Magazin > Horoskop in Numerologija
10571 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 21. februarja 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Smeh bo odlična popotnica, tudi če se nahajate v težjem obdobju. Ideje bodo domiselne, z njimi se lahko ponovno postavite na tisto mesto, ki si ga v mislih želite.

Hitro se boste naveličali, če boste vpeti v določeno rutino. Iskali boste spremembe, ki bi vas lahko spodbudile k napredku. Nastopite spontano, iskreno ter predvsem bolj pogumno. Energija vas bo popeljala na tiste kraje, kjer se znate skladno zliti z okoljem. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne bodite presenečeni, če boste popoldne, ko luna preide v znamenje leva, slišali nekaj, kar vam ne bo všeč. V ljubezni bo nekaj napetosti, saj sta oba preveč zaposlena.

BIK 
Ne računajte preveč na srečne okoliščine, saj se lahko nekaj nepričakovano zakomplicira. Marsikaj boste morali začeti znova, tudi v odnosih, saj bodo sogovorniki zelo zahtevni. 

DVOJČKA 
Tistim, ki do vas niso iskreni, boste brez razlage obrnili hrbet. Na ljubezenskem področju bo veliko praznih besed, ki vas lahko samo še dodatno vznemirijo, saj pričakujete dejanja.

RAK 
Od tistih, ki vas obdajajo, bo dopoldne, ko bo luna še v vašem znamenju odvisno na kakšen način boste uporabili svoje atribute. Zmotijo vas lahko preveč površno zastavljena pravila. 

LEV 
Radovedni boste, če se bo nekdo na povabilo, ki ste ga pred kratkim poslali, odzval. Dober občutek bo povezan z uspehom glede službene zadeve, ki se je vsi drugi izogibajo. 

DEVICA 
Prilagodite se, saj se boste le tako na področju kariere naredili prave korake. Vsako pretirano izpostavljanje bi vas lahko tokrat drago stalo. Prav tako na področju ljubezni ne poizvedujte preveč.

TEHTNICA 
Sledili boste tistim korakom, ki so se vam na področju medsebojnih odnosov obrestovali v preteklosti. Po nepotrebnem ste v skrbeh, saj se bo vse, kar gre narobe, kmalu sestavilo.

ŠKORPIJON 
Določena situacija od vas zahteva, da odvržete star pristop in postanete bolj odzivni ter odgovorni. Zagotovo si želite sprememb, zato ne ignorirajte raznih sporočil, ki prihajajo.

STRELEC 
Prav je, da se zavedate, da je čas za ukrep na področju financ. Organizirajte se in skušajte razmisliti, kaj bi morali spremeniti. Prebudite tudi nekaj, kar vas bo razvedrilo. 

KOZOROG 
Na ljubezenskem področju boste, kljub temu da hrepenite po dogajanju in strasti manj priljubljeni. Nekdo se očitno še vedno ni spremenil, kar vas bo nekoliko razžalostilo.

VODNAR 
Dopoldne, ko se bo luna še nahajala v znamenju raka, boste delovali počasi ter zamišljeno. Nekaj zoprnih opravkov, povezanih s finančnim področjem, vas lahko notranje vznemiri. 

RIBI 
Nova pot na področju kariere vas bo navdušila. Tudi z denarjem boste imeli več sreče, zato si brez slabe vesti privoščite nekaj za razvajanje. Trde energije se počasi umikajo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.