Magazin > Horoskop in Numerologija
6509 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 20. maja

astrologija, horoskop Profimedia
Levi, danes je dan za ljubezen! Ribe, za vas pa bo dan naravnost popoln in to v vseh pogledih!

OVEN 

Splošno:
 
Vaš svet domišljije in fantazij bo izjemno aktiven in prišli boste do nekaterih izjemnih zamisli. Imeli boste kar nekaj priložnosti, zato nikar ne bodite ignorantski in poslušajte svojo intuicijo. Ne zanemarite nekoga, ki vam je zelo blizu, tudi na poslovnem področju, ker vas bo samo dobro sodelovanje, polno spoštovanja, lahko pripeljalo do uresničevanja zastavljenih ciljev. 

Ljubezen: 
Imate močno intuicijo in natanko veste, kako bi lahko rešili vse spore, ki jih trenutno doživljate v ljubezenskem razmerju. Globoko v sebi veste, kakšna je vaša pot in zaradi tega ste v prednosti. Ne pretiravajte, ne razsipavajte z energijo in dovolite si, da boste s skupnimi močmi dosegli želene stvari.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK

Splošno:
 
Vidite, kaj je narobe in natanko veste, kaj morate storiti. Čas je, da zamisli spremenite v dejanja. Bodite pozorni na čustva, ki prihajajo od neke osebe, kajti utegnejo biti v nasprotju s tistim, kar si trenutno želite in bi vas zato lahko nekoliko vrgla iz vzpostavljenega ravnotežja. Ambicioznost in dosežki bodo tokrat pohvaljeni.

Ljubezen: 
Pričakujte, da bo vaša zagnanost in vztrajnost pri opravičevanju stališč pripeljala samo do sporov in nesoglasij na čustvenem področju. Ko boste začutili, da se mora nekdo pred vami nenehno opravičevati in braniti, odnehajte. Z vojno ne boste dosegli nič, razen izgube. Danes bodite kar se da potrpežljivi in šele jutri poiščite prave odgovore.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno: 

Danes boste rabili podporo tistih, ki so vam blizu. Poiščite jo pri prijateljih, družini in ljubljeni osebi, nikar se ne trudite zavrniti ponujene roke pomoči samo zato, da bi sebi in drugim pokazali, da vse lahko postorite sami. Obnovite pretrgane vezi in na novo zgradite porušene mostove ter si na ta način zagotovite izhod iz obstoječih težav.

Ljubezen: 
Danes boste bolj čustveni in subjektivni. Potrebovali boste nekaj časa samo zase, ker boste hoteli dobiti odgovore na vprašanja glede nekoliko manipulativnega čustvenega odnosa, v katerem ste se znašli. Vzemite si ga in sedaj razčistite vse sporno, kajti kasneje utegnete biti še nekoliko bolj čustveni in možnosti za realni vpogled v dejansko stanje bodo manjše.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK

Splošno: 

Notranji mir in inspiracija bodo ključni pri reševanju trenutnih nalog. Prinesli vam bodo zadovoljitev in potrditve, ki bodo na vas vplivale izjemno pozitivno. Zagotovite si podporo v celotnem procesu prizadevanj. Razmišljajte o posledicah in prihodnosti, naučite se ločevati pomembne stvari od malenkosti. 

Ljubezen: 
Razpoloženje bo danes nekoliko nihalo. Preplavljeni boste s pozitivnimi čustvi, takoj za tem pa bo sledil občutek potrtosti in brezupja. Prehitro in nepremišljeno odločanje zato nikakor ni priporočljivo. Nekajkrat globoko vdihnite in šele takrat boste prišli do zaključka. Stvari se bodo prav hitro spremenile in nekoliko lažje boste zadihali. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

LEV

Splošno: 

Vzemite si čas in pripravite načrt za bodoče poslovne poteze. Dobro premislite o vsakem koraku in se izognite napakam, ki ste jih delali v preteklosti. Samo na ta način boste posle uspešno izpeljali do konca in še presenečeni boste, kako bodo ovire, ki jih boste na tej poti srečali, izjemno majhne in premagljive. 

Ljubezen: 
Imeli boste kar nekaj priložnosti za vzpostavitev novih stikov. Čustvena razmerja bodo harmonična in stabilna. Vzemite si čas in povejte neki osebi, kako močno jo spoštujete. Pričakujte, da se vam bo vsak trud povrnil. Vse kaže, da boste tudi sami deležni pohval na svoj račun. Uživajte v prijetnih trenutkih v dvoje!

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:  

Napočil je čas, da se posvetite sebi in poskušate spremeniti vaš dosedanji pogled na svet. Izogibajte se nepremišljenim pripombam, kajti ne bi vam bilo všeč, če bi prav vas razglasili za odgovorno osebo in povzročitelja nekaterih nevšečnosti. Bodite premišljeni in pazljivi pri svojih dejanjih.

