Magazin > Horoskop in Numerologija
4720 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 2. januarja 2019

astrologija, horoskop
To vam napovedujejo astrologi.

OVEN
Splošno:

Jezilo vas bo, ker si zaradi denarnih težav ne boste mogli privoščiti niti krajšega izleta. Zaradi tega boste dan preživeli ob prebiranju knjig in zemljevidov ali brskanju po internetu. Predvsem vas bodo zanimale informacije o oddaljenih krajih, njihovi kulturi in tradiciji. Čas bo ugoden za vpis v jezikovni tečaj, kar bo na nek način zadovoljilo vašo potrebo po potovanjih.

Ljubezen:
Imeli boste veliko načrtov, a jih žal ne boste mogli vseh uresničiti. Začnite počasi, od najmanjše stvari in se počasi pomikajte proti vrhu. Partner vas bo razumel, stal vam bo ob strani, zato vam zanj ne bo treba skrbeti. Prevelike želje bodo vplivale na vaše slabo počutje in če ne boste mogli uresničiti vsega, se ne boste zadovoljili niti z malenkostmi.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

Dan bo kot naročen za uživanje v naravi in ob športnih dejavnostih. Odpravite se na izlet, s seboj vzemite hrano in pijačo. Tekanje na svežem zraku bo spodbudilo vaš apetit. Počutili se boste kot prerojeni in zvečer boste zaradi tega tudi lažje zaspali. Nasvet upoštevajte predvsem tisti, ki imate težave z nespečnostjo.

Ljubezen:
Krotite svojo ljubosumno in posesivno naravo, kajti drugače boste partnerja samo odgnali od sebe. Dogovori bodo mogoči le v primeru, če boste umirili svoja čustva in se boste odločali na podlagi dejstev in razuma. Če boste vanj preveč silili, se bo morda umaknil, zato bodite potrpežljivi in vztrajni. Vaših pet minut bo zagotovo prišlo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Veliko časa boste posvetili umetnosti, branju, slikanju in glasbi. Ob tem boste dobili navdih za nove zamisli in cilje. Morda boste na koncu razmišljali, da bi se tudi sami lotili pisanja kakšne knjige. V vas je brez dvoma umetniški čut, le poiskati ga morate in prebuditi. Polni ste zanimivih idej, bujna domišljija je vaše najmočnejše orožje.

Ljubezen:
Dobili boste novo zamisel, ki jo boste želeli takoj preizkusiti. Partner morda ne bo delil vašega navdušenja, kar bi vas znalo zelo razjeziti in razočarati, a se boste hitro umirili. Znani ste po tem, da prehitro in brez razloga izbruhnete, kajti zelo težko nadzorujete svojo kipečo naravo. Preden boste danes ukrepali, rajši počakajte na utemeljen razlog.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Osebne težave, ki se že nekaj časa nikamor ne premaknejo, bodo tudi danes krive za vaše slabo razpoloženje in nejevoljo. Domači so vas že navajeni, a danes bo tudi njim prekipelo. Spravite se iz slabe volje, kajti utrujate prav vse okrog sebe. Videli boste, da stvari niso tako črne, kot se vam zdi.

Ljubezen:
Nikakor ne pridete do skupnega dogovora s partnerjem, zato boste imeli občutek, kot da mu niste več pomembni. Zelo boste osamljeni. Preden se boste razjezili ali rekli nekaj, kar ne boste mislili in bi to kasneje obžalovali, se usedite, premislite ali pa se poskušajte z njim pogovoriti. Ni res, da mu vaše želje niso pomembne.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

LEV
Splošno:

Čas, ki ga boste preživeli v krogu svoje družine in otrok, vas bo resnično napolnil z zadovoljstvom in veseljem. Srečni boste, ko boste videli, da vse poteka v najboljšem redu in da nimate pravih razlogov za skrb. Vaši otroci so srečni in preskrbljeni, to vam je najbolj pomembno. V njihovi družbi se boste tudi vi sprostili in uživali.

Ljubezen:
Prihaja romantičen čas in strastni trenutki v dvoje. Osvobodili se boste svojih strahov in se prepustili razvajanju v naročju ljubljene osebe. Težki časi so za vami, vajino zvezo osvežite in polepšajte. Popolnoma se bosta lahko posvetila eden drugemu, saj vaju ne bo nihče oviral. Dokažite partnerju, da ga imate še vedno radi in ga niste pozabili.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Nekaj vam ne bo popolnoma ustrezalo, a ne boste vedeli, kaj točno. Morda si želite več počitka, kajti v preteklem obdobju ste resnično preveč garali. Sedaj, ko ste preskrbljeni in materialno neodvisni, se sprostite in si privoščite nekaj trenutkov tišine in miru. Umaknite se v svoj svet in se ne obremenjujte z nepomembnimi zadevami. Izkoristite svoj prosti čas.

