Magazin > Horoskop in Numerologija
8647 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 18. septembra 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

V današnjem dnevu boste čutili, kako energija zapušča vaše telo. Komaj boste čakali, da se bo delovni dan iztekel. Po napornem delovniku si privoščite popoldanski počitek, saj ga boste močno potrebovali. V večernih urah se boste počutili, kot da ste prerojeni. Morda se boste lotili določene fizične aktivnosti, ki bo poskrbela za vaše boljše počutje. Pričakujte klic, ki vas bo razveselil. 

Ljubezen:
Nežnejši spol bo danes potreboval več partnerjeve pozornosti kot sicer. Prišle boste v situacijo, ko se boste naveličale že same sebe. Ne skušajte se prilepiti na svojega partnerja, saj bi se vam ta lahko uprl. Ne utesnjujte ga. Predstavniki moškega spola boste danes malce zanemarili svojo drago. Samski boste potrebovali razvedrilo, zato vam družaben večer s prijatelji ne bo ušel. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Pri delu boste čutili, kako vam primanjkuje delovne motivacije, prav tako pa vam bo pogled uhajal na uro. Večer bo minil zelo družabno. Že danes lahko pričakujete srečanje s prijatelji v večernih urah. Druženja vam zagotovo ne bo primanjkovalo. Pazite le na zdravje, saj vam bo slednje lahko povzročilo določene težave v prihajajočih dneh.

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola boste danes hrepenele po dotiku in objemu. Že v popoldanskih urah lahko pričakujete ogromno pisanih trenutkov med vama s partnerjem. Samski se zvečer zatecite v družbo najbližjih, tako boste odmislili čustvene skrbi. Čez dan boste zatopljeni v svoje misli.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste nadvse zagnani in motivirani, zdelo se vam bo, da bi lahko premikali gore. Vneto boste garali, pogled na uro pa vas bo vedno znova presenetil. Mislite tudi nase in ne pozabite na hrano in pijačo, saj boste tako svojemu telesu napolnili baterije. Proti večeru bodite previdni pri ravnanju z denarjem! 

Ljubezen:
Tisti, ki niste v ustaljenem odnosu, boste danes polni energije. Sprva boste žareli pri svojemu delu, nato pa boste navdušeno spoznali, da vas opazuje mnogo ljudi. V večernih urah boste lahko spoznali nekoga, ki vas bo neizmerno privlačil. Nadzorujte svoje vedenje. Tisti, ki ste v ustaljenem razmerju, boste danes zvečer pokazali, kako zagreti ste za svojega partnerja.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Danes boste premišljevali o tem, ali se želite podati na delo ali ne. Vaše počutje bo zelo slabo, vi pa si boste še vedno belili glavo z delom, ki čaka le na vas. Premislite. Tudi vi ste le človek, ki lahko zboli. Danes se ne naprezajte, saj boste v nasprotnem primeru zagotovo obležali v postelji. Prijatelj vas bo popoldan prosil za nasvet. Prisluhnite mu. 

Ljubezen:
Partner vam bo tudi danes nudil oporo. Tolažil vas bo v primeru, da vam ne bo šlo vse od rok. V večernih urah si lahko ogledata dober film, zagotovo je pred vama miren večer. Tisti, ki nimate ustaljenega odnosa, boste danes pasivni. Vaše počutje bo slabše, zato se ne boste odpravili novim dogodivščinam naproti. Odpočijte si, saj vam bodo planeti jutri bolj naklonjeni. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

LEV
Splošno:

Tudi danes boste polni novega zagona in pozitivne energije. Razmišljali boste o tem, da je življenje zares potovanje in da nas vodi po različnih poteh. Vi ste si zagotovo izbrali svojo in tudi danes ne boste imeli pomislekov o tem, ali je ta prava ali ne. V večernih urah vas zagotovo čaka družaben večer s prijatelji, ki vas bodo s svojo pozornostjo zares razveselili. 

Ljubezen:
V ljubezni boste tudi danes malce ljubosumni. Zdelo se vam bo, da ne morete zaupati partnerju. Morda v resnici ne zaupate sebi? Premislite. Pogovorita se, saj bosta le tako lahko rešila vsa odprta vprašanja. Samski bodite pripravljeni, današnja noč bo vaša noč. Zagotovo se boste znašli v vlogi žrtve, ulovil pa vas bo nekdo, ki vam bo pisan na kožo. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Danes boste še vedno polni energije. Zdelo se vam bo, da boste lahko mirno opravili vse delovne obveznosti, za katere ste zadolženi. Danes morate paziti na nespečnost. Planeti vam ne bodo naklonjeni, zato se ponoči ne boste ravno spočili. Privoščite si že popoldanski počitek, saj si boste tako nabrali nove moči.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes malce nejasni, predvsem pri izražanju. Zdelo se vam bo, da potrebujete več časa zase. Tega ne boste znali pojasniti na normalen način. Počutili se boste krive. Taka čustva bodo povsem odveč. Vsi potrebujemo umik. Pojasnite to svojemu partnerju na lep način. Tudi samski boste čutili, da vam primanjkuje energije za druženje.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Tudi danes boste malce živčni. Zdelo se vam bo, da ne morete slediti vsemu, kar se dogaja okoli vas. Še vedno boste delali pod pritiskom, saj nekdo čaka na vaš končni rezultat. Ne pozabite, da kdor čaka, zagotovo dočaka. Vzemite si čas. Videli boste, da bo končni rezultat izvrsten. Zvečer posvetite malo pozornosti tudi najbližjim. Potrebujejo vas, zato ne pozabite na njih!

