Magazin > Horoskop in Numerologija
5014 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 20. oktobra 2021

astrologija, horoskop
Močna energija Polne lune bo vse skupaj pomešala in postavila na glavo.

Nič ne bo tako kot ste si zamislili, zato prihaja nekaj nakopičene jeze in kakšen bolj konflikten stavek, ki lahko zaneti resen prepir. Obremenjeni boste tudi s tem, kaj si o vas mislijo drugi, vendar vas ta občutek želeli ali ne vodi v nazadovanje, zato se ga skušajte čim prej znabiti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čutili boste, da ste na pravi poti, zato nikar ne dovolite, da bi se vam začela preveč vmešavati čustva. Nekaj vam je jasno in treba bo preiti k dejanjem, ne glede na morebitno nasprotovanje.

BIK 
Polna luna bo omogočila, da pri presoji dogodkov ne boste najbolj taktni in diplomatski. Lahko se ravnate na podlagi občutka, saj vam bo le tako uspelo, kar ste si zastavili. Bodite bolj spontani in razigrani.

DVOJČKA 
Stanje ni tako problematično, kot se vam zaradi vpliva Polne lune zdi. Imate pa premalo zaupanja vase, v svoje sposobnosti in v ljudi, ki vas obdajajo, zato ne vidite prave rešitve.

RAK
Izogibajte se večjim naložbam na finančnem področju. Veliko časa boste namenili razmišljanju o dosedanjih dosežkih, kar vas bo precej vznemirilo ter prebudilo v nemirne misli.

LEV 
Umirite se, preden boste odgovorili na izziv, ki je provokacija. Več prahu kot boste zaradi napetosti, ki jo prinaša Polna luna, vzdignili sami, težje boste prišli do želenih rezultatov in cilja.

DEVICA
Čaka vas precej nalog in obveznosti, vendar jih boste bolje izpolnjevali, če si boste vmes privoščili čas za oddih. Kar nekajkrat bo prišlo zaradi energije ovna do nepričakovanih prepirov.

TEHTNICA
V ospredju bodo skozi dan, ko se vas bo dotikala energija Polne lune v znamenju ovna malenkosti, povezane s poslom, ki vam ni najbolj pri srcu. Vsekakor nekaj, kar je pretežko prestavite.

ŠKORPIJON
Razum postavite zaradi intenzivnih vibracij Polne lune malo na pašo. Zelo hitro boste nagrajeni. Obeta se vam priznanje, na katerega ste dolgo čakali. Zadeve se obračajo na boljše.

STRELEC 
Naj vas ne prevzame melanholija, ki jo lahko ustvari Polna luna, zato se izognite obujanju preteklosti. Sedaj je pravi čas, da bi lahko obrnili nov list v svojem življenju.

KOZOROG
V jutranjih urah boste uspešni, potem pa naenkrat spoznavate prave namene sodelavcev ali znancev. Sporočilo, ki prihaja nepričakovano vas bo prepričalo, da imate prav. 

VODNAR
Lotite se zadev, s katerimi ste v zaostanku. Občutek samozavesti bo zaradi lune v ovnu zelo velik. Zgodba se lahko prav kmalu razvije v kaj več, čeprav ste prepričani, da je zaključena.

RIBI 
Čas s Polno luno ni najbolj primeren za sprejemanje finančnih odločitev, o katerih premišljujete že dlje časa. Razmišljali boste stvarno, vendar premalo odločno, da bi lahko vse skupaj rešili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.