Magazin > Horoskop in Numerologija
9128 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 20. aprila 2022

astrologija Profimedia
Ker boste hrepeneli po tem, da se vam zgodi čim več zanimivega, boste nestrpni ter malce razdražljivi.

Z veseljem boste na vseh področjih pretiravali in poveličevali vse stvari, dogodke in načrte. S filozofsko obarvanim pristopom se boste ustavili povsod, kjer vam bo kdo pripravljen prisluhniti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pod vplivom ugodne lune v znamenju strelca pričakujete, da boste vse, kar ste si v zadnjih dneh zastavili, rešili zelo hitro. Nekdo bo pritegnil vašo pozornost, zato se prepustite spogledovanju.

BIK
Zaradi lune v strelcu vam bodo besede tekle bolj spontano. Težko se boste zadrževali pred tem, da ne bi povedali svojega mnenja, ki pa ga nekdo ne bo prenesel na ustrezen način. 

DVOJČKA 
Z ognjeno luno boste neučakani, na področju dela vas lahko reši pomoč v zadnjem trenutku, ki prihaja popolnoma spontano. V ljubezenskih odnosih pazite na komunikacijo.

RAK
Razpoloženje ter počutje se bo bliskovito spreminjalo, še posebej, kar zadeva poslovne zadeve, ki trenutno niso v najboljšem stanju. Kljub temu boste na področju ljubezni dokaj sproščeni.

LEV
Nekdo bo v vas vzbudil zanimive občutke, povezane z neustavljivo strastjo. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, če ima smisel, saj bi lahko naleteli na kratkotrajno zadovoljstvo.

DEVICA 
Na področju kariere boste dosegli nekaj pomembnega, kar vas bo napolnilo s samozavestjo. Všeč vam bo, ker se bo vse dogajalo brez zapletov, kar vam omogoča, da se izkažete.

TEHTNICA 
Storite z energijo lune v strelcu pozitiven korak, saj ni časa, da bi le čakali. Ne dovolite, da bi se vse skupaj ustavilo le v vaših mislih, raje poskrbite, da boste zadeve popeljali v realnost.

ŠKORPIJON 
Nikakor nočete odstopiti od svojih stališč, zato je priporočljivo, da počakate na boljši trenutek. Potrebovali boste nasvet, vendar zanj zaradi povečanega ega tokrat ne boste prosili.

STRELEC
Natančno in smotrno si organizirajte dan, ki ne bo najbolj lahkoten. V nasprotnem primeru boste vedno bolj nervozni in nemirni, morda zaradi popolnoma nepomembnih malenkosti.

KOZOROG
V ljubezni boste zaradi energije lune v strelcu končno zopet veliko bolj sproščeni. Naredite tokrat tako, kot čutite, da je prav. Nikar se ne ozirajte na to, kaj si o vsem skupaj mislijo drugi. 

VODNAR 
Znašli se boste v nenavadnem kočljivem položaju, zato morate brati med vrsticami, čeprav nimate interesa in se vam vse skupaj zdi že preveč obremenilno. Počakajte na boljšo priložnost.

RIBI
Odprt ljubezenski pogovor je nekaj, kar ste začeli pogrešati, saj ste preobremenjeni z delom in financami. Sedaj je pravi čas, da si namesto stresa pričarate sproščeno ljubezen.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.