Magazin > Horoskop in Numerologija
12199 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 20. marca 2019

astrologija
Kaj je zapisano v zvezdah?

OVEN 
Splošno:

Najintenzivnejši del vašega življenja bosta služba in kariera. Delno zaradi rokov, ki vas bodo preganjali, da se bolj resno posvetite starim projektom, delno pa tudi zaradi vaše naglašene ambicioznosti in želje, da bi v karieri čim prej napredovali. Zdelo se vam bo, da vam zmanjkuje časa, zato boste želeli nekatere stvari opraviti po bližnjici. To ni priporočljivo!

Ljubezen
Dan bo prinesel zanimive dogodke, ki bodo vaše življenje napolnili z nemirnostjo, a tudi s kakšno solzico in burno, ljubosumno razpravo. Vaši strastni naravi ne bodo odgovarjale mirne, običajne situacije. Vezani boste izpostavljeni prepirom, ki ne bodo ogrozili trdnost vajinega odnosa. Oba bosta vedela, da je glavni razlog vajinega nezadovoljstva služba.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Dokazali boste, da ste samostojni in iznajdljivi. Najbolje se boste kosali z nalogami, ki bodo zahtevale hitrost in ne bodo dopuščale dovolj časa za razmislek. Iskali boste izvirne načine poslovanja in uresničevanja zamisli. Od sebe boste izvlekli največ ravno v situacijah, ki vas bodo silile k dokazovanju lastnih vrednot; najbolj pa vas bo veselilo premikanje že znanih meja.

Ljubezen
Samski se ne boste utrujali z raznoraznimi scenariji, prepustili se boste dogajanju. Mikale vas bodo osebe, za katere se vam bo zdelo, da bi vam lahko ponudile kvaliteten telesni užitek; trajnost odnosa vam ne bo toliko pomembna. Pri vezanih bi se lahko izkazalo, da so pozitivne lastnosti vašega partnerja le plod vaše domišljije oziroma idealiziranja stvari.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Posvetite se službi, kajti možnosti za delo bodo odlične. Z lahkoto se boste osredotočili na naloge in obveznosti, sodelovanje s sodelavci pa bo potekalo zelo dobro. Skupinsko delo bo še posebej dobro naglašeno. Največ uspeha boste poželi pri poslih, ki bodo povezani z drugimi ljudmi. Pomoč drugim vas bo napolnila z neverjetnim občutkom zadovoljstva in sreče.

Ljubezen:
V ljubezni boste občutljivi in ranljivi. Razmišljali boste o tem, kaj bi lahko naredili, a niste, in kje ste se zmotili. Umaknili se boste v svoj svet, dajali boste vtis nedostopnosti, zato se vam bodo približali le posamezniki. Vezani boste spoznali, da so spremembe v odnosu še kako potrebne. Ne ignorirajte jih, kajti situacija bi se tako znala še bolj zaplesti.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Vztrajnost in osredotočenost bosta najbolj pomembna dejavnika poslovne uspešnosti. Možni so določeni prepiri, a ne spuščajte se v debate, če to ne bo nujno potrebno. Zaščitite sebe in svoja stališča. Morda boste prekinili poslovno sodelovanje ali celo dali odpoved na dosedanjem delovnem mestu. Menili boste, da ste dovolj zreli in izkušeni, da lahko nadaljujete sami.

Ljubezen:
Ljubezensko življenje bo intenzivno. Prineslo vam bo strastne objeme in poljube, še posebej tistim, ki ste v zvezi ali poročeni. Prebudili boste strast v svojem odnosu, navdušeni boste nad določenimi partnerjevimi lastnostmi in zaključili, da njegove slabosti pravzaprav niso tako strašne. Sami sebe prisilite, da boste bolj mirno in tolerantno gledali na svet krog sebe.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Delali boste v usklajenem poslovnem krogu. Odnosi s sodelavci bodo odlični, uživali boste v naklonjenosti. Pomagali vam bodo pri zaključevanju obveznosti ali pa, če boste morali prej oditi iz službe. Na delovnem mestu se boste tudi dobro zabavali. Smeh in šala bosta sestavna dela vašega delovnega dne. Dobre rezultate boste dosegli brez pretiranega napora.

Ljubezen
Ljubezenska zgodba bo imela svoje vzpone in padce, toda vaše čustveno zadovoljstvo ne bo vprašljivo. Samski boste z lahkoto ustvarjali nove stike in poznanstva. Drugi se bodo težko uprli vašemu magnetizmu in prebujeni čustvenosti. Vezani boste dobili nov vpogled v vajin odnos. Spoznali boste, da boste morali nekaj vložiti, da boste nekaj dobili.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Določeni poslovni načrti bodo odloženi ali obremenjeni z ne dovolj jasnimi ovirami in težavnimi okoliščinami. Bolj pozorno vodite poslovne knjige, hranite račune in preverjajte pomembne podatke ter dogovore. Nepredvidene prepreke bodo pogoste, zato se ne razburjajte zaradi okoliščin, na katere tako ali tako ne morete vplivati.