Ljubezen: 
Vsi imamo svoje fantazije in so vsekakor neizogiben del našega življenja. Toda pazljivo! Ne dovolite si, da bi vaše sanje prevzele vodstvo in izrinile vso realnost iz vašega življenja, kajti realnost ni vedno povsem kruta in zna se zgoditi, da bi zaradi bežanja v svet sanj spregledali in zamudili marsikatero priložnost. Sanjajte z odprtimi očmi! 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA

Splošno: 

Danes se bodo na začrtani poti kar naprej pojavljale ovire in zdelo se vam bo, da ne glede na to, koliko se trudite in si prizadevate uresničiti zastavljene cilje, ne boste mogli priti na zeleno vejo. Obstaja velika možnost, da se boste po nekaj poskusih le vdali in pustili stvarem, da bodo stekle s svojim tokom.

Ljubezen:  
Tistega, kar se je do sedaj pokazalo kot uspešno, res ni treba spreminjati. Razčistite vse sporne zadeve na ljubezenskem področju. Vse, kar boste na ta način dosegli, se vam bo še kako obrestovalo tudi v prihodnosti. Ostanite na varni razdalji in držite se preverjenih stvari, ker boste tako bolj uspešni, kot če bi skušali nekaj postaviti na novo. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 

Notranje neravnovesje se bo močno odražalo na vseh današnjih aktivnostih. Ne dovolite si, da bi se preveč zapletli v osebne konflikte. Raje počakajte. Vse kaže na to, da bo to stanje prav hitro minilo in spoznali boste, kaj vam v življenju dejansko nekaj pomeni in kam je potrebno usmeriti svoj čas in energijo. 

Ljubezen: 
Spregovorite in razrešite vse, kar vas že nekaj časa teži. Pogovorite se o vseh osebnih dilemah in čustvenih ovirah. Vračali se boste v preteklost in tam iskali odgovore na pereča vprašanja. Nekoliko boste sanjavi. Uporabite vse, kar se boste danes naučili in to izkoristite za zbliževanje s partnerjem, ne pa za še večjo oddaljenost.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno: 

Pazite se pretirane agresivnosti, prehitrih dejanj in vsiljevanja svojih stališč, ker bi na ta način dosegli ravno nasprotno od tistega, kar boste želeli. Možno je, da boste zaradi prevelike frustracije in želje po doseganju zastavljenega cilja storili nekaj, kar boste kasneje obžalovali. Spori bodo neizogibni. Ne počnite stvari, za katere veste, da bodo zagotovo povzročil upor in konflikte. Bodite malo sami. 

Ljubezen: 
Vaši cilji na čustvenem področju danes ne bodo jasni, zato boste sami sebi podirali mostove za hrbtom. Morda potrebujete pavzo, čeprav ste ravno v obdobju najbolj pestrega dogajanja. A včasih je nujno narediti korak naprej, da si lahko izberemo najboljšo možno pot v prihodnost.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG

Splošno: 

Odkrito se pogovorite glede nekih pravnih zadev, ki so bile sporne v preteklosti ali pa vas utegnejo ogrožati v prihodnosti. Vsekakor bi morali biti pazljivi glede odhodkov. Mogoče ne boste investirali velike količine denarja, vseeno se pa zna zgoditi, da bo, če bo to storjeno brez predhodnega dogovora, negativni vpliv na družino precejšnji. 

Ljubezen: 
Nekomu se boste zdeli izjemno privlačni. Če ste vezani ali pa ste pred kratkim začeli neko novo ljubezensko razmerje, pričakujte, da bo izjemno pestro. Vsi, ki ste v razmerju že precej časa, pa pričakujte, da boste nekoliko v dvomih, zlasti če odziv partnerja ne bo tako ljubeč in strasten, kot boste pričakovali. Izpovejte mu svoja čustva, toda brez dramatiziranja. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno: 

Trenutno ne vidite pravega izhoda iz težave, ki ste jo zakuhali. Stvari boste poskušali nekoliko prehitro in nepremišljeno rešiti. To ne bo zadostovalo, zato hitra rešitev ne bo tista prava. Pametni bodo še malo počakali. Čeprav sami ne boste toliko čutili posledice nepremišljenega dejanja, bodite pozorni na druge, ki bodo zaradi vašega neprimernega ravnanja veliko bolj trpeli. 

Ljubezen: 
Vaše zamisli bodo nekoliko v nesoglasju s tistim, kar si bodo mislili drugi. Znašli se boste v krogu neodobravanja. Ljubezenske odločitve, ki jih boste sprejeli danes, boste mogli prav kmalu še enkrat spremeniti, zato nikar ne hitite.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

RIBI

Splošno: 

Danes boste začutili nov naval energije, kar se utegne močno poznati na vašem egu in samozavesti. To vas po spomnilo na to, kako dobri znate biti, ko je razpoloženje pravo in stvari tečejo tako, kot je treba. Vsa opažanja, do katerih boste danes prišli, se bodo pokazala kot učinkovita tudi v prihodnosti.

Ljubezen: 
Občutili boste potrebo, da morate spregovoriti o svojih najglobljih čustvih, svoji preteklosti in drugih osebnih temah. To bo vsekakor poglobilo bližino in zaupanje v vašem razmerju. Znali boste tudi poslušati in nemalokrat se bo zgodilo, da boste tudi v drugih prebudili občutek zaupanja in varnega zavetja. 

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.