skupnih načrtih. V osami boste lažje razmislili o vsem skupaj.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:
S pomočjo partnerstva ali poslovnega združevanja boste želeli povečati svoje denarne prihodke. Resno boste razmišljali tudi o kreditu ali izposoji denarja, saj boste tako želeli priti na zeleno vejo. Posebno pozornost posvetite vlaganjem in nepričakovanim stroškom ter izdatkom. Nagnjeni boste k hitrim potezam in nepremišljenim dejanjem.

Ljubezen:
Odnos s partnerjem bo prešel v fazo miru in razumevanja, čeprav morda končni rezultat ne bo takoj viden. Ostanite razumevajoči in popustljivi ter mu z dejanji pokažite, da so se določene stvari med vama spremenile in da od danes naprej lahko na vas resno računa. Vajin odnos boste postavili na prvo mesto.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:
V določen poslovni projekt boste vložili veliko truda ali pa se boste resno lotili prenove v delovnem okolju. Zanimivi odnosi s sodelavci ali poslovnimi partnerji vas bodo spomnili na uspeh, ki ste ga že dosegli in v vas se bo ponovno prebudila želja po dokazovanju. Pogosti stiki vas bodo vrnili v središče pozornosti in bili boste zelo optimistični.

Ljubezen:
Največ časa boste namenili razmišljanju o svoji ljubezenski situaciji. Nepričakovano srečanje s staro simpatijo ali osebo, s katero ste nekoč bili v zvezi, bo v veliki meri vplivalo na vaše čustveno razpoloženje. Spoznali boste, da ste si zapomnili samo tiste lepe stvari vajinega odnosa, ampak ne pričakujte čudeža, ki bi vas vrnil v tisto srečno obdobje. Osvobodite se iluzij.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Odnosi z okolico bodo v znamenju spoštovanja in razumevanja. Ljudje, s katerimi boste v stikih, vam bodo posvečali pozornost, negativne kritike pa bodo zadržali zase. Po drugi strani pa boste zelo občutljivi in boste iskali razlog za jezo. Imeli boste določene težave pri spanju; ne poslužujte se tablet, ampak se obrnite k domači lekarni.

Ljubezen:
Vaše ljubezensko življenje bo v neredu. Pojavila se bo napetost, še posebej v odnosih z družino in sorodniki. Na površje bodo tako priplavale vaše najslabše lastnosti in izgubljali boste potrpljenje. Partnerjeva podpora in ljubezen vam bosta pomagali ohraniti notranjo stabilnost.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

ŠKORPIJON
Splošno:
V službi pričakujte napor in napetost, potolažili se boste s povečanjem prihodkov iz različnih izvorov. Zelo koristno bi bilo razmisliti o dodatnem udejstvovanju in usmeritvi energije k podjetniškim ciljem. Vsak tak korak bo kronan z uspehom, še posebej v obliki dobrega zaslužka in dodatnih poslovnih priložnostih.

Ljubezen:
Samski boste spoznali osebo, ki bo izpolnila vaša ljubezenska in erotična pričakovanja. Vezani pa boste doživeli pomemben premik v odnosu. Tisti v daljši zvezi se boste znašli v dobrem obdobju, pričakujte začetek skupnega življenja, poroko, nakup skupne nepremičnine ali razmišljanje o potomstvu. Današnji dan si boste prav gotovo zapomnili.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:
Dan bo uspešen za tiste, ki študirate, načrtujete specializacijo ob delu ali pa odhod v tujino. Zaradi poudarjenih razlik v stališčih med vami in drugimi ljudmi boste še bolj zavestni, potrpežljivi, učinkoviti in vztrajni. Ker vam te razlike ne bodo povzročale nobenih težav, boste poslovne naloge, kljub težjim okoliščinam, končali na zadovoljiv način.

Ljubezen:
Imeli boste potrebo po samoti in miru. Ker se boste izolirali od ljudi in partnerja, lahko pričakujete tudi težave in nejevoljo. S svojim vedenjem boste v veliki meri za to krivi sami. Odbijanje komunikacije in vztrajanje pri svojih mnenjih ne bo pripomoglo k izboljšavi medosebnih odnosov. Nadzirajte svoje odzive, ker vas bodo samo kompromisi pripeljali do cilja.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:
Obnovili boste stike z ljubimi osebami, ki ste jih predvsem zaradi poslovnih obveznosti popolnoma zanemarili. Današnji dan bo dober, da se z njimi ponovno srečate. Ti stiki bodo pripomogli k lažjemu soočanju s službenimi napetostmi. Med pogovori boste spoznali, kako se vaši prijatelji osvobajajo stresa in kako prenašajo poslovne pritiske.

Ljubezen:
Ljubljena oseba vam bo posvečala veliko pozornosti, čutili boste, da se vajin odnos izboljšuje. Skupni cilji in načrti vam bodo dali veliko tem za pogovor. Toda če ste v zadnjem obdobju izgubili zaupanje v partnerja, boste ostali zadržani in molčeči. Samske bo ponovno prebudila temperamentna in zelo družabna oseba, ob kateri boste zelo sproščeni.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:
Sposobnost hitrega učenja vam bo pomagala pri vseh poslih, ki bodo zahtevali dodatno pozornost in osredotočenost. Uživali boste predvsem pri branju, gledanju starih filmov ali pa se boste odločili pospraviti po stanovanju. Vse v svojem življenju boste želeli postaviti na svoje mesto in se pripraviti na pozitivne spremembe, ki vas čakajo.

Ljubezen:
Priložnost za potovanje bo prebudila vaš avanturistični duh ali pa boste zainteresirani za določene nove teme, ki vas bodo popolnoma okupirale. Osredotočeni boste na svoje želje, zato boste s partnerjem težko prišli do kakršnegakoli dogovora. Zaradi tega bodo možni tudi manjši prepiri. Samski boste opazili zanimivo in zabavno osebo.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:
S povečano komunikacijo se boste borili proti malodušju in depresiji. Veliko se boste gibali in se družili, organizirali boste srečanja z bližjim sorodstvom, reševali lastniška vprašanja z brati in sestrami, organizirali izlete in se poskušali zbližati s sosedi. Podjetniki boste tako osredotočeni na delo, da boste popolnoma zanemarili svoje zasebno življenje.

Ljubezen:
Ljubljena oseba ne bo imela posluha za vaše ambicije, zato se bo partnersko življenje v veliki meri zakompliciralo. Pri reševanju čustvenih težav boste lahko računali na prijatelje, ki bodo s svojim razumevanjem in spodbudnimi besedami v vas prebudili upanje, da še ni vse izgubljeno.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.