Magazin > Horoskop in Numerologija
6656 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 19. maja 2021

horoskop, astrologija Profimedia
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Otresli se boste slabih misli in negativnih pričakovanj. Razposajeni boste in razigrani, kot že dolgo niste bili. Imeli boste občutek, da se življenje končno odvija tako, kot ste si zamislili. Načrte boste uresničevali sproti, denarja in časa vam ne bo primanjkovalo.

Ljubezen:
Posvečali se boste malenkostim v odnosu. Razveselila vas bo topla partnerjeva beseda, bolj kot kakšno dragoceno darilo. Uživali boste v skupnih trenutkih, objemih, poljubih in dotikih. S partnerjem se morda že dolgo nista v miru usedla zjutraj ob kavi in se pogovorila o vsakdanjih stvareh. Danes je pravi dan, da nadoknadite zamujeno.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


BIK
Splošno:

Zablesteli boste. Marsikatero težavo, ki vam je v prejšnjih dneh kratila spanec, boste občutili kot kratkotrajno oviro. Danes si boste znali zastaviti izziv in ga tudi doseči. Edino področje, kjer tega res ne bi smeli početi preveč lahkomiselno, so finance. Tveganja se vam bodo slabo obrestovala.

Ljubezen:
Veliko truda boste pripravljeni vlagati v čustva, zveze in svoje ljubezenske načrte. Pričakovali boste tudi veliko v zameno in tokrat vam bo to polepšalo dan in vlilo optimizma. Vezani ne pogrevajte starih zamer, da ne povzročite konfliktov. Samski pa ne pozabite na svoje obljube.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6


DVOJČKA
Splošno:

Ves dan boste nemirni. Možna je nespečnost, zato pred spanjem malo potelovadite ali pa se sprehodite na svežem zraku. Čez dan uživajte lahko hrano, ki se ne prebavlja dolgo, kajti prebavne motnje so lahko velik krivec za pomanjkanje spanca. Spotite se in utrudite. Ne obremenjujte se s težavami in nerešenimi medosebnimi odnosi.

Ljubezen:
Povrnite izgubljeno iskro nazaj v vajin odnos. Vzemite si več časa samo za vaju in ne dopustite, da bi vaju kaj iz zunanjega sveta motilo ali vama kvarilo užitek. Skupaj si privoščita penečo kopel, zmasirajta se z dišečim oljem ali pa se pred seksom posvetita dolgi predigri. Pozabita na vsakdanjost in navade, počnita nekaj nenavadnega.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Če si želite kakršnih koli sprememb, je danes pravi dan, da naredite nekaj glede tega. Morda vas bodo spodbudile neke govorice, ki pa jim ne bi smeli pripisovati prevelikega pomena. V ozadju dogajanja je zavist. Vendar pa je glavno, da ste vi zadovoljni sami s seboj. Če niste, ukrepajte.

Ljubezen:
Vajin odnos se bo razcvetel in vi boste zaradi tega zelo zadovoljni ter srečni. Končno se vam bo zdelo, da vse poteka tako, kot mora. S partnerjem bosta našla tudi skupni jezik glede nekaterih načrtov, o katerih že dolgo razglabljata, a do sedaj nista prišla do ustrezne rešitve. Skupaj bosta ugotovila, kaj želita in tudi, kako do tega priti.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6


LEV
Splošno:

Odnosov danes ne boste mogli urediti in zaradi tega boste precej obremenjeni in osamljeni. Razčistite sami pri sebi, popolnosti ni in tudi popolnega prilagajanja ne! Finančno stanje boste po zaslugi svojega truda in nekaj ugodnih premikov končno lahko popravili. 

Ljubezen:
Samski se zavedate, da je ljubezen pomembna, vendar vam danes ne bo do tega, da bi naredili kaj posebnega za spremembo stanja. Ne boste imeli prave volje. Vezani pa boste obremenjeni s težavami in nestrinjanji med vama. Več bo pritoževanja kot konstruktivnih pripomb.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5


DEVICA
Splošno:

Ukvarjali se boste s prijetnimi, umetniškimi zadevami, kot so glasba, pisanje ali filmska produkcija. Umetnost vas bo izjemno privlačila, zelo boste ustvarjalni. Zjutraj se odpravite do knjižne police in si izberite dober pustolovski roman ali napeto akcijo. Branje na vrtu ali terasi vas bo sprostilo in napolnilo z dobro voljo ter veselim razpoloženjem.

