Magazin > Horoskop in Numerologija
6580 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 18. marca 2020

astrologija, horoskop
Za vsakim dežjem posije sonce.

OVEN
Splošno: 

Pri delu vam ne bo manjkalo ustvarjalne energije. Iz nje boste vlekli nevidno moč in jo točili tudi med druge sodelavce. Skupaj se boste lahko lotili tudi zahtevnejših projektov. Finančno stanje: spremljala vas bo sreča, zato je danes morda primeren dan, da tvegate. Prisluhnite intuiciji.

Ljubezen:
Samski boste morali pokazati svojo strastno in privlačno naravo. Nikar ne bodite sramežljivi, vaše simpatije to ne bo očaralo. Petek je, oblecite se v najljubša oblačila in pojdite med ljudi! Vezani boste v pričakovanju današnjega večera. Kar ste se domislili nekaj dni nazaj, boste sedaj dejansko uresničili. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Delovni dan se bo odvijal brez napetosti in velikega truda. Ker ne boste preveč utrujeni, se lahko udeležite nocojšnjega rojstnega dneva. Zdravje: povečajte telesno zmogljivost, saj vam jo zmanjkuje na vseh ravneh. Le dobra telesna in psihična kondicija vas bosta uspešno popeljali preko izzivov. 

Ljubezen:
Samske bo zjutraj navdajalo ravnodušje. Šele nekje proti večeru se boste pobrali in začeli na svoje  ljubezensko področje gledati bolj pozitivno. Pojdite v družbo, dobro vam bo delo. Vezani se boste ukvarjali s težavo, ki vama že nekaj dni ne da miru. Nujno se boste morali z nekom posvetovati, kako naprej.
 
Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno

Danes boste komaj čakali, da se služba konča in da končno neobremenjeno vdihnete. Toda v domačem okolju vas že čakajo drugi opravki, ki jih je treba dokončati. Že res, da je potrebno pospraviti okrog stanovanja ali hiše, a ni treba, da vam ta obveznost narekuje ves dan. Posvetite se tudi prijateljem in staršem. Zdravje: zvečer boste neaktivni in leni.

Ljubezen:
Vezani boste morali zaupati svojemu šestemu čutu. Partner vam namreč ne bo točno povedal, česa si želi, a sreča je, da ga vi poznate tako dobro, da boste ugodili njegovim željam. Samski nikar ne uporabite spleta, da nekomu nakažete svojo simpatijo. Bodite bolj pogumni in to naredite iz oči v oči. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4


RAK
Splošno: 

Pri delu omejite želje in interese. Če boste počeli vse naenkrat, vam bo to onemogočalo končati začeto, predvsem pa dokončati tiste naloge, ki so na prednostni listi. Finančno stanje: materialne dobrine so visoko na vašem spisku. Zdravje: vaše počutje bo precej odvisno od vremena. 

Ljubezen:
Samski boste morali najti ravnotežje med vsemi obveznostmi in pa vašim ljubezenskim življenjem. Zadnje čase ste namreč precej zapostavljali svoje potrebe. Vezani boste postavljeni pred precej težko odločitev. Vaš partner bo namreč od vas zahteval, da se odločite glede nekaj glede vajinega odnosa. Dobro razmislite. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV
Splošno: 

Na delovnem mestu ste vedno pripravljeni na kaj novega, ne bojite se tveganja, pa tudi možnosti, ki jih poslovni svet ponuja, ne boste odklonili. Finančno stanje: uredili boste denarne posle. Zdravstveno stanje: primanjkovalo vam bo navdušenosti in vitalnosti. Morda je za to kriva spomladanska utrujenost. 

Ljubezen:
Vezani se zavedajte, da za vsakim dežjem posije sonce. Tudi če sedaj nimata najbolj naklonjenega obdobja, to še ne pomeni, da bosta vajin odnos tudi končala. Prebroditi bosta morala nevihto in vse bo v redu. Samski se odpravite nekam, kjer bo veliko ljudi. Opazili boste nekoga, ki bo že na prvi pogled pritegnil vašo pozornost.
 
Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

V službi ste osredotočeni na jasen cilj, proti kateremu se počasi pomikate. Potrebno bo veliko inspiracije, preobrazbe in dinamike. Te dni razpolagate z genialnimi sposobnosti, zato si boste brez težav privoščili ta podvig. Zdravje: v zadnjem času pridno skrbite za vaše zdravje in tako naj ostane tudi v prihodnje. 

Ljubezen:
Samske bodo obdajali dvomi. Vaša samozavest bo precej nizka, kar se bo poznalo tudi na zunaj. Zato vam dan ne bo najbolj naklonjen za nova poznanstva. Vezani se boste morali tudi danes posvetiti svoji boljši polovici. Ta se bo lotila naloge, kateri ne bo kos. Le glejte, da boste izkazali vso svojo podporo. 

