Magazin > Horoskop in Numerologija
4168 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 18. januarja 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Dan bo navdihnil vse tiste, ki v prejšnjih dneh niste znali poiskati pravih priložnosti in ujeti navdiha.

Začeli boste hrepeneti po svobodi, neodvisnosti in temu, da uresničite tisto, kar je že dlje časa skrito v ozadju. Odkrito se boste soočali, resnica bo prava izbira. Na miselnem področju boste daleč v ospredju. (Vir: Horoskop.si

OVEN 
Z dobro energijo lune v strelcu boste razrešili, kar ste si začrtali in sicer z motivacijo in vztrajnostjo. Morate si priznati, da so prijetne okoliščine tiste, ki vas že nekaj časa vodijo k boljšemu počutju.

BIK 
Določena zadeva se ne bo uresničila, kar vas lahko resno obremeni. Pomagajte si z luno v strelcu in svojo pot nadaljujte s samozavestnim pristopom in pogumom, ki ga imate dovolj.

DVOJČKA 
Zelo dobro se boste z luno v strelcu počutili v energijah, ki se bodo prepletale, vendar pustite nekaj prostora tudi za druge, saj bodo spraševali po nasvetih, ker so vaši odgovori vedno uporabni.

RAK 
Želite si več dogajanja in bolj odprtih odnosov, zato se boste podali v akcijo in zoprne stvari neobremenjeno pustili za sabo. Ne odločajte se za zadeve, ki jih ne poznate dovolj dobro.

LEV
Dobro vam bo šlo od rok prilagajanje, zato spontano sledite svojim sposobnostim in še preden se boste zavedali, boste tudi osebnostno napredovali. Ni še konec tekme, zato ne delajte prehitrih zaključkov. 

DEVICA  
V ljubezni lahko naredite tisti korak, na katerega se vztrajno pripravljate. Pokažite več optimizma in odločnosti, saj se boste znašli pred nekaj pomembnimi preizkušnjami. 

TEHTNICA 
Z energijo lune v strelcu si boste začrtali zanimivo pot. Prav prijetno se boste počutili, saj boste prejeli zelo lep kompliment, ki se vam bo še dolgo časa vrtel v vaših mislih. 

ŠKORPIJON 
Zaradi lune v strelcu bo prisotnih manj pomislekov, ki bi kradli vašo energijo in prinašali dvome. Dogajanje na ljubezenskem področju bo postajalo vedno bolj razgibano, kar vam bo všeč. 

STRELEC
Energije, vam zaradi lune v vašem znamenju ne bo primanjkovalo, kar vas vodi k večji produktivnosti. Ne delajte na področju kariere in denarja prehitrih zaključkov, saj bi se s tem usmerili v napačno smer. 

KOZOROG 
V ljubezni boste bolj pogumni in razigrani, saj prihaja občutek, da vas ljubljena oseba razume. Ne poskušajte obvladati čustev, raje se jim prepustite, saj boste le tako prišli do pomembnih spoznanj. 

VODNAR 
Dogaja se vam preveč pestro, zato boste nezadovoljni z dogodki, ki bodo zahtevali od vas prehitre odločitve. Prepoznali boste nekaj priložnosti zase, vendar še ne boste dovolj osredotočeni.

RIBI 
Ne bodite presenečeni, če boste kljub luni v strelcu malce zoprni, intuicija vas bo svarila pred napačnimi odločitvami, zato ji lahko popolnoma zaupate. Kupu obveznosti se ne boste mogli izogniti.

Preberite horoskop za danes tudi svojim najdražjim.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.