Magazin > Horoskop in Numerologija
3866 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 2. avgusta

Horoskop
Vam bodo zvezde naklonjene?

OVEN

Splošno:
V službi se vam bodo odprle nove možnosti za napredovanje. Razmislite, ali si ga sploh želite, saj boste v tem primeru morali vložiti veliko truda in energije v delo, pa tudi odgovornost bo večja. Danes vas bo partnerski odnos spravil v dobro voljo, ki vam jo bo uspelo obdržati še nekaj dni.

Ljubezen:
Vezani, partner vas bo danes spravil v dobro voljo in obeta se vama zanimiv konec tedna. Samski boste na ljubezenskem področju deležni prave vedrine, sproščenosti in brezskrbnosti. Romantično in zabavno bo. Nocojšnji večer izkoristite za druženje s starimi prijatelji. Nocoj se boste zapletli v pogovor z neko osebo, ki vas že dalj časa privlači.


Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

 

BIK

Splošno:
Pred vami je zelo negotov dan. Vaše finančno stanje ni najboljše, pričakujete pa lahko tudi neko izgubo. Naj vas ne skrbi preveč, saj situacija ne bo tako zelo tragična, kot se vam bo sprva zdelo. Imate namreč močno zaledje, zato obdržite pozitiven pristop, saj vam bo uspelo rešiti vse težave.

Ljubezen:
Razpoloženje samskih bo danes začelo nihati. Stisnite zobe in nadaljujte po začrtani poti, saj bo rezultat, ki se vam obeta, res zadovoljiv. Uspeh na ljubezenskem področju vezanih bo danes popolnoma odvisen od sreče. Nobena še tako dodelana taktika vam ne bo pomagala. Vaš partner bo nervozen in če boste le lahko, to spreglejte!


Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

 

DVOJČKA

Splošno:
Danes se posvetite sebi, svojim željam, potrebam in svojemu telesu. Če boste le utegnili, si privoščite vodno kopel ali masažo. V službi se vam bo zataknilo pri neki nalogi, vendar se do rešitve skušajte dokopati sami, saj ne boste prejeli pomoči, četudi boste zaprosili zanjo.

Ljubezen:
Sreča bo danes na strani vezanih. Večer bo dobil pridih romantike in nežnosti. Še posebno vroče in strastno bo med rjuhami. Samski pa boste danes končno nekoliko oživeli! Pred vami je zanimiv konec tedna in obeta se vam nekaj res nenavadnih dogodkov, ki bodo vaše življenje prav prijetno popestrili.


Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5

 

RAK

Splošno:
Danes bo cel dan v ospredju vpliv, ki bo opozarjal na pesimistično razmišljanje in tudi na nevarnost blokad, zato se, če ne boste imeli nekih nujnih opravkov, izogibajte cesti, na partnerskem področju pa ne poskušajte razrešiti starih težav. Jutrišnji dan bo za vas že veliko bolj ugoden.

Ljubezen:
Pri vezanih bo danes prišlo do manjše krize, ki jo bosta s partnerjem le s težavo prebrodila. Ne glejte nase kot na nekoga, ki zna živeti le v paru, predvsem pa se ne zanašajte samo na druge. Samski pa boste danes prav povsod našli nekoga posebnega, zaradi katerega se vam bo vse dogajanje zdelo še bolj privlačno, a boste sami ostali v senci.


Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4
 

LEV

Splošno:
V službi pazite, kakšne sodelavce zbirate okoli sebe. Situacija je že sama po sebi precej zapletena, zato bi s tveganimi odnosi vse skupaj le še poslabšali. Posvečajte se predvsem delu in se družite samo z ljudmi, ki jim lahko brezmejno zaupate. S pogovorom si boste danes olajšali dušo.

Ljubezen:
Pred samskimi je odličen dan. Danes boste uživali in prav je tako. Uživali pa boste tudi v romantičnem koncu tedna. Vezani boste svojega partnerja z lepimi besedami ovili okrog prsta, zato bo spet vse po vaše. Obeta se vama zanimiv in romantičen konec tedna. Maksimalno ga izkoristita.


Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

 

DEVICA

Splošno:
Danes boste  zelo nemirni. Potrpežljivost seveda ne bo odveč, predvsem pa se ne ukvarjajte s starimi zamerami ter ne izzivajte novih sporov. Raje se posvetite opravilom, ki v vas ne sprožijo kakšnih močnih občutkov. Priganjajo vas študijske obveznosti, zato se jih čim prej lotite.

Ljubezen:
Samski se boste danes soočili s preglavicami, a vam bo na srečo vaša rahločutnost pomagala, da boste neko pomembno zadevo lahko videli z drugega zornega kota, zato se bo na koncu vse dobro izšlo. Vezani pa se boste najlažje izognili stresnim razmeram tako, da se boste izognili partnerju.


Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

 

TEHTNICA

Splošno:
Danes boste  malce zmedeni, saj vas bo nekaj čisto pretreslo. Dobro bi bilo, da bi ostali mirni, poskusite se prilagoditi drugim. Če se tega ne boste držali, bodo nastala trenja na vseh področjih. Zaradi vaše preobčutljivosti bo še posebno izpostavljeno ljubezensko področje.

Ljubezen:
Vezani boste končno spregledali in prišli do zaključka, da vaš partner niti ni tako slab. V bistvu je vajino razmerje eno izmed boljših. Samskim predstavnikom tega znamenja današnji dan ne bo namenil veliko ljubezni in romance, a ostanite potrpežljivi. Tudi vi boste kmalu prišli na svoj račun.


Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

 

ŠKORPIJON

Splošno:
Vaša prihodnost je odvisna samo od vas, zato dobro razmislite, kako boste dosegli želene rezultate. Predvsem pa ostalim ne počnite tistega, kar ne želite, da bi oni počeli vam. Na to vse prevečkrat kar pozabite. Zelo je pomembno, kakšne odnose gradite, zato se potrudite.

Ljubezen:
Samski boste želeli nocojšnji večer preživeti v družbi osebe, ki vam je všeč. Pomotoma se boste zagovorili in na večerjo se bo povabil še nekdo, ki vam bo zmešal štrene. Ne zapravljajte časa in se poskusite prepustiti dogajanju. Vezani boste dan preživeli dokaj mirno, proti večeru pa boste na voljo partnerju, saj bo potreboval vaše sočutje.


Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

 

STRELEC

Splošno:
Če boste danes nemirni, si skuhajte kakšen čaj. To vas bo zagotovo pomirilo. Čim večkrat poglejte skozi okno ali se na hitro sprehodite. Tako boste prevetrili možgane in delo vam bo šlo lažje od rok. Nadrejenega v službi opozorite na pomanjkljivosti, ki ste jih opazili pri sodelavcih. Naj to v vas ne sproži slabe vesti.

Ljubezen:
Samski boste razmišljali o minulih dogodkih, ki so na vas naredili močan vtis. Čas boste želeli zavrteti nazaj, zvečer pa vas bo prevzela še nostalgija. Vezani ste prepričani, da je vse v najlepšem redu. Medtem, ko se vam partner izmika in išče izgovore, poskusite vi najti novo rešitev.


Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

 

KOZOROG

Splošno:
Danes se boste soočili z ogromno nejasnostmi. Marsičesa ne boste razumeli, za odgovore pa boste morali pokazati določeno mero potrpežljivosti. Bodite zmerni, ne zapletajte se v skrajnosti, saj dan ne bo primeren za pomembnejše odločitve. Nekdo, na katerega boste računali, vas bo razočaral.

Ljubezen:
Samski se boste nocoj ujeli v ljubezenski trikotnik. Roko na srce, vanj ste se že dolgo želeli zaplesti, a vse skupaj ne bo izpadlo tako, kot ste se si predhodno zamislili. Medtem pa bo dan veliko bolj naklonjen vezanim predstavnikom tega znamenja. Poskusite življenje zajemati z veliko žlico.


Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

 

VODNAR

Splošno:
Pri delu boste pokazali vztrajnost in potrpežljivost, na ljubezenskem področju pa strast in čutnost. Pazite pa se negativne energije, ki bo v zraku in bo poskušala v vas vzbuditi trmo ter maščevalnost. Potrudite se, da boste ohranili pozitivno energijo, saj boste tako še najbolj uspešni.

Ljubezen:
Vezani boste prišli do zaključka, da idealna ljubezen ne obstaja. Čeprav menite, da je vaše razmerje eno boljših, boste spoznali, da v njem ni prilagajanja. Samski si posebne družbe tokrat ne boste želeli. Ne zapletite se v dramo drugih, že tako ali tako imate svojih težav čez glavo.


Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

 

RIBI

Splošno:
Razmislite, v katere odnose se boste danes vpletli. Če menite, da boste lahko razrešili nek spor, se motite. Najbolje bi bilo, da bi se oddaljili od zapletov, saj boste drugače škodili predvsem sami sebi. Opravite obveznosti, ki vas čakajo in ne obrekujte. Partner računa na vašo družbo.

Ljubezen:
Vezani se boste danes nadvse dolgočasili. Niti partner vas ne bo mogel razvedriti, zato bo v vajinem odnosu nocoj zavel hlad. Pazite, kaj boste govorili, saj vam partner zagotovo ne bo ostal dolžen. Poznanstva in prijateljska razmerja samskih pa bodo šla danes čez neko fazo, a boste vse prepire hitro zgladili.


Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.