Magazin > Horoskop in Numerologija
4191 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 21. julija 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Kreativne misli, podkrepljene z željo po lepši prihodnosti, vodijo v nove dimenzije. Ustavljali se ne boste, saj vam bo bolj na kožo pisan hiter ritem, ki mu bodo znali slediti tudi vaši bližnji.

Čustveno dojemanje se bo prelevilo v nove zaznave, ki pa bodo globino tokrat malce izpustile iz rok.

OVEN
Ker bo vaša ustvarjalnost z luno v strelcu na vrhuncu, lahko uresničite tudi najbolj nenavadne zamisli. Tokrat vam bo uspelo vse, česar se boste lotili, saj boste zelo učinkoviti.

BIK
Poskrbite, da boste zaradi površnosti, ki vas bo objela, vse, kar boste začeli, tudi končali. Vztrajajte in vaše delo bo poplačano. Še zlasti disciplinirani boste pripadniki moškega spola.

DVOJČKA
Podati se boste želeli nekam daleč. Luna v strelcu vas bo silila v dogodivščine. Najsrečnejši boste, če se vam bo pojavila kakšna vznemirljiva in spontana priložnost.

RAK
V ljubezenski odnos boste vnesli veliko nove energije. Ne pozabite pa na potrebe v družinskem krogu. Samski boste uživali v svoji svobodi in si nabirali pozitivno energijo. 

LEV
Osebno področje bo izpostavljeno, saj boste imeli občutek, da kljub temu, da vlagate ogromno energije v spremembe, se stvari ne premaknejo nikamor. Treba se bo odločiti.

DEVICA
Ne bo šlo zlahka, saj nikakor ne boste smeli mešati preteklosti in situacij, za katere nihče noče priznati svoje krivde. Občutljivo vprašanje bo tudi zdravstveno stanje, predvsem za tiste, ki ste preobremenjeni.

TEHTNICA
Danes boste na področju čustev nihali in komplicirali, čeprav to ni v vaši navadi. Na vso silo se boste želeli vračati v preteklost in nostalgično podoživljati pretekla dogajanja, kar pa vam ne prinaša sreče.

ŠKORPIJON
Če vaši načrti potrebujejo odločnost in tveganje, so možnosti za vas, da uspete idealne. Povečana bo vaša sposobnost, da spodbudite lastnosti in talente drugih, zato boste v družbi zelo zaželeni.

STRELEC
Oseba, ki vam je blizu, vas bo previdno opozorila na napake, ki vplivajo na vašo osebnost skozi bojazni izgube nekaterih odnosov ali sodelovanj, kar vam lahko prinese nekaj nezadovoljstva.

KOZOROG
Kombinacija planetov bo poskrbela za pestro dogajanje, ki vas vodi v bolj strastno in polno življenje. Priložnosti se bodo pojavljale tudi vezanim, ki pa morate dobro razmisliti, prej ko se spustite v kakšno avanturo dvomljivega značaja.

VODNAR
Največ se bo dogajalo, če si boste dovolili biti spontani, zato se odprite in se pogumno ter neobremenjeno podajte novim dogodivščinam naproti. Zadeve, ki ne funkcionirajo dobro, se počasi umikajo.

RIBI
Čustva ne bodo igrala pomembne vloge, sposobni jih boste nadzirati, zato boste funkcionirali veliko bolj lahkotno in sproščeno, seveda v družbi svoje najljubše osebe. Poskusite obvladati svoje sume, ki vam le škodijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.