Magazin > Horoskop in Numerologija
7384 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 18. avgusta 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Vse, kar vas obdaja, boste želeli nadzorovati, prepustiti se naključju ne bo najbolj enostavno. Ker boste preobremenjeni s svojimi zadevami, boste težko pomagali drugim.

Prihajajo izgovori in nejasne razlage, ki vas lahko na področju kariere in denarja zmedejo. Čustvenih zadev raje ne rešujte, saj bi se lahko še bolj zakomplicirale in vas popeljale v nezadovoljstvo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo lune v kozorogu pričakujte ogromno opravkov. Če ne prej, vsaj proti večeru umirite misli in si vzemite več časa zase. Srčne težave se žal ne bodo rešile same od sebe. 

BIK
Svoje mnenje boste povedali jasno. Večji poudarek boste namenili logičnim rešitvam in postali boste bolj odločni. V komunikaciji boste doživeli napredek, kar vas bo zelo razveselilo.

DVOJČKA
Po majhnih korakih lahko pridobite ustrezno energijo in se odločate za pomembne poslovne spremembe. Finančno se zaradi vpliva lune v kozorogu ne boste smeli preveč pritoževati. 

RAK
Tokrat boste prišli do spoznanja, da morate nekaj narediti ali spremeniti. Če niste zadovoljni s trenutnim dogajanjem v življenju, je skrajni čas, da se odtrgate od ustaljene rutine.

LEV
Naredite nekaj zase in se odpravite tja, kjer ste vedno dobro sprejeti. Tih večer bo primeren za branje razne literature, ki vam prinaša teme za poglobitev in za dolge pogovore z ljubljeno osebo.

DEVICA
Ne glede na to, kako močno si boste danes želeli zmagati, vam zaradi trde energije lune v kozorogu verjetno ne bo uspelo. Čim prej se s tem sprijaznite, saj boste le tako zopet pomirjeni.

TEHTNICA
Verjemite v ljubezen in ne mislite, da bi se morali žrtvovati zanjo. Takšni, kakršni ste, ste v celoti vredni ljubezni, zato se nikar ne ukvarjajte z ljudmi, ki neprestano nekaj popravljajo in spreminjajo.

ŠKORPIJON
Zaradi energije lune v kozorogu boste deležni ovir in manjših zapletov. Potrudite se in naredite vsaj nekaj v svoji smeri, vsaj tisto, kar lahko. Možnosti so odprte, zato ne vrzite puške v koruzo.

STRELEC
Moč razuma in objektivno sklepanje vodi v boljše dojemanje in ugodne rezultate, zato ne izgubljajte časa, ampak se resno podajte v delovne obveznosti, ki že nekaj časa čakajo na mizi.

KOZOROG
Nemirna narava vam ne bo dala miru in na vsak način boste želeli nekaj raziskati. To vas bo na precej obremenjevalo, saj si boste naložili preveč dela ter stvari, ki vam niso pisane na kožo. 

VODNAR
Čeprav boste točno vedeli, kaj je tisto, česar si želite, boste na trenutke delovali nekoliko zmedeni. Ne skrbite, ovira ste samo sami sebi in nikomur drugemu. Nadaljujte, morda še kaj odkrijete.

RIBI
Na nekoga boste jezni, saj bo prepoznal nekaj, kar ste želeli prikriti. Skušajte se kljub vsemu soočiti in napredovati tam, kjer so vam trenutno nakazane najbolj ugodne priložnosti. 
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.