Ljubezen:
Vezani boste za nasvet prosili starejše sorodnike. Zelo zanimivo vam bo, ko bodo razlagali, kako je bilo v njihovih časih, vendar se vam bo zdel nasvet neuresničljiv. Zavedajte se, da nosijo veliko modrosti. Samski pa boste polni energije, ki jo boste uporabili za spogledovanje z vsemi okoli vas. Pazite, da ne bo kdo vaših pogledov razumel napačno. Vse ima svoje meje. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Obveznosti danes nikar ne opravljajte z levo roko, saj bi se vam to lahko kaj hitro maščevalo. Le prizadevnost je tisto, kar šteje. Na finančnem področju se boste morali soočiti z nekimi ovirami, ki pa jih boste tudi uspešno rešili. 

Ljubezen:
Samski, danes bodo vaša čustva v ozadju, saj boste preveč obremenjeni z ostalimi stvarmi. Zvečer si vzemite čas zase, saj ne boste imeli energije, da bi se lotili še česa drugega. Vezani pa boste morali partnerju dati nekaj prostora. Ne vzemite tega osebno, vaš partner bo imel danes slab dan.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3


ŠKORPIJON
Splošno:

Pokličite družinske člane, s katerimi že nekaj časa niste bili v stikih in prijetno pokramljajte. Dolgo ste bili obremenjeni s svojimi skrbmi, pa tudi s finančnimi obveznostmi. Danes pa le izkoristite bolj sproščeno vzdušje in več optimizma, ki vam ga obeta vaš horoskop.

Ljubezen:
Pri vezanih bo danes veljalo pravilo, da gre ljubezen skozi želodec, zato se potrudite in partnerju pripravite kaj okusnega. Tudi samski boste razmišljali o tem, kaj vse, kar počnete, bi bilo bolj smiselno in prijetno početi v dvoje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


STRELEC
Splošno:

Nesporazumi z okolico se bodo kar vrstili. Doma že dolgo niste zadovoljni s stanjem in veliko stvari je, ki vas bodo danes še posebno motile. Če se boste odločili, da boste izboljšali finančni položaj, boste morali nekaj spremeniti in se nečemu odpovedati. Dobro se naspite. Ker je bil vaš spanec v zadnjih nočeh nemiren, ste nemirni in razdražljivi.

Ljubezen:
Danes se boste precej ukvarjali z nekom, ki vam je blizu, vendar pa vam ne bo zaupal, kaj se dogaja z njim. Vezanim bo to odvrnilo misli od partnerja in ta bo na račun tega malce užaljen. Samski pa se boste danes razdajali naokoli, sebe pa boste postavili na stranski tir. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Danes boste edini, ki boste našli pravilno rešitev. Zato vas bodo navidezno slavili, a bodite previdni, nekaj prijateljev je že po naravi precej ljubosumnih. Zavidajo vam vaš uspeh in vas obrekujejo. Denarno stanje se danes ne bo spremenilo, prilivov, ki jih pričakujete, še ne bo. 

Ljubezen:
Samskim bo danes veliko bolj kot duhovna plat pomembna materialna, zato se ne boste kaj preveč posvečali ljudem okoli vas. Vezani pa boste danes bolj skrbeli zase in za svoje dobro počutje. Partnerju dajte vedeti le, da včasih potrebujete nekaj časa samo zase, da ne bo preveč užaljen.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4


VODNAR
Splošno:

Doma vas bodo bližnji danes hvalili, nadvse zadovoljni so namreč zaradi vašega preteklega uspeha. Vaša na novo pridobljena samozavest pa ne bo všeč vašemu življenjskemu sopotniku, raje ima nadzor in vpliv nad vami! Danes se bodo vaši viri prihodkov razširili. Vaša dobra volja in veselje se bosta odrazila na vašem dobrem počutju.

Ljubezen:
Vezani se danes zatecite po pomoč k prijatelju. Nikakor ne boste našli rešitve na neko vprašanje, ki vas muči že nekaj dni. Prijatelj vam bo pomagal, skupaj bosta zagotovo našla odgovor. Samski pa boste danes ocenjevali odnose okoli vas, kar vas bo navdalo z upanjem za vaše ljubezensko življenje. Poskusite srečo pri nekomu, ki vam je všeč. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6


RIBI
Splošno:

Posvetite se starim izzivom, na obzorju se namreč kažejo precejšnje težave, ki jih boste lahko rešili le z odprtimi očmi. Danes boste na intelektualnem področju cveteli, saj boste zbrani in boste imeli dovolj časa za tehten razmislek. 

Ljubezen:
Danes boste delali na tem, da bi uresničili pričakovanja ljudi okoli sebe. Vezani boste zato pozabili, da je vse, kar je pomembno, mnenje vaših bližnjih, še posebej vašega partnerja. Samski pa boste želeli narediti vtis predvsem na nekoga, ki vam je všeč. Ni potrebno, da že danes pokažete vse svoje pozitivne lastnosti. Kaj lahko prihranite tudi za prihodnjič. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 2


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.