Magazin > Horoskop in Numerologija
6420 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 20. julija 2022

Horoskop.si Horoskop.si
Ne boste se želeli preveč obremenjevati z detajli, malenkostmi in številkami.

Opravke, ki zahtevajo preciznost in kritičnost, prihranite za kakšen drug dan. Zadnji krajec vas lahko reši, ko boste tik pred tem, da v določeni zadevi odnehate. Prekinitve, ki se lahko zgodijo bodo uspešne in realne. (Vir: Horoskop.si

OVEN
Službeno se bodo zadeve zaradi energije Zadnjega krajca uredile in končno se boste lahko sami odločili kako naprej. Izberite si lažjo pot, tisto ki ne vsebuje dodatnega prilagajanja.

BIK
Pri novih poznanstvih ostanite čim bolj previdni, sogovorniki bodo želeli od vas izvedeti nekaj, o čemer bi bilo bolj smotrno še nekaj časa molčati. Kljub temu delujte kar se da iskreno.

DVOJČKA
Tudi če ne boste takoj dosegli tistega česar si boste želeli, skušajte ostati vztrajni, naj vas spremlja misel, da vam bo s trdim delom in zaupanjem vase končno uspelo nekaj pomembnega. 

RAK
Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili nekaj, česar še ne veste. Pripravite se na globok pogovor, ki bo odkril najbolj skrite kotičke vaših zaznav.

LEV
Sprejmite spremembe, ki se vam ponujajo z energijo Zadnjega krajca. Presenetila vas bo spodbudna novica, ki se bo dotikala poslovnega in finančnega področja, ki je za vas zelo pomembno.

DEVICA
Najbolj vam bodo ugodili, če vam bodo namenili kakšno spodbudno besedo. Vse kar počnete, se vam lahko kmalu obrestuje, saj boste brez težav rešili nekaj, kar se je zakompliciralo.

TEHTNICA
Sodelavci vam bodo priskočili na pomoč v odločilnem trenutku, za zmago boste žrtvovali veliko prostega časa, zato bo še kako zaslužena. Ne ustrašite se zavidljivih pogledov.

ŠKORPIJON
Pričakujte pogajanja, ki zaradi aktivne energije ovna ne bodo ravno mirovna. Z ostrimi dejstvi lahko dokažete sebi in drugim, da z vami ni šale. Hitra misel nosi s sabo rešitve.

STRELEC
Nekdo vam ne bo verjel, dokler ne boste uporabili dejstev, zato jih zberite in predložite. V ljubezni boste neodločni. Vezani, morda se vam vse zdi idealno, vendar bodite previdni, da vas to ne bo zapeljalo.

KOZOROG
Novica ki prihaja se vam bo zdela privlačna, vseeno pa ne boste imeli dovolj moči, da bi vse skupaj korenito pretresli ali spremenili. Sprostili se boste šele, ko boste dobili potrditev.

VODNAR
Priznati si morate, da ste se v zadnjem času na osebnem področju zelo spremenili. Želite si nekaj več, zato se usmerite po poti svojih sanj ter zaznav in jim sledite z odprtimi očmi.

RIBI
Ne spreglejte, da se drugi ob vašem neprestanem nerganju ne počutijo najbolje. V službi boste zapletli pomembno situacijo, najboljša rešitev je, da ne silite v ospredje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.