Magazin > Horoskop in Numerologija
4550 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 17. julija 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To vas čaka v sredo.

OVEN
Splošno:

Dan ne bo najbolj primeren za doseganje ciljev na področju kariere ali v zasebnem življenju. Priložnosti, ki jih boste puščali ob strani, boste najverjetneje izkoristili v prihodnjem tednu. Finančna situacija ni nič kaj rožnata, vendar jo še lahko rešite. Potrudite se! Zdravje vam bo še naprej dobro služilo, a vseeno okrepite imunski sistem.

Ljubezen:
Vezani boste danes malce nesramni do svojega partnerja. Zaradi tega bodo na dan prišle neke stare zamere. Pazite, da se ne boste zapletli v kakšen večji, povsem nepotreben prepir. Samski pa boste danes izvedeli nekaj o svoji simpatiji, vendar boste morali za te informacije prositi nekoga izmed vaših bližnjih. Morda boste kar presenečeni.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Pri svojem delu boste vse uspešno rešili, saj boste imeli nenavadno veliko energije. Poiščite ravnovesje v življenju in ne postavljajte dela na prvo mesto. Na področju financ vas bodo skrbele dolgoročne zadeve, ki ste jih dolgo potiskali na stran. Počutje ne bo najboljše, pazite, da se ne boste nalezli prehlada.

Ljubezen:
Samski, danes vam bo ob vseh opravkih, ki jih boste imeli, kar malce primanjkovalo energije za ljubezen. Navežite pogovor z osebo, ki vam bo padla v oči. Ne bodite sramežljivi. Vezani pa danes na prvo mesto postavite sebe. Povejte partnerju, da želite večer preživeti le z njim in poskrbite, da vam bo ugodil.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Energije bodo danes zelo močne predvsem na področju dela in poslovnega življenja. Danes bo odličen dan za reševanje finančnih težav. Pojavila se bodo vprašanja glede starih dolgov in kreditov. Rešite jih! Nereden spanec utegne povzročiti živčnost, zato poskrbite, da bo spanja in počitka dovolj.

Ljubezen:
Vezani danes zaupajte lastni presoji. Res je, da se običajno radi obrnete po pomoč k prijateljem, vendar boste v dani situaciji vi najboljši sodnik. Naredite, kar vam bo narekovalo srce. Samski pa boste danes še posebno polni pozitivne energije, ki se je bodo nalezli tudi ljudje okoli vas, zato se nikakor ne boste mogli znebiti oboževalcev.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Na poslovnem področju vam gre precej dobro, nima pa smisla čakati na velikansko izboljšanje. Vse se bo še naprej razvijalo v svojo smer in včasih se vam bo zdelo, da se nič ne spreminja. Ne imejte slabe vesti in ne iščite izgovorov za današnje nakupe. Glede zdravja bodite zelo pazljivi, da ne boste obležali v postelji.

Ljubezen:
Vezani boste ravno prav razpoloženi za čustvene izlive. Zaupajte se partnerju, povejte mu, da radi ga imate in koliko vam pomeni. Obema bo dobro delo. Samski boste imeli danes nekaj težav s sporazumevanjem z ljudmi okoli vas, saj ne bodo razumeli vašega smisla za humor. Raje malo pazite na besede, da ne boste koga užalili.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Osredotočite se na najpomembnejše točke v vašem življenju in sprejmite pomembne odločitve. Mirno boste znali oceniti rezultate svojih dejanj in sprejeti nekatere sklepe za prihodnost. Spoznali boste, da denar ne zdrži v vaši denarnici in da vam nenehno polzi iz rok. Počutje bo boljše kot v prejšnjih dneh.

Ljubezen:
Tisti, ki ste trenutno v razmerju, ali ste kdaj razmišljali o tem, da bi potrebovali nekaj oddiha od vsega skupaj? Danes bo zagotovo tak dan. Raje ne povejte tega partnerju, pač pa se samo odmaknite. Samski pa se pred vsakim nadaljnjim korakom na vašem ljubezenskem področju posvetujte s prijateljem.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Pri delu težite k cilju, čeprav veste, da korakate po dolgi in izredno strmi poti. Do zdaj se vam je priznalo ogromno zaslug, a se vaši apetiti iz dneva v dan večajo. Dan bo v znamenju nepredvidenih stroškov. Previdno ravnajte s svojim denarjem in osebno lastnino. Malce boste videti utrujeno, kar bo verjetno posledica neprespane noči.