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno: 

V službi boste zelo motivirani. Čeprav je vaš del že več kot izpolnjen, vam ne bo težko opravljati nalog, ki so pravzaprav namenjene vašim sodelavcem. Pomembno vam je, da lahko delujete na čim bolj ustvarjalen način. Ne stremite k visokim rezultatom in nimate potrebe po nadzoru situacije. Odnosi s prijatelji se bodo ponovno uskladili. 

Ljubezen:
Vezani boste potrebovali nasvet prijatelja glede težave, ki se bo pojavila med vama. Nikar se zadev ne lotite sami, saj boste vse videli precej bolj težavno, kakor je v resnici. Samski boste precej muhaste volje. Zvečer si raje ne naredite načrtov, saj vam družba ne bo ravno po godu.
 
Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Na delovnem mestu si boste z novimi nalogami širili obzorja. Želeli boste povečati svoj vpliv v poslovnem svetu. Z vztrajnim trudom in povezovanjem z različnimi ljudmi vam bo tudi uspelo. Pri tem pa z vsemi ohranjajte korektne odnose, da se bo vaš načrt čim bolje obnesel. Neiskrenost in zahrbtnost ne bosta obrodila sadov. 

Ljubezen:
Vezani boste zelo intenzivni. Saj je lepo, če ste skromni, vendar pa si včasih lahko pripišite zasluge za svoje dosežke. In danes vam bo uspelo očarati svojega partnerja tako, kot že dolgo ne. Samske bo precej pritegnila neka nepoznana oseba. Bodite dovolj pogumni, da naredite naslednji korak, zagotovo ga ne boste obžalovali. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

V službi se boste dobro odzvali na tuje potrebe in zahteve. Svoje sebične razloge boste opustili in pomagali drugim pri morebitnih dvomih. Nemir, ki se bo pojavil v drugi polovici dneva skušajte pregnati s športnimi aktivnostmi. Zdravje: šele ne dopustu si boste resnično oddahnili.

Ljubezen:
Samski, še posebno ženske, se kar ne boste mogle osredotočiti na tiste pomembne stvari v svojem življenju. Misli vam bodo kar naprej uhajale k tisti simpatični osebi, ki ste jo srečale pred nekaj dnevi. Vezane najdite nekaj, kar bo vas in partnerja spravilo v dobro voljo. Že nekaj časa se nista skupaj nasmejala do solz. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 2


KOZOROG
Splošno: 

Radi bi prešli meje svojih delovnih sposobnosti. Stremite k temu, da si čim prej naberete veliko izkušenj. Čedalje višje boste plezali, vedno več odgovornosti boste imeli. Dobro razmislite, ali ste resnično pripravljeni na ta izziv. Od vas bo zahteval ogromno energije in odrekanja.

Ljubezen:
Vezani si vzemite nekaj časa, da pogledate na vajin odnos iz drugega zornega kota. Ugotovili boste, da bi lahko marsikaj naredili drugače, boljše. Potrudite se. Samski pa nadaljujte s svojim prizadevanjem glede vaše simpatije. Ste namreč na pravi poti, da jo osvojite, vendar boste potrebovali še nekaj časa. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno: 
Pri delu boste svoje želje izražali brez potrebe po manipulaciji. Četudi se vsi z njimi ne bodo strinjali, boste poskušali poiskati srednjo pot, ki bo zadovoljila celoten kolektiv. Finančno stanje: razkošen življenjski slog bo za nekaj časa treba pustiti za seboj in se predati preudarnemu razmišljanju, kar se tiče financ. 

Ljubezen:
Samski si vse pomembne korake na čustvenem področju raje prihranite za kasnejše dni. V trenutnem obdobju vam jezik ne bo tekel, kakor ste vajeni, zato bi lahko bili deležni razočaranja. Vezani ne bodite razočarani, če vam partner ne bo posvečal toliko pozornosti, kakor po navadi. Pokažite malce razumevanja. 

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Na delovnem mestu ste končno dojeli, kdaj je treba govoriti in kdaj molčati. Danes se bo slišal vaš kritični glas. V krogu prijateljev se bo ponovno izrazil vaš prirojen smisel za humor, zaradi česar boste nasmejali tudi tiste najbolj otožnega razpoloženja. Vsi vas bodo želeli imeti ob sebi. 

Ljubezen:
Vezani, velika razlika je, če se vam samo zdi, da je nekaj narobe z vašim partnerjem, ali pa če to veste. Naravnost vprašajte, kaj ga muči, vaša pozornost mu bo dobro dela. Samski pričakujte spremembe na čustvenem področju. Dogodek izpred nekaj dni bo končno prinesel tisto, na kar ste čakali. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.