Magazin > Horoskop in Numerologija
4332 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 19. januarja 2022

Horoskop.si Horoskop.si
Odličen čas, da nekomu odpustite, morda celo sebi.

Zanimivi zaključki, ki se bodo prepletali bodo dovolj zreli da zagrizete vanje. Popeljite vse do tiste točke, ki jo že dlje časa načrtujete, pa morda niste zbrali dovolj poguma, da se neobremenjeno podate v akcijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Prosili vas bodo za pomoč, vendar najprej razmislite, če ste pripravljeni zopet žrtvovati svoj čas. Na poslovnem področju boste zaradi ugodne lune v levu deležni pohvale, ki vam bo še kako godila. 

BIK 
Nekomu, ki ste mu storili krivico se čim prej iskreno opravičite in hitro boste spoznali, da se bremena valijo z vaših misli, kar vas bo napolnilo z zadovoljstvom in drugačno energijo. 

DVOJČKA 
Glede poslovnih odnosov boste zaradi energije lune v levu bolj kritični in hkrati bolj prodorni kot ste običajno. Radi bi se umaknili od problema, vendar to ni najboljša možna rešitev.

RAK 
Stopite korak nazaj, globoko vdihnite in ne dovolite, da bi vas osebe v okolici obremenile s svojimi zahtevami. Vzemite si čas za prijetne drobnarije, ker ga resnično potrebujete.

LEV 
Čakanje na odgovor se vam tokrat ne obrestuje, saj se predobro poznate in veste, da boste slej ko prej potegnili črto in želeli direktne odgovore na svoja vprašanja. Nikar pa ne pretiravajte!

DEVICA 
Zaradi energije lune v levu boste brez potrpljenja, čeprav bi bilo priporočljivo, da najprej razmislite, preden nekoga obtožite za nekaj, kar morda sploh ni kriv. Bodite diplomatski.

TEHTNICA 
Navidezno boste sicer dokaj mirni, medtem ko se v vaših mislih že kuje nekaj pomembnega in strastnega. Kreativnost lahko uporabite za ukvarjanje s prijetnimi stvarmi.

ŠKORPIJON 
Prišli boste do spoznanja, koliko lahko nekomu zaupate, kar vas bo močno presenetilo. Pohvalili se boste lahko z odprtim pogledom na življenje, kar vas bo v večernih urah  razvedrilo.

STRELEC 
Ne pričakujte, da boste uspeli vse doseči naenkrat, saj je na vidiku nekaj zmede ter nejasnosti. Ujemite priložnost, ki se ne bo ponovila kmalu in jo trdno zgrabite, da se vam ne izmuzne.

KOZOROG 
Znašli se boste v središču pozornosti, kar vam bo zelo všeč, saj vas spremlja luna v levu, ki poudarja vaš ego. Sestanek vam bo vrnil upanje, da boste lahko tudi dejansko spremenili kar vas obremenjuje.

VODNAR 
Dokler boste samo razmišljali in ne boste naredili nobenega koraka, se bo v vaših mislih kopičil nemir, ki vam bo onemogočal napredek, zato se čim prej spontano podajte v akcijo.

RIBI 
Vse kar se bo dogajalo bo zelo pestro, posebno ob prepletanju poslovnih zadev z ljubezenskimi pripetljaji. Imate priložnost, da začnete znova, saj boste izredno iznajdljivi in prodorni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.