Ljubezen:
V zadnjem obdobju se je veliko stvari vrtelo okoli skupnih ciljev in dogovorov. Zdaj boste končno lahko nekaj zamisli spravili v konkretno obliko. Mnogi se boste tako odločili za naslednji korak, za skupno življenje ali naraščaj. Za karkoli se boste odločili, vedite, da ste v ugodnem obdobju in da zvezde sijejo pozitivno na vas.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste zelo srečni. Razpoloženi boste za družinska srečanja in neobvezne pijače s starimi znanci, ki jih že dolgo niste videli. Dan bo primeren tudi za večji nakup, zato se pogumno odpravite v trgovino in naj vas ne skrbi, koliko boste zapravili. Trenutno nimate večjih denarnih težav, zato si to lahko privoščite.

Ljubezen:
Nemirni boste in razposajeni, radi boste preživljali svoj čas z ljubljeno osebo. Ne bo vam težko zadovoljiti vseh njenih želja, pravzaprav boste v tem celo uživali. Zelo verjetno vam bo ljubljena oseba naklonjenost in pozornost zvečer zelo dobro poplačala. Splačalo se bo spregledati tudi njene slabe navade.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Pri pomembnih odločitvah in predlogih boste trmasti in ne bo se vas dalo prepričati v nasprotno. Dobro razmislite, ali je vaše mnenje res objektivno ali pa se ravnate glede na svoje želje in potrebe. Želeli boste doseči določeni cilj, toda tega podviga se boste lotili na napačen način. Zaradi svoje trme ne pričakujte pomoči.

Ljubezen:
Partner vas bo poskušal nagovoriti za krajši izlet ali vsaj sprehod nekje v naravi, toda danes boste preleni, da bi se kam podali. Ni dobro samo posedati po hiši in tarnati, pojdite na zrak in videli boste, da se boste takoj bolje počutili. Poslušajte partnerja, ki vam želi samo dobro, saj vidi, da vas sedenje med štirimi stenami resnično spravlja v slabo voljo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Izčrpani boste, kar se vam bo poznalo tudi na obrazu. V preteklem obdobju ste imeli veliko dela, toda danes poskrbite, da se boste malo sprostili. Želeli si boste miru, kar pa vam družinske obveznosti ne bodo dopuščale. Vsaj zvečer, ko bodo vsi šli spat, si vzemite urico samo zase in se v udobnem naslonjaču ter ob prijetni knjigi umaknite v svoj svet.

Ljubezen:
Partner bo za vas imel pripravljeno prijetno presenečenje in navdušila vas bo njegova pozornost. Že dalj časa hrepenite po določeni stvari ali kosu garderobe in danes se vam bo želja izpolnila. Presrečni boste, ker boste videli, da vas resnično pozna in je zadel vaš okus. Naslednjič kupite vi njemu tisto, kar si on želi. Že veste, kaj je to?

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Veliko časa boste preživeli zunaj v naravi. Danes boste lahko postorili vse tisto, kar ste že dalj časa puščali ob strani in čemur niste posvečali svoje pozornosti. Partner bo zelo cenil vašo pomoč, zato se potrudite. Zvečer pa si privoščite sprostitev in se pripravite na jutrišnji dan.

Ljubezen:
Vaše želje in potrebe bodo danes usklajene s partnerjevimi, nagonsko bosta čutila eden drugega. Sporazumevala se bosta brez besed, le pogled bo dovolj, da bosta vedela, kaj želita in pričakujeta. Izkoristite to izjemno usklajenost in mu povejte, kaj čutite. Samski se boste zelo zabavali v družbi zanimivih in izvirnih ljudi. Zvečer previdno z žganimi pijačami.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Potrpljenje vas bo počasi zapuščalo, še posebej ko se nihče ne bo zmenil za vaše želje. Naj vas to ne skrbi. Sami ali pa samo s partnerjem se odpravite, kamor boste želeli. Za to boste imeli vse pogoje in tudi vsa sredstva, kajti denarne transakcije so v zadnjem času potekale zelo dobro. Prilivi so bili večji od odlivov, zato boste lahko uživali po mili volji.

Ljubezen:
Vezani se boste z drobno malenkostjo spomnili na ljubljeno osebo in tako ji boste polepšali dan. Nato si lahko v prijetnem vzdušju manjše gostilnice privoščita še okusno kosilo ali večerjo. Uživali boste v vonju in okusu izvrstno pripravljene hrane in ob kapljici dobrega vina, kar vas bo popeljalo v vaš mali sanjski svet. Resnično se boste počutili kot na vrhu sveta.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Prijetno družinsko vzdušje izkoristite za družabne igre ali organizirajte srečanje, na katerega boste povabili oddaljene sorodnike. Z nekaterimi se že dalj časa niste videli in prepričani bodite, da jih bo vaše povabilo zelo pozitivno presenetilo. V kolikor pa ne bodo mogli priti, se vi odpravite k njim, kajti družinske vezi je treba negovati.

Ljubezen:
Zasanjani boste in romantično razpoloženi. Dan boste želeli preživeti v postelji z ljubljeno osebo in morda ob kakšnem romantičnem filmu. Zaradi številnih obveznosti se dolgo nista tako razvajala, zato če bo le možnost, otroke pošljite v varstvo, vi pa si privoščite nežne trenutke v dvoje. Počutili se boste kot novi.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.