Magazin > Horoskop in Numerologija
10079 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 20. novembra 2019

astrologija
Nova napoved!

OVEN
Splošno:

Vztrajali boste pri svojem, čeprav bo del vas vedel, da se motite. Raje si še pravi čas premislite in stvari se bodo uredile same od sebe. S trmo bi situacijo samo zaostrili in potem se ne bi mogli več izogniti določenim prepirom. Možne so tudi zamere. Raje se prilagodite.

Ljubezen:
V intimnem odnosu lahko vezani pričakujete nekaj več romantike. Do ljubljene osebe boste prijazni, pozornosti vam ne bo primanjkovalo, naklonjenost pa bo obojestranska. Samski pa boste danes malo bolj osamljeni, vendar se nikar ne zapletite z nekom samo zato, da boste lahko rekli, da niste sami. Počakajte, počasi se daleč pride!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Danes se posvetite čiščenju hiše, saj bo dan nadvse primeren za to. Pri tem pa vam bo uspešno pomagal tudi vaš partner. Če pa se vam obetajo večja dela, pokličite prijatelje, ki so vedno voljni pomagati. Nikar se stvari ne lotite sami, saj bodo fizično zelo naporne.

Ljubezen:
Tiste, ki niste v razmerju, danes čakajo nova srečanja. Bolj ali manj bodo s seboj prinesla tudi nepričakovane dogodke in celo iz prijateljstva se bodo lahko rodili objemi, čustva in ljubezen. Tisti, ki ste v razmerju, pa lahko pričakujete, da bo šlo le-to danes skozi marsikatero preizkušnjo, te pa bodo vajino vezo še dodatno okrepile.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

S svojim mišljenjem boste v manjšini. To vas bo lahko stalo dobrega glasu, vendar kar vztrajajte pri svojem. Ne lažite se in stojte za svojimi besedami. Ljudje vas bodo namreč brali kot odprto knjigo. Na ljubezenskem področju se vam bo ponudila priložnost, vendar pazite, da se ne boste opekli.

Ljubezen:
Samski  boste danes zelo dovzetni za nove zveze. Želja po stalni zvezi se vse bolj krepi in morda boste tudi vi kmalu našli svojo sorodno dušo. Vezani pa poglobite odnos s partnerjem ali pa ga prekinite in postanite svobodni. Svojih dejanj pa nikar ne obžalujte.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Prijatelji bodo na vsak način želeli z vami nekaj razčistiti, vendar se boste uspešno izmikali. Vedite, da si s tem ne boste naredili nobene usluge. Nakopali si boste kvečjemu še več težav. Raje se potrudite in se odzovite na njihova povabila. Če imate partnerja, boste večer preživeli mirno, samskim pa se obeta nekaj bolj razburljivega.

Ljubezen:
Današnji dan bo predvsem samskim prinesel več optimizma in več zaupanja v ljubezen. Nekdo, s katerim ste se v zadnjem času veliko družili, vas bo začel privlačiti. Tudi vezani boste na svoje razmerje začeli gledati bolj pozitivno in končno se boste začeli prilagajati tudi partnerju.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Na svet boste gledali z več optimizma kot zadnje dni. Dobili boste nove ideje in nov zagon, ki vas bo uspešno vodil preko preprek in težav. S partnerjem se bosta posvečala načrtom za prihodnost, kar bo v vas vzbudilo dobro voljo. Uspešno boste sklepali kompromise.

Ljubezen:
Samski boste nepričakovano zaznali željo po zvezi in o njej boste spregovorili tudi na glas. Ker imate glede tega zelo visoke kriterije, se bodo tudi tisti, ki bodo poskušali stopiti v stik z vami, hitro obrnili stran. Vezani pa izkoristite dan za pogovor s partnerjem. Uskladite svoje želje s partnerjevimi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Naj vas danes ne bo strah izraziti želja, saj bo dan ugoden za vas in stvari se bodo odvijale po vašem načrtu. Ne uresničujte pa želja ostalih le zato, ker mislite, da jih morate. Skrajni čas je, da se postavite v bran s svojimi prepričanji in nazori. Partnerju namenite več pozornosti.