Ljubezen:
Pri izkazovanju naklonjenosti ne boste uporabljali veliko besed. Mislili boste, da vaši pogledi in postopki govorijo dovolj o vaših čustvih, ampak ne boste imeli prav. Ti bodo le bolj begali, občasno pa tudi odbijali osebo, ki vam pomeni veliko več kot drugi. Vezani se pripravite na številne nepričakovane situacije, ki se bodo občasno obračale na dobro, občasno pa na slabo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Polni boste novih načrtov in odpirale se vam bodo nove priložnosti. Obstaja velika verjetnost, da boste dobili ponudbo za spremembo delovnega mesta, če jo boste sprejeli, pa bo odvisno predvsem od možnosti za večji zaslužek. Vaše odločitve bodo osredotočene na končni cilj. Vedeli boste, kaj si želite in imeli boste vizijo, kako to uresničiti.

Ljubezen:
Dan vam bo prinesel prijetne odnose, nova poznanstva in druženje v duhu zanimivega spogledovanja. Na novo zaljubljeni ne boste imeli razloga za strah. Vsak začetek prinese napetost, toda ta se bo hitro umirila. Vezani boste šli čez manjšo krizo, ki bo porušila temelje razumevanja in iskrenosti.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Poslovno življenje bo dokaj uspešno, ampak nikar ne pričakujte uspeha čez noč, sploh pa ne brez stresa in povečanega obsega dela. Čas bo ugoden za začetne stike, pripravljali boste teren za nove in zaključevali stare obveznosti. V službi boste ostali dlje kot po navadi in zaradi povečanega obsega nalog boste preskočili tudi kakšen obrok. Živeli boste nezdravo.

Ljubezen:
Ljubezen bo danes pristala v senci družabnega življenja. Dan vam bo polepšalo druženje s prijatelji, priredili pa boste celo manjšo zabavo. Ne glede na to, ali ste samski ali vezani, ne boste čutili monotonosti. Vaše življenje bo zanimivo, raznovrstno in izpolnjeno z ugodjem ter užitki.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Vaša delovna motivacija je visoka, v imenu kariere in profesionalnega uspeha boste pripravljeni celo na žrtvovanje zasebnega življenja. Pri poslu boste dosledni, odgovorni in zelo moralni. Dali boste vse od sebe, da bi napredovali, ampak izključno zahvaljujoč svojemu delu, trudu in znanju. Dobili boste priložnost obogatiti izkušnje in razširiti znanje.

Ljubezen:
Ljubezensko življenje bo mirno, zadovoljni boste sami s seboj, ljubili boste. Dan bo zelo prijeten, če boste pozabili na tuje skrbi in se posvetili izključno sebi. Vezani se boste ob partnerju ugodno počutili, srečni boste in zadovoljni s svojim življenjem ter z načinom, na katerega ste ga uredili.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Vaš pogum bo na meji z vašo nepremišljenostjo. Ko na nekaj pomislite, morate to tudi takoj uresničiti. To niti ni tako slabo, toda pomembno je, da imate izdelan načrt, s katerim se lahko zavarujete v primeru škode. Odnos z avtoriteto zahteva bolj taktičen pristop. Če vam ne bodo dali zelene luči oziroma ne bodo odobrili uresničitve vaših načrtov, sprejmite to hladnokrvno.

Ljubezen:
V vas se bo prebudila želja po spogledovanju. Samsko življenje vam bo bolj zanimivo od zveze, kajti ponudilo se vam bo tudi več možnosti za zabavo. Ne bo se vam potrebno skrivati pred znanimi obrazi, v kolikor se boste odločili spiti kavo z osebo, ki vam je všeč. Vezani nujno potrebujete osvežitev. Ne iščite je izven odnosa.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Sodelovali boste z različnimi in številnimi ljudmi, dnevni stiki bodo naglašeni, vzdušje v vaši pisarni pa bučno in veselo. Dajali boste vtis sposobne osebe, na katero se je lahko zanesti. Delovni čas boste odlično izkoristili in tako boste imeli še dovolj prostega časa za osebno zadovoljstvo ter ljubezen. Pred vami je zelo uspešen dan.

Ljubezen:
Družabno življenje bo burno in zanimivo, vi pa boste priljubljeni in iskani v vsaki družbi. Partnerski odnos vam bo zelo pomemben, vaš dan pa se bo vrtel okrog želja in potreb ljubljene osebe. Druga stran bo težila k prevzemanju glavne vloge v odnosu, toda na vam svojstven način boste zelo uspešno prevladali.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Pripravljeni se boste soočiti s težavami in sprejeti odločitve, po katerih boste delovali. Pazite, da ne boste pretiravali, vaše potrpljenje bo na skrajni meji vzdržljivosti. V sebi boste prebudili ambicije. Dajte jim dovolj prostora in se lotite dela. Brez razmišljanja se zakopljite v nove poslovne naloge, razširite posel ali pa se naučite nekaj novega.

Ljubezen:
Samske bo zajel val optimizma in prepričanje, da boste kmalu spoznali sorodno dušo. Medtem boste zelo družabni in razposajeni. Razmislite, ali v vašem krogu ljudi obstaja nekdo, s komer vas veže nekaj več kot prijateljstvo. Vezani poslušajte svojega partnerja in sprejmite njegovo mnenje. Objektivno razmišljanje bo danes bolj na njegovi strani.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.