Magazin > Horoskop in Numerologija
6473 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 18. novembra 2020

astrologija
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Na poslovnem področju boste dobili številne priložnosti, a bodo zato možni spori s sodelavci in podrejenimi. Druge boste želeli prepričati, da nimajo prav, kar ne bo dobro za vaš položaj in ugled. Vedeti morate, da bo dan ugoden za spravo z osebami, s katerimi nimate najboljšega odnosa, zato nikar ne oklevajte. 

Ljubezen:
Na novo zaljubljeni, pred vami je odličen dan. Samski, všeč vam je nekdo, s komer niste v stiku, a dobili boste možnost, da se to spremeni. Nepričakovana priložnost vas bo sprva zbegala. V kolikor imate družino in otroke, bo ljubezensko življenje postavljeno na stranski tir. Dobro bi bilo, da bi posvetili več časa partnerju in njegovim potrebam.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Poslušali boste tuja stališča glede določene zadeve, ki je že dalj časa nerešena težava. To stanje vas obremenjuje, uporabite različne predloge in nasvete. S pomočjo ustvarjalnosti ter vplivnih in starejših oseb boste lahko začeli dobičkonosen posel. Dobro se boste razumeli s tistimi, ki bodo imeli zanimive zamisli, ki bodo podjetni in vas bodo spremljali na vsakem koraku.

Ljubezen
Popolnoma se boste prepustili romantičnemu razpoloženju in razmišljanju o skupnem načrtu v daljni prihodnosti. Morda pa bo to samo obrambni mehanizem, kajti, če ste na samem začetku zveze, ne boste vedeli, kako se organizirati. Stalni partner vam ne bo nudil veliko svobode, a ne poslužujte se laži, kajti z lahkoto bi vas prebral.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Ljubeznivi boste, a nikomur ne boste dovolili, da bi vam ponudil tisto, kar ste enkrat že odbili in ste jasno povedali, kakšno je vaše stališče glede tega. Prijatelji vas bodo opogumljali in podpirali, da zdržite v poslu, glede katerega ste bili že nekajkrat razočarani in v katerem nameravate veliko tvegati. To je samo vaš strah, kajti ste na dobri poti k uspehu.

Ljubezen:
Pričakujete lahko zelo ugoden dan, še posebej če vam je všeč nekdo, ki se giblje v enakem poslovnem krogu. Nikar se ne sramujte svojih čustev, čeprav se s to osebo še ne poznata najbolje. Ne odbijte namigov, da ne boste ustvarili negotovega ozračja. Vezani boste ponovno zaljubljeni in srečni kot na začetku zveze.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


RAK
Splošno:

Dan vam ne bo preveč naklonjen in znašli se boste v situaciji, kjer se boste razburjali zaradi nepomembnih zadev, ki vam jih bo naložil šef ali starejši član družine. Prepričani boste, da nekdo dela proti vam in vas omejuje. Potrebujete pozornost in razumevanje, po drugi strani pa imate veliko željo nekomu dokazati, da nima prav. V financah lahko pričakujete uspeh.

Ljubezen:
Ljubezensko življenje ima vse možnosti biti uspešno, še posebej, če ste v tajni zvezi z nekom, ki je bil dolgo samo vaš prijatelj. Obstaja tudi velika možnost, da boste vstopili v zvezo s športnikom ali poslovnežem. Vezani, nikar se ne igrajte s potrpljenjem vašega partnerja in ne dovolite, da bi vas kdo spravil iz tira. Lahko pričakujete klic stare ljubezni.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Dan izkoristite za intelektualno delo. Načrtovano poslovno dogajanje preprosto odložite, če pričakujete pomemben klic ali sestanek. Veliko bo zamujanja in prestavljanja, toda nekdo vam bo dal sijajno zamisel glede skupnega dela. Dobro bi bilo, da bi se razumeli s tistimi, ki vam bodo ponudili rešitev določene finančne težave ali pa posel, da bi nekaj še dodatno zaslužili.

Ljubezen:
Naučite se partnerju dati čim več konkretnih dokazov ljubezni, kajti do sedaj je slišal samo vaše obljube. V ljubezni in pri spoznavanju boste dokaj zahtevni, v vas se bo pojavila potreba po romantiki. Veliko privlačnost boste čutili do osebe, ki ne bo imela dovolj časa za vas in vam bo to tudi jasno povedala.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Izkoristite naklonjenost določenih oseb, ki vas podpirajo in ščitijo vaše osebne interese na zelo neposreden način. Morda bo nekdo spraševal o vas in se bo zanimal za vas, kar vam ne bo odgovarjalo. Veliko bo nasprotovanj, še posebej glede denarja, saj vam bodo bližnji povedali, da se ne strinjajo z vami. 