Ljubezen:
Vezani pazite, da se ne boste zagovorili, kako privlačen je bil neznanec iz lokala. Danes se raje osredotočite na partnerja in mu namenite vso pozornost. Hvaležen vam bo za to. Samski pa boste ugotovili, da vas že dalj časa nekdo opazuje, a ne upa pristopiti. Zberite pogum in ga ogovorite.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Ovire boste premagovali kot za šalo, saj boste imeli ogromno energije, vendar pa bodo temu primerni tudi izzivi. Verjemite vase in vse se bo rešilo vam v prid. Ob vsem dogajanju pa ne pozabite na partnerja. Počutil se bo zapostavljenega, zato ukrepajte. Finančno poslovanje bo ugodno.

Ljubezen:
Samski boste danes ugotovili, kako močno sta povezana prijateljstvo in ljubezen. Prijatelj vas bo predstavil neki posebni osebi ali pa vam bo dal vedeti, da si celo sam želi postati vaš ljubimec. Vezani pa lahko pričakujete romantična in vznemirljiva doživetja.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Raje si omislite nekaj, kar vam bo pisano na kožo in tako boste zagotovo uspešni. V nasprotnem primeru pa boste nenehno živeli v strahu. Zaupajte vase in poslušajte svoje srce. V ljubezni bo prevladovala zmeda. Ne boste točno vedeli, kaj si pravzaprav želite in to vas bo begalo. Sprejmite odločitev.

Ljubezen:
Samske bo po naključju doletelo nekaj, kar ste podzavestno že dalj časa pričakovali. Odprite oči in bodite pozorni na to, kam vas bodo usmerjale misli. Vezani pa prenehajte zanemarjati partnerja, saj za to nimate prav nobenega razloga. Za uspešno zvezo sta potrebna dva!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Spoznali boste, kdo so vaši pravi prijatelji. Razočarali vas bodo ravno tisti, na katere ste najbolj računali. Ta spoznanja utegnejo biti precej boleča, vendar jih boste sprejeli. Malenkost razočarani boste tudi nad partnerjem, ker se vam bo zdelo, da vam ne stoji ob strani takrat, ko to najbolj potrebujete.

Ljubezen:
Samski boste imeli srečo pri iskanju ljubezni. Če so se okoliščine odločile, da se boste kar naprej srečevali z nekom, ne bodite sramežljivi in naredite prvi korak. Vezani pa boste želeli razčistiti določene zadeve. S partnerjem se mirno pogovorita in sklenita dogovore o vajini prihodnosti, s katerimi bosta oba zadovoljna.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

V prijateljskem odnosu bo prišlo do zapletov, zato boste precej nemirni. Nenehno se boste trudili zakrpati vrzel, vendar vam ne bo uspelo. Morda druga stran sploh ne bo imela želje, da bi težavo odpravili. Preprosto odnehajte in se raje osredotočite na ljudi, ki vas spoštujejo.

Ljubezen:
Samski lahko v današnjem dnevu pričakujete premike na čustvenem področju. Odnos, ki se je začel kot zabava in neobvezna avantura, se bo zdaj lahko obrnil v nepričakovano smer. Tisti, ki ste v razmerju, pa boste končno začeli spoštovati partnerja in njegove želje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Danes bo nastopil intelektualno zelo spodbuden čas. Dan bo odličen za sporazumevanje z ljudmi in za druženje, zato današnjega večera nikar ne preživite sami. Pokličite prijatelje in se udeležite zabave ali pa partnerja peljite na romantično večerjo. V vsakem primeru se boste imeli odlično.

Ljubezen:
Vezani boste danes zelo dobro razpoloženi. Že zjutraj se bosta s partnerjem odlično ujela. Dan bosta začela s pozitivnim razpoloženjem in tudi končal se bo tako. Pri samskih pa se bo zaradi želje po novem razmerju povečalo razburjenje. Danes boste imeli odlične možnosti, izkoristite jih!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Vezani danes s partnerjem nikakor ne boste našli skupnega jezika, zato poskrbite, da ne boste izzvali še dodatnih prepirov. Samski pa boste komaj čakali na trenutek, ko boste lahko spet videli svojo simpatijo. Igra mačke z mišjo bo še nekaj časa zanimiva, nato pa boste morali aktivno ukrepati.

Ljubezen:
Vezani boste proti večeru ugotovili, da današnji prepiri niso bili vredni resnega razmisleka. A kdaj pa kdaj se je dobro prepirati tudi zaradi malenkosti, saj je potem sprava toliko bolj sladka. Samski pa boste razmišljali, kaj storiti z neko romanco, ki je tik pred uresničitvijo. Znašli se boste v dilemi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.