Ljubezen:
Vezani boste morali danes iti preko sebe, da boste partnerju dokazali svoja čustva. Pomislite, kako bi lahko še na drugačen način pokazali, kako zelo radi ga imate in koliko vam pomeni. Samski pa pazite, da ne boste preveč očitni pri spogledovanju, to morate narediti s pravo mero okusa, drugače boste lahko izpadli malce smešno.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno:

Danes se morate na vsak način izogniti provokacijam in nesporazumom. Le opazovanje od strani vam bo pomagalo obdržati ravnotežje. Tudi raznovrstnih nakupov se ne lotevajte, saj bi jih lahko že jutri obžalovali. Obstaja možnost, da boste zboleli ali se poškodovali. Zelo morate biti pozorni na svoje zdravje, naredite kaj za njegovo izboljšanje.

Ljubezen:
Samski poskrbite, da boste danes obkroženi z ljudmi. Pozornost drugih vam bo še kako ugajala. Zelo boste zagnani, zato boste tudi uspešni pri navezovanju stikov. Vezani pa boste danes morda celo malo preveč prijazni. Nič ne bo narobe, če partnerju kdaj ne boste izpolnili kakšne želje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes vas čakajo številni dogodki; tako veseli kot manj veseli. Polni boste energije in novih obetavnih idej. Poleg tega boste nepričakovano srečali nekaj ljudi iz preteklosti. Finančne težave vas bodo povsem potrle, saj vas čaka nekaj nerešenih dolgov. Nekoliko vam bo ponagajala utrujenost, vendar si boste že do večera nabrali novih moči.

Ljubezen:
Samski, danes se vas ljudje kar ne bodo naveličali, saj boste zabavni in odprti. Izkoristite dan in očarajte nekoga, ki je že nekaj dni prej očaral vas. Vezani pa boste danes bolj resni, medtem ko bo vaš partner precej hudomušno razpoložen. Ne bo vam prav. Malce se boste morali sprostiti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Danes boste imeli nekoliko več prostega časa, zato boste veliko brali, se samoizobraževali in pomagali pri različnih opravilih. Vse to bo obrodilo sadove v prihodnjih dneh. Če želite izboljšati stanje na vašem bančnem računu, se odpovejte razkošju. Počutje bo zelo dobro, saj boste imeli veliko energije in se vam bo zdelo, da ste kot prerojeni.

Ljubezen:
Danes boste imeli občutek, da ste popolnoma prezaposleni. Samski se zato ne boste mogli osredotočiti na neko osebo, ki vam je zelo všeč in ne boste naredili koraka naprej. Vezani pa boste imeli občutek, da partner od vas zahteva preveč, zato se mu boste zoperstavili. Ne pretiravajte.

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 6


KOZOROG
Splošno:

Čeprav se vam spremembe, ki se dogajajo, zdijo negativne, vam bodo lahko v prihodnosti razširile obzorja in povzročile fantastične izboljšave na vseh področjih življenja. Na finančnem področju se še naprej kaže pozitivno stanje. Tisti, ki ste bolj šibki, boste danes morda nekoliko depresivni in melanholični.

Ljubezen:
Danes boste samski nadvse sproščeni, uravnotežili boste počutje. To se bo poznalo tudi pri vašem vedenju in dojemanju sveta. Vezani pa boste potrebovali partnerja, da vam bo pomagal skozi dnevno rutino, saj stvari ne bodo tekle po načrtih. Vendar brez skrbi, partner vas pozna dovolj dobro, da vam bo znal pomagati.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

V krogu domačih se vas bo začela lotevati muhavost, a so vaši najbližji tega že navajeni. Marsikaj so vam že spregledali. Bodite jim hvaležni! Ukvarjali se boste z nepričakovanimi izdatki in nakupovanjem, možno da bo prišlo tudi do drastičnih sprememb na vašem računu. Kljub temu boste ujeli psihično ravnotežje.

Ljubezen:
Vezani se začnite zavedati svojih napak. V kolikor boste dojeli, da za vse težave le ni kriv vaš partner, potem se bosta danes dobro ujela. Samski pa boste sicer polni energije, vendar boste zaradi tega čustveno rahlo nestabilni. Nikar se ne spuščajte v kakšne težke pogovore, saj ne bi bili zadovoljni z rezultati.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4


RIBI
Splošno:

Svobodno, a mirno izrazite svoje mišljenje. Zna se zgoditi, da boste sprva naleteli na gluha ušesa, a pomembno bo le, da se boste postavili zase v najbolj kritičnem trenutku. Finančno stanje bo zelo občutljivo, zato ga poskusite ohraniti nespremenjenega. Čim več se potepajte po naravi in nikar ne zapravljajte časa za štirimi stenami.

Ljubezen:
Samskim se že dopoldan obeta neka zanimiva zadeva na področju čustev. Vendar pa se bo tekom dneva zadeva odvila drugače od pričakovanj. Vezani pa danes ne boste imeli najboljšega dneva, saj s partnerjem ne bosta prišla do zaključka. Nikakor ne bosta našla skupnega jezika. Počakajte še kakšen dan.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.