Ljubezen:
Zelo verjetno bosta prišla do rešitve nečesa zelo pomembnega. Pojavila se bo velika potreba po pogovoru, a ne bosta premogla dovolj topline, tako da poskušajte biti bolj odprti in razumevajoči. Morda se boste bali zavrnitve. Ne razmišljajte o svojih besedah, bodite spontani, to se od vas pričakuje. Samski boste nekomu zelo všeč. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno:

Napeto vzdušje v službi je posledica nestrinjanja glede določenih finančnih zadev ali težav, ki so nastale zaradi nepazljivosti sodelavcev. Razburjali se boste, ker ne boste mogli veliko vplivati na sam potek dogajanja. Nekdo bo potreboval vaš strokovni nasvet. Na trenutke boste zelo nepotrpežljivi in zdelo se bo, kot da ne veste, kaj v resnici hočete.

Ljubezen:
Vaš partner je obremenjen z denarjem. Reševal bo neka vprašanja in nujno bo potreboval vašo podporo. Njegova negotovost vase in nervoza se bosta prenesli na vajino skupno življenje. Nikar se ne obremenjujte z nepotrebnimi pogovori, ki ga razburjajo, raje mu pomagajte.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Pričakovali boste pomemben klic v zvezi s službo ali pomembno materialno zadevo. Tudi vi nikar ne oklevajte poklicati prijateljev, a izognite se tistim, ki vam črpajo energijo in vam dajejo občutek krivde. Na poslovnem področju vas je strah ambicioznih kolegov in konkurence. Poskušajte ostati pozitivni tudi do tistih, ki do vas niso dobronamerni. 

Ljubezen:
Novonastale zveze bodo danes pod velikim stresom, a tudi precej razburljive. Lahko pride do prebliska starih čustev in boste v nekom že znanem naenkrat ugledali zanimivo osebo, ki vas bo popolnoma prevzela in navdušila. Če sta s partnerjem v slabem odnosu, potem to danes popravita. Verjetno ste brez kakršnegakoli razloga malce negotovi vase.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

V kolikor pričakujete večjo spremembo v službi ali novico v zvezi s tem, boste najverjetneje morali počakati še kakšen dan. Dobro se boste znašli pri reševanju poslovnih težav, še posebej dobro boste sodelovali z drugimi sodelavci, saj boste zelo energični in logično boste razmišljali. Ne odgovarjajte na provokacije in kritike.

Ljubezen
Tisti v daljši zvezi lahko danes pričakujete manjšo ohladitev in čeprav se boste poskušali sprostiti, boste zaskrbljeni. Verjetno ste nezadovoljni s položajem doma ali pa imate vzporedno še simpatijo. Poskušajte se ne razburjati glede nečesa, kar vas pri partnerju moti, saj veste, da nikoli ne bo prevzel drugačnega vzorca vedenja.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Morda bo nekdo izkoristil vašo slabo stran in vas bo prepričal v nekaj, česar v resnici ne boste želeli. Z okolico boste težko poiskali skupni jezik, možne so tudi manjše razprtije. Poslovno zelo dobro stojite, z lahkoto se boste dogovorili glede nekega projekta. Čeprav se ne boste prilagajali, boste vseeno z lahkoto sodelovali z ljudmi, ki vam veliko pomenijo.

Ljubezen:
Zatopljeni boste v delo do te mere, da bo partner počasi izgubljal živce. Malce popustite, nova strategija lahko prinese boljše rezultate. Številni se bodo mešali v vajino zvezo, a ne bodo reševali vajinih pomembnih vprašanj. Zdelo se vam bo, da ne prejemate podpore od tistih, od katerih ste to pričakovali. Svoje težave rešujte sami, saj ste vi najbolj odgovorni zanje.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Imate zaupanja vredne sodelavce, na katere lahko računate, predvsem pri zamislih glede posla z mediji ali drugače vezanega na spretno komunikacijo. Morda bi bilo dobro, da bi se čim prej vpisali v tečaj tujega jezika ali pa obnovite že naučeno znanje, kar vam bo zelo koristilo. Nikar pa zdaj ne razmišljajte o odhodu na potovanje. 

Ljubezen:
Zaradi nečesa, kar vam bo partner rekel, boste zelo razburjeni, a tega pred njim ne boste pokazali, saj se vam bo zdelo, da vas ne bi razumel. Samski se boste dobro znašli v svojih čustvenih vrtincih. Prepustite se dogajanju, še posebej, če ste že dalj časa sami. Zvedeli boste nekaj, kar vas že dalj časa zanima.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Nekdo vam bo ponudil sodelovanje, morda mlada oseba, ki ji zaupate in ki je zaradi posla veliko v stikih s tujino. Bodite pripravljeni prilagoditi se zahtevam novega delovnega mesta, kajti lahko boste precej obremenjeni s tistim, kar vam bodo ponudili. Organizirajte svoj urnik tako, da boste imeli dovolj prostega časa za sproščanje in hobije.

Ljubezen: 
Pripravljeni se boste prepustiti dogajanju, morda boste partnerju prepustili sprejemanje pomembnih odločitev. Zanemarili boste svoje obveznosti in se popolnoma predali partnerju. Dopustili boste, da bo načrtoval vajino ljubezensko življenje. Po drugi strani pa bodite prilagodljivi in se ne razburjajte, če partner ne bo imel dovolj časa za vas prav v vsakem trenutku, ko si boste to zaželeli.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.