Ljubezen:
Današnji dan bo zagotovo eden boljših. Na čustvenem področju boste danes pokazali svoja najgloblja čustva in najgloblje občutke, ki jih gojite do svojega partnerja. Tudi samski boste danes zelo čustveni. Svojo pozornost in naklonjenost boste izkazovali vsem prijateljem in bližnjim. Če boste odšli ven, vas bo zagotovo nekdo prav prijetno presenetil. Sprostite se! 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Tudi danes boste polni delovne vneme. Zdelo se vam bo, da ste neustavljivi. Ne smete si domišljati, da ste odporni na vse. Danes lahko pričakujete vidno poslabšanje vašega zdravja. Kljub temu, da boste želeli opraviti vse, vam danes morda ne bo uspelo. Poskrbite sprva za svoje počutje, naj bo delo danes na drugem mestu. Pričakujte težave s sinusi.

Ljubezen:
Danes bo vaše ljubezensko življenje ponovno v zagonu. Čutili boste, kako vam partner namenja vso pozornost in vso naklonjenost. V primeru, da se boste počutili slabše, vam bo partner stal ob strani, razvajal vas bo. Ponovno boste začutili, kako je biti ljubljen. Samski boste kmalu ustreljeni s puščico ljubezni. Odprite srce, saj je pred vami novo obdobje v ljubezni.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Danes boste malce slabše volje. Finančne težave vam ne omogočajo notranjega miru. Trenutna situacija vas zelo obremenjuje. Ko se bo iztekel vaš delovni dan, se zamislite nad svojimi dejanji. Naredite načrt o porabi financ, ki so vam na voljo in držite se ga. Zdravje: že dopoldan se bodo lahko pojavili glavoboli.

Ljubezen:
Danes boste z mislimi daleč proč. Težave, ki jih imate, vam ne bodo omogočale mirnega dne. Tisti, ki ste vezani, ne pozabite na najbližjo osebo. Tudi ona potrebuje malce vaše pozornosti. Vsi imamo kdaj težavno obdobje, zato ne mislite le nase. Videli boste, da vam bo partner stal ob strani. Samski boste danes zelo zaprti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2


KOZOROG
Splošno:

Pri delu boste danes zelo nestrpni. Verjeli boste v svoj prav, zato ne boste dopuščali, da bi vam drugi solili pamet. Pomirite se malo. Vsekakor morate tudi vi pogledati na težavo z različnih zornih kotov. V nasprotnem primeru lahko pričakujete mnogo prepirov pri delu. Večer bo zagotovo mirnejši, čutili boste občutek pomirjenosti. 

Ljubezen:
Tisti, ki imate ustaljen odnos, boste danes zelo hrepeneli po svojem partnerju. Vsekakor ga boste danes prijetno presenetili s povabilom na romantično večerjo. Tudi samski se boste lahko danes predali ljubezni in pozornosti. V svoji koži se boste počutili odlično! Zdelo se vam bo, da ste kot magnet za nasproti spol. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Zdelo se vam bo, da ste tako nestrpni, kot že dolgo niste bili. Danes ne boste osredotočeni na delo. Pogovori med sodelavci vam bodo omogočili hitrejše minevanje časa. Delovna storilnost bo na zelo nizkem nivoju. Če ste v pomembni fazi pri nekem projektu, se raje zavzemite za delo in se skušajte motivirati. Zdravje: odlično!

Ljubezen:
Vaše ljubezensko življenje bo danes zelo pestro. Občutili boste, kako se lahko predajate svojim občutkom brez zadržkov in brez sramu. Partnerju boste zaupali vse, kar vam že dolgo leži na duši. Počutili se boste neverjetno, prav tako pa se bo vez med vama okrepila. Tisti, ki niste v razmerju, boste danes prejeli zelo zanimivo sporočilo. Nekdo hrepeni po vaši pozornosti. Namenite mu pogled.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Misel na konec dela vas bo osrečevala. Nestrpno boste odštevali ure in minute do odhoda domov. Srečni boste, ko se boste zatekli v svoj varni dom. V popoldnevu vas čaka veliko pogovorov in komunikacije z najbližjimi. Večer boste preživeli mirno, ugotovili boste, kako vas lahko tako majhne stvari osrečijo. Zdravje: previdno! Obstaja možnost močnega prehlada. 

Ljubezen:
Danes boste zelo nestrpni. Komaj boste čakali, da se boste lahko zatekli v varni objem svojega partnerja. Zdelo se vam bo, da potrebujete bližino bolj kot kadarkoli prej. Samski boste danes čutili, kako zelo vam manjka nekdo, na katerega bi se lahko zanesli. Planeti bodo na vaši strani, izkoristite odlično priložnost! 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.